web analytics

4

NINA, NINA, NINA & NINA

beginpaginatotaal

IMG_3930
Slecht geslapen. Kutmuggen. Ze hebben me op m’n vingers, handen en polsen geprikt. Verschrikkelijk.

IMG_3934
Maar deze fotoserie van Game of Thrones-hondjes maakt m’n ochtend meteen weer goed. Ik kreeg ze doorgestuurd via Maartje (ook een blog-dino, net als ik).

IMG_3935
WOW!

IMG_3936
De hele serie vind je: HIER.

IMG_3939
De pubermeiden zijn inmiddels ook wakker. De echtgenoot is vrij vandaag en we zijn samen in alle vroegte nog even langs de Avri gereden om al het afval weg te brengen. Ruimt lekker op! De pubermeiden mochten gisteren hun eigen ontbijt uitzoeken bij de Albert Heijn en dit zijn frikadellenbroodjes geworden. Wanneer ik oppasmeisje M. die middag bij haar moeder thuis breng is dat ook het eerste wat ze zegt: “We hebben ontbeten met frikadellenbroodjes.” Ik voelde mij heel even een heel slechte oppasmoeder. HAHA, heel even maar.

IMG_3940
Nina wil ook een frikadellenbroodje.

IMG_3941
Of eigenlijk wil ze gewoon op de bank.

IMG_3946
Aaaaaaaah????

IMG_3947
Ik ga even langs de ABN-Amro om mijn verhuizing van 1,5 jaar geleden door te geven. Lekker op tijd Luun! Ja, sorry, maar ik vind dat je dit soort dingen online zou moeten kunnen regelen en dat kan dus niet voor je zakelijke rekening. Belachelijk, want volgens mij zit alles tegenwoordig aan elkaar gekoppeld; banken, belastingen, Kamer van Koophandel, etc.!

IMG_3952
Nina is heel, heel, heel verdrietig, want dochter S. gaat vanavond weer richting haar moeder.

IMG_3956
HUIL!!!!!!!!!!

IMG_3960
Ik speel de rest van de dag weer kantoortje beneden.

IMG_3983
Het einde van de middag komen m’n ouders nog even een rondje klaverjassen (uiteraard hebben m’n moeder en ik gewonnen).

IMG_3984
SCORE!

IMG_3992
En we eten friet (en ik had ook een heel gezonde salade).

IMG_3996
Ja, Nien, het is nu echt zover. De echtgenoot brengt dochter S. na het eten weg en m’n ouders en ik doen nog een bakje koffie. Als de echtgenoot terugkomt en mijn ouders weg zijn is het ineens heel stil in huis. BOEHOEHOEHOEHOE! Niet leuk! Huil! Maar… morgen kunnen we lekker de hele dag naakt door het huis lopen en naakt zwemmen in ons zwembad met een wijntje en lekkere hapjes! Valt ook wat voor te zeggen.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Angelique schreef:

  Zeg naakte nakies, niet per ongeluk naakt boodschappen gaan doen heh! :P
  Jeuken je vingers, handen en polsen nog? Ik dep altijd met natuurazijn, dat helpt. En voor ’s nachts druppel ik citronella bij het open raam en een beetje onder m’n kussen, dat haten die muggen.

 2. Marjan schreef:

  Dat is nog best een dilemma….. dochter S missen maaaaaaaaaar wel naakt kunnen zwemmen nu….. oei oei….lastig … maar wel weer genieten ook. Het is gewoon erg fijn om te zien hoe goed het ook kan gaan!
  En daar mogen jullie als ouders best heel trots op zijn.

 3. Veronique schreef:

  Ach die Nina, wat zal ze triestig zijn vandaag……..Jullie kunnen vandaag ook nog naakt dansen in the rain……er is weer een code afgegeven……..Geniet van het samenzijn en het weekend!

  Veronique.

 4. yvonne schreef:

  ben benieuwd naar de foto’s haha :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *