web analytics

2

NIEUWE JURK, OLIJFBROOD & BUITENBEENTJES

middengelukt1

IMG_3717
Ik voel me een stuk beter dan de afgelopen dagen, maar toch ben ik vergeten foto’s te maken deze ochtend. Dit is een foto van een pakket met ‘Buitenbeentjes’ bij de AH. Ik heb deze foto vooral genomen om mezelf te herinneren hier nog een uitgebreider stukje over te schrijven. Maar ja, dan had ik een foto van de binnenkant moeten maken… want… het zouden dus ‘mislukte’ groenten moeten zijn… ZIJN HET NIET! Er zitten gewoon normale wortelen, appelen en sinaasappels in. Niks krom. Niks raar. BELACHELIJK! BELACHELIJK! En dat voor € 4,99! Ik vind het een schande, want voor minder haal je dus veel meer bij de LIDL of bij de Turkse supermarkt. Maar ja, dit zijn ‘Buitenbeetjes’, dus heel zielig, anders worden ze niet verkocht. Wat een misleiding. KOTS!

IMG_3718
Ik heb M. opgehaald uit school en we fietsen even langs haar moeder om haar medicijnen op te halen. De moeder van M. is druk bezig met een geweldig apparaat wat ik nu dan ook meteen op m’n verlanglijstje heb gezet; een suikerspin-machine! Awesome. Alleen wel weer een groot ding wat in de weg staat in de schuur. Maar toch; awesome!

IMG_3720
Voor project-12-jurken heb ik de volgende al gekozen. Deze. Met de naam van m’n lieve schoonmoedertje. Haha! Maar ik maak ‘m in zwart met rood. Denk ik. Even overleggen met m’n moeder.

IMG_3721
M. gaat wederom uit zichzelf aan haar huiswerk. Ik weet niet wat me overkomt.

IMG_3722
Chipje erbij.

IMG_3726
Nou voorruit, jij ook eentje.

IMG_3728
En dan gaat M., wederom UIT ZICHZELF, haar kamer opruimen. Ik riep al wel weken dat het tijd werd dat ze haar kleding eens netjes neerlegde, maar je moet dus blijkbaar net zolang wachten tot een puber er zichzelf aan gaat storen. Nou ja, een keurig resultaat.

IMG_3729
Keurig opgemaakt tijgerbed.

IMG_3730
De echtgenoot heeft een brood met olijven in elkaar gedraaid en we kijken door het ovenraampje of het wat wordt. Wordt wel wat.

IMG_3733
J. had een leuke familiefilm gevonden.

What-We-Did-on-Our-Holiday-Poster
What we did on our holiday. Erg leuk met een happy end.

IMG_3739
Het brood is gelukt.

IMG_3743
En J. heeft ook nog eens gekookt! Zonder te schelden of vloeken, dus dat is een dikke SCORE! Wat is iedereen welwillend en meehelpend vandaag! Wederom vroeg naar bed. Oppasmeisje M. gaat altijd rond 20:00, wij gaan vandaag een half uurtje later. Zalig!

 

Vorig jaar, keek ik net als vandaag naar Utopia...

Vorig jaar, keek ik net als vandaag naar Utopia…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. kim van der molen schreef:

    Die Betty Blue jurk zal je geweldig staan met de kleuren van het plaatje. Past bij je huid en je haar. Rood/zwart maakt oud en hard. Maar je moet het natuurlijk helemaal zelf weten! Was maar een suggestie…:)

  2. Sylvia schreef:

    Hmm, die maaltijd ziet er goed uit! En wat betreft dat opruimen: bij mij moet m’n hoofd daar ook naar staan, herkenbaar ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *