web analytics

2

PLOG ZONDAG 31 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_6811
Ik heb wat Lush-samples beloofd, dus ik speel voor drogisterijtje en doe van diverse Lush-producten wat in kleine plastic bakjes (speciaal hiervoor besteld bij de AliExpress)!

IMG_6812
En dan weer aan de slag met deze site!

IMG_6832
Een ‘nieuwe’ site moet vooral ook een nieuwe header hebben… eentje die meer past bij de rest!

IMG_6834
Ja, het zal eens niet.

IMG_6841
Irene (ja, die van www.mightymusings.nl) is me heel erg druk aan het helpen met van alles!! Alles begint op z’n plek te vallen. Nu alleen nog het betaalsysteem écht werkend krijgen en dan kan ik lossssssss! Nog heel, heel, heel even geduld!

IMG_6844
Maar ik houd het voor gezien voor vandaag. Ik heb vierkante ogen van de hele dag achter de pc en geconcentreerd blijven.

IMG_6848
Even de Nina uitlaten.

IMG_6852
Okay, nog 1 dromenvanger op de foto dan.

IMG_6856
Dit is m’n avondeten. Gyoza.

IMG_6857_1
Lekker hoor.

IMG_6859
Nou! En daar gaan we dan. Met Zomergasten. Normaal gesproken kijken J. en ik altijd samen (al zolang we samen zijn), maar hij is de hele dag te vinden bij de Profronde van Tiel, als ehm, soortement van klaar-over/beveiliger. Hij komt pas laat thuis, maar dan lig ik al in bed. Het is me niet gelukt om tot het einde van Zomergasten te blijven kijken. Ik kwam er niet in.

IMG_6861
Dit ging er dan weer wel heel goed in.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Joop schreef:

    Waar haal je toch de energie vandaan om al die websites te onderhouden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *