web analytics

15

LUNA WORDT VERSTANDIG

Een weekje Ibiza. Hét party-eiland bij uitstek. Drank, drugs, geile wijven met weinig-om-het-lijf-bikini’s en de mooiste en grootste nachtclubs ter wereld. Ik had er zin in. Voordat we weggingen hadden we al uitgecheckt welke dj’s zouden draaien in welke clubs. Donderdag: John Digweed draaien in de Pacha. En een avondje John Digweed kan eigenlijk niet tegenvallen. “Maar woensdag draait Erick Morillo in de Pacha”, zei vriend P., “en die is ook wel erg goed. Zullen we daar naartoe gaan?” En ach ja, waarom ook niet. Ik vond het allemaal prima. Ik hoor het verschil tussen de meeste dj’s toch niet meer als ik eenmaal in een club sta. Dus wij kochten een paar dagen van tevoren kaartjes in Ibiza-stad, want dat scheelde toch 15 euro per kaartje. Maar woensdagochtend kreeg ik ineens een ingeving. Als ik die nacht naar de Pacha zou gaan, dan zou ik me waarschijnlijk de hele donderdag kut voelen. En misschien die vrijdag ook nog wel. Een biertje in de Pacha kost dan wel 10 euro, maar als je er eenmaal staat, dan moet je het er van nemen ook. Uitgerust terugkomen van vakantie en met hernieuwde energie weer gaan werken, dat kon ik waarschijnlijk wel vergeten als ik een nachtje naar de klote zou gaan. En dan al die mensen. Die duizenden mensen in zo’n nachtclub. En dan nog dansen. En dan die hitte. Ik werd al moe als ik er aan dacht. Ik had ineens helemaal geen zin meer. Dus ik besloot om niet mee te gaan. “Verkoop mijn kaartje maar aan deur”, zei ik tegen de rest. En dat deden ze. Zelf ging ik met ‘De Engelenmaker’ van Stefan Brijs op de bank en daarna vroeg naar bed. Ik vond mezelf heel verstandig. Heel verstandig. Ik werd wakker om een uur of 7.00. En ik was fris. Ik was fruitig! Jesus, wat was ik goed bezig geweest. En gezond! Ik was trots op mezelf. Ik had mezelf helemaal in de hand. En om dat te vieren heb ik toen iedereen om 8.00 thuiskwam van de Pacha, gewoon gezellig meegedaan met hun afterparty en een flesje rosé achterover gegooid.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Maurice schreef:

  Whahahaha…Grappig stukje….Maar je hebt je vermaakt, mevrouw P. Rosé….RFLMAO!!!

 2. Hans schreef:

  Eng, he, verstandig worden…?

 3. inge schreef:

  een biertje voor 1o euro ? zelfs voor 1 euro kun je mij er nog niet blij mee maken, dus… de drankjes die me wel liggen, zullen daar wel helemaal onbetaalbaar zijn, dus ik zou ook voor de bank gaan, zeker als er ’s ochtends nog een fles rosé in het verschiet ligt… hihi ik ben ook verstandig ; )

 4. Patser schreef:

  Je wordt oud….

 5. Sandrissimo schreef:

  Jij bent gewoon de perfecte persoon om mee op vakantie te gaan!

 6. Brooklyn schreef:

  Juist! En dat werkt ook! Alleen had ik dat laatst thuis op een zondagmorgen en dat is minder. Als om 7.00 uur sochtends je huis volstroomt met mensen die al de hele nacht wakker zijn en nog geen plannen hebben hun bed op te gaan zoeken. Terwijl ik vroeg in bedje lag omdat ik de dag erna mijn woonkamer wilde schilderen. Daar kwam niets van terecht en daar kan dan geen roseetje tegenop. Fijn dat je veilig terug bent!

 7. Ellen schreef:

  *cool*………..en de hele dag een beetje raar?

 8. seriouzz schreef:

  Toen afterparties in begonnen te komen had je dj’s die gewoon tot 5.30 uur thuis gingen pitten en om 7.00 uur gingen draaien! Luna KAN dus zo een afterparty dj zijn!

 9. Sara schreef:

  En krijgen we nu een foto te zien van jouw fantastische lijf in dat prachtige badpak? Please!!! :p

 10. Luna schreef:

  Die foto heeft de hele week dat ik in Ibiza was hierboven gestaan! :-)

 11. M%n schreef:

  Go Luna Go! :))
  Hé, is ‘De Engelenmaker’ echt zo goed als ze beweren?

 12. koen schreef:

  leuk boek !

 13. uw macrobiotische vriend schreef:

  Hi mrs L.,
  Dank je voor de lekkere zaken,ze zijn in zeer goede aarde gevallen.
  Echt een verrassing!
  Spreek je snel weer!

 14. Tulp schreef:

  Erg verstandig…tot de zon weer opkwam ;)
  Fijn dat je weer terug bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *