web analytics

2

PLOG ZATERDAG 5 JANUARI 2019


Goedemorgen! Nou, er kan nog steeds geen lachje vanaf. Volgende week echt even langs de huisarts, want ik las enge verhalen over ingekapseld vocht en splinters en er zit dus echt een bult die niet weg lijkt te gaan. Aaaaaargh!!!


Dat vind ik altijd zo bizar. Dat je 2 dagen achter elkaar dezelfde kaart trekt, ook al schud je de hele stapel goed door. Dan zal het wel een belangrijke boodschap van het universum zijn! ‘Het gaat er niet om hoe anderen over mij denken, maar hoe ik over mijzelf denk.’ Okay!


Even bijploggen in pyjama met koffie, de dieren eten geven, kattenbak doen, was draaien, was ophangen, actie, actie, actie!


M. is vroeg in de ochtend naar de kapper (voor z’n baard) geweest en ik heb dit prachtige bordje in elkaar gedraaid!


We eten met stokjes. Ook heel gezond. M. heeft bloemen gehaald voor m’n moeder en voor mij (lief!) en die gaan we even brengen.


Daar zitten ze weer hoor! We drinken koffie.


M. had ook een taartje gekocht, maar die delen we door 2! Voor hen en voor ons vanavond.


Ik zit er helemaal in! Nieuwe Netflix-serie met Marie Kondo. Ik voel dat ik er bijna aan toe ben om aan stap 1 te beginnen. Al je kleding op een hoop gooien en dan dan kijken welke kledingstukken ‘joy sparken’.


Er is gisteren een baby geboren, dus ik maak deze dromenvanger in opdracht, zodat-ie maandag meteen op de post kan!


Nina hoorde weer ergens een knal.


Thaise vis met koriander. Nice!


Rara, wat zit er in deze XL doos.


Het is een… massagetafel.


Nog helemaal nieuw in de verpakking! Vond M. op marktplaats voor een tientje! En nu zullen er vast een hoop vrouwtjes staan te trappelen van geluk als hun partner voorstelt om een massagetafel te kopen zodat hij je lekker kan masseren, maar ik ben niet zo’n vrouwtje. Verplicht ontspannen, de hel. Maar ik zal eraan moeten geloven. Ik doe het voor hem, het is niet anders, soms is het geven, soms is het nemen.


Dit is dan zo ongeveer wel de sfeer van de avond. We kijken ‘Wie Is De Mol’ en gaan vroeg naar bed.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. D schreef:

    LOL @ de hel. Dat wordt dan geen vrolijke maar wel een vreselijke geestige review als je eens een keer een massage olie/kaars of whatever krijgt toegestuurd.

  2. Marjan schreef:

    Ik wil heel graag net als Nina zo in een stoel kunnen liggen… zo relaxed……. heel graag zelfs…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *