web analytics

17

GEEN ‘I AM LEGEND’ VOOR LUNA

Ik had ‘I Am Legend’ gedownload. Met Will Smit. Lekker, zo voor op de woensdagmiddag dacht ik. Tot ik me na een half uur kijken ineens realiseerde dat die Will de hele tijd met z’n hond Sam rondliep door desolate straten. En dat, als er nog iemand dood zou moeten in de film, dat dat dan hond Sam wel eens zou kunnen zijn. Even googlen: ‘The dog’s name is Sam, an expressive and devoted German Shepherd. Any person who has ever stayed beside a dying dog should avoid this movie like bubonic plague. In a gratuitous scene that neither advances the plot nor develops character, Sam dies a slow, painful death.’ Ha! Was ik me daar mooi even op tijd bij! Film uit! In de ‘Recycle Bin’ ermee. Heb ik mezelf toch mooi even een woensdagmiddag vol tranen bespaard! Ken uzelve en u zult gelukkig zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Lin schreef:

  Gevoelige muts!
  Cute:)

 2. Irene schreef:

  Dat met die hond was wel zielig, maar veel meer impact hadden die gruwelijk gillende in zombies veranderde mensen op me. Na drie weken heb ik nog steeds flashbacks van ze als ik in het donker een lichtknopje probeer te vinden. Ik had net zo wijs als jij moeten zijn.

 3. Cindy schreef:

  Matige film hoor, het enige waar ik echt rillingen van kreeg was toen ie boven op zijn eigen mes viel…

 4. Maja schreef:

  Ik hoorde van een vriendin dat dit een afschuwelijke film is.

 5. Shana schreef:

  Ik heb hem in de bioscoop gezien. Ik dacht dat hij goed was omdat iedereen erover sprak… Viel dat even tegen.

 6. Johannet schreef:

  Zo knalt mijn man met liefde de soldaten af in het spel medal of honor, maar kreeg hij kippenvel bij het horen van het zielige gejank dat kwam van het afschieten van de waakhonden. Zucht.

 7. Aukje schreef:

  Twee redenen waarom ik tijdens deze film ben gaan afwassen: a) de reden die jij noemt (zó zielig, ik vermijd ook altijd films met beestjes, want het wordt altijd zielig (behalve Babe) en b) de zombies, die zijn echt gruwelijk eng, al wende het wel. Maar dat hondje dood ging, wende niet, heel naar, bah!

 8. Menno schreef:

  Van mij had Will Smith halverwege het loodje mogen leggen. Konden we de rest van de film naar de hond kijken. Had de film een stuk sterker gemaakt.

 9. Aukje schreef:

  Ps: nog een goede reden om de film niet af te kijken: het eind was ‘dreadful’!!!!!

 10. Marloes schreef:

  Het alternatieve einde sluit iets meer aan bij het sentiment van het boek, maar de hond komt ook daarin niet meer tot leven. Matige film.

 11. juul schreef:

  yep, ook ik heb deze film in de bios gezien.. slecht! slecht! en slecht! bij vlagen eng, en verdrietig dat met die hond, maar dat eind… ontzettend amerikaans. belachelijk gewoon. wees blij dat je niet je hele wo-middag eraan gespendeerd hebt! Thekla in Lost is veul cooler! ;)

 12. Eveline schreef:

  Dat met die hond was het enige stukje dat me ook maar een beetje raakte. De rest is zo slecht. Er is ook nog een alternatief einde, en dat is stukken beter. Snap niet dat dat de film niet heeft gehaald.

 13. Nina schreef:

  Oh bedankt voor de heads up ik wilde ´m eigenlijk ook wel gaan kijken, niet meer dus.

  x

 14. dolphi schreef:

  Dat met die hond was kort en naar; verder vond ik het een ***film….

 15. ceebee schreef:

  heb me de ogen uit de kop gejankt bij die scene.

  verder heb ik me kapot geergerd, omdat het zo’n vreselijk slechte film is.

 16. kaatje schreef:

  Ik ben zo’n dramakont als het op beestjes aankomt, heb dus meteen besloten dat ik hem niet wil zien. Zelfs ‘Free Willy’ is al niets voor mij. Al zit er een happy ending aan, ik blijf de zielige scenes voor me zien. Hahahhaa, heb trouwens ook altijd als er bijvoorbeeld een heel klein bijrolletje voor een hondje is en dat hondje is een paar scenes verder ineens niet meer te zien, ik me de hele tijd kan afvragen waar dat hondje nu is. Zo van, letten jullie wel op? Is hij niet weggelopen? Zucht, laat maar, draaf een beetje door. But That’s me!

 17. angelique schreef:

  Fantastische film vond ik het. Ik hoorde voor ik hem zag ook over de hond, dat het zo zielig was. Het viel best mee. Gelukkig is het maar een film ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *