web analytics

7

SLAPELOZE NACHTEN

Nu ben ik al niet zo’n goede slaper als partner P. niet naast me ligt, maar nu de kleine Sid Vicious het huis ’s nachts onveilig maakt door achter pluisjes aan te rennen of de kattenbak helemaal om te spitten, komt er natuurlijk helemaal niks meer van! Gaap!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Amiek schreef:

  Heeft hij je grote teen al gevangen?

 2. valerie schreef:

  Pff, same here. Onze dame moet en zal op het bed slapen maar ik ben als de dood dat mijn vriend er bovenop rolt. Vooral midden in de nacht wil ze ineens knuffelen en vannacht heb ik haar wel 5 x uit bed gezet. Uiteindelijk maar de slaapkamerdeur dichtgedaan, maar ja, dan ben ik natuurlijk allang wakker.
  Tel daar het genies van vannacht bij op en je hebt hier een labiel wrak. Ik ben bang dat ze erg ziek aan het worden is. Ik hoop dat die van jou ‘het beter doet’. Krijg je al werk gedaan?

 3. Seriouzz schreef:

  Kan er geen downer in..tis tenslote Sid V.

 4. Julia B. schreef:

  @valerie: dierenarts??

 5. valerie schreef:

  @Julia B. Ja, ze heeft gister een prikje gehad, werd daarna nog lamlendiger en zieliger, dus ik zat vastgekluisterd aan de bank met zielige poes op schoot. Na wat rust werd ze weer monterder en vanochtend is het weer feest en speelt ze met alles wat los en vast zit. Kuurtje van 10 dagen en moet haar nog wel scheiden van de andere 2 maar het komt dus goed! pfew!

 6. Julia B. schreef:

  @Valerie: *slaakt een zucht van verlichting* Beterschap met het kleine poezekind! Veel knuffelen, dan komt het allemaal goed… ;-)

 7. valerie schreef:

  @Julia B. Thanks, ik was ook erg opgelucht (understatement, ik werd helemaal gek toen ik de hele dag zat te wachten tot ik ermee naar de arts kon). Het is nu gewoon weer een supervrolijk knuffelig mormel…! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *