web analytics

6

THE GLORYHOLE

Ik moet eerlijk toegeven dat ik er nog nooit van gehoord had. Een gloryhole. Robin, een Amerikaanse vrouw, die de amateursite whenifeelnaughty.com heeft gemaakt, weet er echter alles van. Iedere week gaat ze alleen, of met haar man, naar sekstheaters of seksshops om daar seks met wildvreemde mannen te hebben. Haar man maakt filmpjes en foto’s en die worden op de site geplaatst. Maar haar specialiteit is dus de ‘gloryhole’. Dit zijn ronde gaten op kruishoogte in een videocabine. De buurman steekt zijn pik door het gat en Robin pijpt de wildvreemde man. En dit vindt ze leuk. En haar man vindt dit ook leuk. “We love to do pictures of me at the gloryholes. He loves watching me suck the strange cocks as they come through the hole one after another.” Ja, die Robin lust er wel pap van. Wat me vooral verbaasd is dat de mannen die hun pik door zo’n gat steken dat zonder condoom doen. En dat Robin die er ook niet om doet. Ze zeggen toch wel eens dat mannen hun pik overal instoppen als er maar een gat in zit? Volgens mij is het waar.
www.whenifeelnaughty.com

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Ed schreef:

  Mijn neef had daar ooit een soort van theorie over;
  Kut is Kut
  Zei de boer
  En hij neukte z’n varken

  (misschien een beetje te schunnig, maar je hebt altijd de macht om te censureren..)

 2. erik schreef:

  Hoe kom je in godsnaam terecht op zo´n site! Ik moet, als man, wel zeggen dat het er echt en (dus) geil uitziet, maar het zal ongetwijfeld weer een commercieel doel hebben… Leuke site heb je trouwens… ik kom er terecht omdat ik je adres ergens zag… vraag me niet waar, want het is lang geleden, maar het adres is ergens blijven hangen… doei!

 3. Schaapie schreef:

  deze site is de lucht uit omdat de dame die er op stond erachteris gekomen dat ze lesbo is en van 1 van de vele mannen die ze heeft afgezogen HIV heeft gekregen :S (http://www.masturbationpage.com/wwwpersonal/messages/25566.html)