web analytics

10

SO YOU THINK YOU CAN WATCH!

‘Idols’, ‘So You Wanna Be a Popstar?’, ‘America’s Next Top Model’, ‘Project Catwalk’, ‘Hell’s Kitchen’, ’Expeditie Robinson’; doet u mij er daar elke dag maar 10 van! Het liefst achter elkaar uitgezonden op SBS6, RTL4, RTL5 of NET5! Yeah! Ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik ben een sucker voor talentshows! Of shows met talentlozen. Ook geinig! Maar ja, je moet natuurlijk rekening houden met je partner en wat hij het liefste ziet bewegen op het tv-scherm. En als het aan mijn partner ligt dan wordt er non-stop voetbal gekeken. Van Nederlands voetbal naar Duits voetbal en weer naar Engels en Italiaans voetbal en weer terug. Hij begint de laatste tijd steeds over digitale tv van UPC, maar dan snij ik snel een plakje leverworst voor ‘m af en dan is hij die al die zenders met 24 uur voetbal zelf ook weer snel vergeten. Zelf heb ik namelijk een andere oplossing gevonden voor mijn dagelijkse behoefte aan talentshows. Downloaden, zodat ik alles overdag kan kijken tijdens het PloesiePoesies vullen en borduren! De afgelopen weken heb ik seizoen 1, seizoen 2 én seizoen 3 van de Amerikaanse ‘So You Think You Can Dance’ gezien. Ook keek ik via de de www.rtl.nl-site naar alle gemiste uitzendingen van de Nederlandse ‘So You Think You Can dance’ en ik vond het allemaal fantastisch. Ik ben een ontzettende fan van Timor geworden, een Nederlandse danser, maar hij heeft ook iets half Marokkaans, half Indiaas erin, geen idee, kan mij het schelen, hij is briljant en ik heb zijn auditie al minstens 50 keer afgedraaid. Al het dansen en de mensen en eigenlijk alles was helemaal prachtig en het stroomde regelrecht m’n hart in! Ik werd er helemaal warm van van binnen. Dans verbroederd! En als je die Timor ziet dansen dan heb je het idee dat de multiculturele samenleving allang gelukt is. Dat de hele wereld eigenlijk een prachtige plek is. Voor iedereen! In alle kleuren! En als ik al die dans-talenten in alle nationaliteiten zo zie dansen dan hoop ik dat over 100 jaar misschien alle rassen en etniciteiten en culturen helemaal door elkaar gemixt zijn, van pikzwart tot spierwit en dat er dan allemaal kindjes uit komen in allerlei chocoladetinten van pure chocolade tot mokka en melkchocolade en hazelnoot! Partner P. zegt: “Je vindt die Timor gewoon hartstikke geil.” Nou. Eh. Misschien heeft dat er een klein beetje iets mee te maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Johannet schreef:

  Maar dan nu de hamvraag: Hoort Timor bij de top 18 dansers die door gaat naar de liveshows?
  Ze zouden moeten verplichten dat alle dansers elke dag dezelfde kleren en dezelfde haren en dezelfde petten dragen. Net als in ‘The chorusline’ Hoe moet ik anders onthouden wie wie is de helese tijd?

 2. jojootje schreef:

  Ik heb ook nog even gekeken ( had het origineel natuuuuuuuurlijk ook al eens gezien maar jammie wat een lekkertje zeg.

  echt bijzonder dat sommigen zo mooi kunnen dansen he?
  Ik wil dat dan ook kunnen maar helaas…dat zit er niet in.

 3. Kim schreef:

  een klein beetje?
  zeg maar gerust een heleboel!

  hier slaan de hormonen ook flink op hol als ik hem zie….. pfoe…. dat lichaam….. *kwijl*

 4. Nina schreef:

  Owww!!!!
  Had ik al gezegd dat ik nog single ben? ;)

 5. susan schreef:

  “IK heb een natte broek”

 6. Maurice schreef:

  Partner P. heeft gelijk! Je vindt hem geil !
  Tussen alle huisvrouwen zit ik ook te kijken naar die programma’s namelijk. En ik voel aan mijn water al aan wie de nieuwe Joseph is.
  Maar omdat jij ook kijkt, geef ik je een kleine hint. Die met die lieve bruine oogjes.

  Maar dat is mijn gevoel! Dus niet met tuppewear gooien !

 7. Julia B. schreef:

  Het is gewoon ongelooflijk! Ik kijk nooit naar dit programma, dus was wel benieuwd naar het filmpje… heb ‘m dus alleen vandaag al een keer of 6 gezien. WOW! I’m impressed!!

 8. dré schreef:

  Vunzige wijven!!

 9. Mrs Bruja schreef:

  hahahahahahahahahahahaha!!! Hilarisch!!!

 10. Paul schreef:

  Bij die andere programma’s als de Gouden Kooi gaat alle aantrekkelijkheid van de deelnemers er snel af. Bij het zien van zoveel vunzigheid en uitwisselen van speeksel met zoveel verschillende personen, hoef ik alle lekkertjes niet meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *