web analytics

0

RELOAD #9

Vanavond is het releasefeestje van Reload #9 in Club de Ville in Amsterdam (voor iedereen toegankelijk van 22.00 tot 4.00, zie flyer). Altijd gezellig. Met veel bier, cocktails, meisjes in bikini en paaldanseressen. Althans, dat is de bedoeling. Deze nieuwe Reload ligt aanstaande maandag in de winkels, met uiteraard weer een lang Luna-item. Dit kwartaal over webcamseks met weer een geweldige illustratie van illustrator R. Hieronder alvast een kleine voorpublicatie:
“Ik word gebeld door ‘Dave’ en ik accepteer het gesprek. Even later verschijnt voor mij het beeld van een niet onaantrekkelijk naakt lichaam. Het gezicht van Dave blijft verborgen, maar ik zie wel zijn gespierde buik, zijn getatoeëerde bovenarm en zijn lul van minstens twintig centimeter. Dave is zichzelf aan het aftrekken en is zo te zien niet van plan daar mee te stoppen. Ik blijf rustig kijken en pak er een sigaretje bij. Terwijl ik rook en kijk, trekt Dave zich zelf af tot hij klaarkomt. Het sperma spuit over zijn buik, Dave pakt een handdoekje en veegt het af. Dan open ik de chat-functie:
luna: “well hello, that was a nice show”
dave: “thanx for watching”
dave: “you are very sexy you know”
luna “but I will not take my clothes off”
dave “I’ll respect that”
En daarna verbreekt Dave de verbinding. Ik wilde weten wie hij was, maar hij was blijkbaar alleen op zoek naar een vrouw om zijn zaad voor te lozen.”
www.reload.nl

Dit vind je misschien ook leuk...