web analytics

18

MAANISCH.COM WORDT VERBOUWD

Ergens is het gisteren misgegaan. Ik had gevraagd om deze nieuwe site nog even niet te linken, totdat de layout er een beetje toonbaar uit zou zijn. Gisteren was het ineens overal te lezen. Voelt goed om ‘terug’ te zijn, al ben ik niet echt weggeweest. Maar wat een drama zeg, een site online krijgen als je er geen verstand van hebt. Ik dacht dat je gewoon een beetje moest knippen en plakken en dan op een knopje drukken. Niets is minder waar. De afgelopen dagen hoorde ik overal allerlei termen en adviezen over het bouwen van een website. “Moet je even aan je host doorgeven dat je onder Linux moet draaien”, zei iemand. “En dat moet je even in je template veranderen”, zei een ander. “Ja, in je stylesheet natuurlijk”, hoorde ik ook. Ja. Ja. Ja. Linux, template, stylesheet, nog nooit van gehoord. Toch is het gelukt. En die credits gaan zeker niet naar mezelf, want ik heb er niets aan gedaan. Ik heb zelfs de naam niet verzonnen, die eer gaat naar buurman M., die mij in 1 woord wist te omschrijven. Aanvragen van domeinnaam. Gilles bood nachtelijk hulp en rust en kwam de volgende dag even langs om een mini-lesje Pivot te geven. Domein geregistreerd. Iets met PHP omzetten. Pivot erop. Bob zelf was zo vriendelijk om de site te voorzien van dit fijne blogsysteem. En het werkt. Teksten online zetten die ik de afgelopen 2 weken geschreven heb. Het werkt! Maar het ziet er niet uit. Nu nog. Ik heb mijn vormgeef-idee doorgemaild aan Marti en die is er flink mee bezig. En voor het eerst sinds maanden ben ik nieuwe dingen aan het leren; Linux, templates en stylesheets. En ik leer vooral dat ik geduld moet hebben. Volharding is geconcentreerd geduld.

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Da Bunny schreef:

  yepyep, geduld enzow…

 2. terence schreef:

  hee luna,

  ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out.. en dat het aantal lezers van je log zal vermenigvuldigt zal worden met 10 [ ..lief heh! van mij ;)

 3. Yvonne schreef:

  Welcome back Luna!! What a relief; I have missed you.

 4. Anna schreef:

  Who gives a flying f**k hoe het eruit ziet!! Je bent er weer en dat is het belangrijkste.

 5. D.W. schreef:

  Kben blij dat je ‘terug’ bent.

 6. a.boersma3@chello.nl schreef:

  Tot in mijn bot geroerd en ziels gelukkig ben ik dat je er weer bent. gefuckingfeliciteerd met je site en domein! Succes ermee

 7. Hans schreef:

  Content boven design, het is even niet anders! Voorlopig ben je weer terug en draait draait het om. Ik neem aan dat het snel ookweer lekker smoelt.

 8. lennert schreef:

  Goede content behoeft geen lay. Overigens kan electric nico wel weer inpakken.

 9. Mootje schreef:

  Hee Luna,
  Kom er net via via via…..Carin achter dat je weer terug in logland bent. Welcome back meis.

 10. mixologist schreef:

  Hee luna leuk dat je weer logt,
  kreeg je nu op dat andere log wel of niet betaald? die gozer die dus electricluna beheerde (zelfde lui als reload?) gaat die er mee door? en schrijf je nu nog voor reload en freeload?

 11. Ab schreef:

  Tja, nieuws gaat snel, soms te snel, maar wel een goeie scoop.

 12. Dionne schreef:

  veel plezier met je nieuwe onderkomen

 13. Sandra schreef:

  Hi luna, ik vind het echt heel leuk dat je terug bent!!!

 14. Menno schreef:

  Jajajajajajaja. Zeggen ze allemaal, die wijven. Ben weg. Hou niet meer van je. Kom niet meer terug. Sorry, genoeg geweest.

  En dan ben je van de liefde van een voorbijgangster afhankelijk om te ontdekken daze helemaal nie weg is, ze is vreemd gegaan, ligt onder een andere URL, zomaar, ineens, alsohetniksis.

  Women. They don’t think they exist unless they’re chased, pursued, until your out-of-breath browser screeches to a halt in front of their new domain. Duh. You’re all the same.

  *smooch* neem nog een roomzoen, eh, soes

 15. Cleanup schreef:

  Ja hoor, leuk leuk allemaal, maar godkolere meid, koop eens een nieuwe bril en loop eens bij een kapper naar binnen. Je lijkt goddomme wel een reincarnatie van Nana Mouskouri.

 16. Wayne Boeckelman schreef:

  Your site could replace books, TV and even communication with women to me! Best wishes and good luck to you and your guests. Kind regards, I have a lot of useful information as for this theme Wayne_Boeckelman@yahoo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *