web analytics

1

PLOG DONDERDAG 23 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_4815
Ik had gisteravond nog even wat inspirerende quotes op de deur van de oppaspuber geplakt. Ze kan er gelukkig om lachen.

IMG_4821
Het probleem met de diepvries leeg eten is het feit dat ik nu veel teveel plastic bakjes heb.

IMG_4822
Bruce ligt heel eventjes bij me boven, maar vertrekt daarna al snel naar z’n nieuwe favoriete hangplek.

IMG_4824
De puber en ik ontbijten onder het genot van een tv-programma over kittens. Er mag van mij wel 24 uur per dag een kitten-kanaal op de tv komen.

IMG_4828
Mijn lunch. Met iets Indiaas met kip uit de diepvries. Prima lunch.

IMG_4833
Deze dromenvanger is zo groot dat ik ‘m niet in z’n geheel op de foto krijg (want dan sta ik dus met m’n rug tegen een muur en er is nergens anders plek om ‘m op te hangen qua witte muur).

IMG_4835
Hij ligt er lekker bij.

IMG_4843
Sid is diep van binnen eigenlijk een heel sociale poes. Hij beknuffelt Bruce even uitgebreid en gaat er dan zelf bij liggen. Ik ga er ook maar even bij liggen, want JESUS, waarom is het nou ineens weer zo benauwd? Boven op zolder word ik gestoomd van de hitte en buiten ook en ooooooh, ik kan hier niet zo goed tegen.

IMG_4847
Ik doe een poging tot ontspannen. ONTSPAN! ONTSPAN!!!

IMG_4857
Oh, daar is de oppaspuber al, afgelopen met het ontspannen, tijd om biologie te leren. Nou ja, zij dan.

IMG_4858
Doe ik nog even een selfie met Bruce.

IMG_4859
Binnen is het beter dan buiten. We kijken Catfish.

IMG_4860
Nina ligt ook liever binnen.

IMG_4861
Ik maak een pasta met salami en venkel.

pastasalami
Deze! Hier staat het recept voor die pastasaus met salami en venkel trouwens. Makkelijk en lekker en ik maakte er ook nog een pangritata bij.

IMG_4863
En daar had ik rozemarijn voor nodig die ik uit de tuin ging knippen. En kijk! Hier! Wat erg!!!! Je moet even goed kijken, maar ik schrok me kapot! Precies bij de rozemarijn; Oemfoefoe! Die volgens mij weer 10 centimeter is gegroeid. Of het is z’n broer.

IMG_4864
Maar het was zalig. En snel. En gezond. En lekker. En goedkoop. Nou, wat wil je nog meer!

IMG_4865
Nog maar een aflevering Catfish. En OMG… Als iets te goed lijkt om waar te zijn, dan is het vaak niet waar! Come on! Zo’n lekker wijf, met honderden foto’s van zichzelf, maar het lukt haar al 2 jaar niet om met je te videochatten of bellen? Hahahahahaha! Ja, dan word je dus ge-catfisht! Overigens ben ik onlangs ook ge-catfisht, soort van. Zal er binnenkort eens een blogje over schrijven!

IMG_4877
J. heeft een rugby-wedstrijd, M. ligt op bed, dus ik ben heel zielig alleen. Met mezelf en een bak popcorn dan.

IMG_4878
En het is me op een wonderbaarlijke manier gelukt om Absolutely Fabulous aan te zetten, maar ik krijg de ondertiteling niet uit en ook niet op de goede plek. Voor dit soort dingen heb ik toch mijn man nodig. Of een puber.

weerbericht
Ik heb de hele avond gewacht op het onweer, maar het rommelde alleen maar een beetje in de verte. Jammer!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Terrence schreef:

    ‘Vroeger dacht ik dat mijn grenzen mijn beperkingen waren’ is er eentje van Loesje. Misschien ook aardig voor de oppaspuber.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *