web analytics

0

LUNA DEALT IN VIBRATORS

Ik kreeg gisteren weer een leuk doosje binnen van mevrouw Christine le Duc. Ditmaal met een Tarzan Monkey White, een roze schildpad en een futuristisch, zilver met blauw ding. Feest dus. Maar niet voor mij alleen. In m’n eentje kan ik zoveel technisch vernuft gewoon niet verwerken. Luna is soms best sociaal en vriendin I. had een leuk cadeautje verdient. Dus liep ik vanmiddag met de Tarzan Monkey White in m’n tas richting haar huis. Tijdens de koffie batterijen in het ding gedaan en meteen op volle snelheid laten draaien, likken en vibreren. Wij schrokken nogal van het geluid dat deze vibrator maakte. ‘Grrrrrrrr’ deed de Tarzan. Zo hard dat wij zeker wisten dat de buren boven, beneden en aan de zijkant het allemaal zouden horen. En ook de mensen op straat. Waarschijnlijk zal I. hem niet op maximale snelheid zetten als ze hem gaat gebruiken. Een vibrator is hartstikke handig, maar het is niet de bedoeling dat je je eigen gekreun niet meer kan horen. Wij hebben daarna de hele middag gezellig gepraat over vibrators, rotatiesnelheden, pareltjes, likkende aapjes met nog een babyaapje er bovenop, trillende eieren, etc. Wij kwamen tot de conclusie dat een beetje nu-vrouw een vibrator in huis hoort te hebben. “Zo’n Tarzan is gewoon echt beter dan een man!”, zei ik. “Ik ben benieuwd!”, zei I. verheugd. “Ik laat je weten hoe ik hem vind. Ik ga vanavond maar vroeg slapen!” Een Tarzan kan gewoon niet tegenvallen in bed. Dit in tegenstelling tot veel mannen. Dus dames Stop het zoeken naar de ware Neem de Tarzan vibrator als accessoire.
www.christineleduc.nl

Dit vind je misschien ook leuk...