web analytics

11

OH YES, IT’S LADIES’ NIGHT

Het is vandaag chemical evening bij vriendin I. thuis. Mannen mochten niet mee. Dus vriendin T., I. en ik zitten hier aan de breezers, aan de pillen en aan de sigaretten. En maar lullen. Ondertussen Madonna op de achtergrond. Altijd goed voor vrouwenavondjes. Waar hebben wij het over? Waar krijgen vrouwen nu precies spierpijn als ze zichzelf vingeren? Hoe komt het dat mannen altijd op een andere toon gaan praten als ze een vrouw aan de telefoon hebben? Waarom zijn andere vrouwen vaak zo gemeen? Hoe komt het dat het allemaal niet meer uitmaakt als je een pilletjes slikt? Voel jij je ook zo lekker? Waarom is het zo leuk om in zo’n draaiend discobolletje te kijken? Op deze vragen hadden wij allemaal een zeer passend en correct antwoord. Alleen de vraag; ‘hoe komen wij aan een joint’, moest nog worden opgelost. Met z’n drieën hebben we ons dik aangekleed en zijn over de Wallen gaan dwalen. Stiekem nog even bij m’n nieuwe huis gekeken en daarna de eerste de beste engerd aangesproken of hij weed had. Dat had hij en we mochten het gratis meenemen in een patatzakje van de plaatselijke snackbar. Inclusief een lang vloeitje. Perfect. Amsterdam heeft een goed humeur vandaag. We hebben onze privé-disco in de huiskamer van I. Heerlijk. We zijn onze eigen dj en onze eigen barman. Oh, what a night!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Olav schreef:

  Laat ik hier nu net een leuk linkje over hebben gelogd.

  http://www.clitical.com/showmast.php?id=5

 2. jonnie schreef:

  Ach, als je maar gelukkig bent.

 3. Patrick schreef:

  Ik snap het niet, het lijkt wel of je in een tijdmachine zit, moet dit alles op het moment dat je dit schreef nog gebeuren of was het al gebeurd?

 4. Brave Heart schreef:

  Sjonge, gratis weed…..

 5. boer biet schreef:

  gaap

 6. ben schreef:

  en een schaal met oogkleppen naast de weed..
  joepie!

 7. Seriouzz schreef:

  Dat einde van het over de wallen lopen lijkt wel verdacht veel op een andere colum. Daar heb je het ook had over het op zoek gaan naar een joint en uiteindelijk op de wallen uitgekomen scoor je er een. Hoe kan dit nou?

 8. Luna schreef:

  Seriouzz; de vorige keer moest ik voor de joint betalen, deze keer was het gratis…

 9. Guard schreef:

  Stiekum jokken he, Luna!
  Foei, stoute Luna toch ;-)

 10. Leon schreef:

  Lieverd, gebruik nou toch ‘ns je verstand (alhoewel: als je dat deed zou niemand je stukjes meer lezen, dus laat maar zo)

 11. Seymore schreef:

  een blowjob denk na dan !
  :>>>>