web analytics

12

LUNA WAS HEUS WEL DRUKHet is dus niet zo dat ik niks gedaan heb, de afgelopen computerloze-weken. Ik kon dan wel geen PloesiePoesie-opdrachten maken, die zaten immers in mijn oude pc, ik kon wél mijn volledige creativiteit loslaten op nieuwe Deluxe PloesiePoesies. Het resulteerde o.a. in een serie Aerobic-PloesiePoesies mét kekke beenwarmertjes. Het enige probleem is dat ik ze nog moet per stuk moet fotograferen en online moet zetten. Maar ik moet nog zoveel andere dingen eerst doen!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Swampy schreef:

  oooooooooooh, I love the pom pom ones!!

 2. Janssen schreef:

  Allemaal geweldig!!
  Te gek…..die beenwarmertjes!!:):)

 3. Brooklyn schreef:

  Leuk!!!! Maarre…..vind je fotowall ook wel erg leuk! Zijn dat poloraids die ergens zijn tussengeklemd???

 4. Nina schreef:

  Die roze linksonder is gaaf!

 5. M%n schreef:

  Subliem, geweldig, helemaal de max! :)

 6. Cindy schreef:

  Haha jij bent goed bezig geweest zeg! Ik vind ze allemaal leuk :)

 7. Niks schreef:

  Sommige mensen zijn niks, maar ze delen zo hun leven met anderen.

  Grappig

 8. Maurice schreef:

  Ik ben UBER jaloers. Ik wil ook beenwarmertjes!

 9. Helena schreef:

  Joepie! Ik ben blij dat er zoveel nieuwe zijn… Mijn poezengek nichtje is eind januari verjaard én getrouwd en ik heb haar als kado een vrij te kiezen lookalike- of andere Ploesiepoesie gegeven, dus ik (en jij onrechtstreeks haha!) heb haar een kado tegoed :) Je hoort nog van ons!

 10. Steph schreef:

  Nou, doe mij die linksonder in lichtblauw, mét stropdas maar…! Te koop?

 11. blue schreef:

  wow ze zijn zó kjoet! heb je ook een valentijnsploesieploesie by the way???

 12. Luna schreef:

  Ze staan dit weekend allemaal op m’n site en zijn dan dus allemaal te koop… Ben nu eerst even alle dekentjes en Retro PloesiePoesies erop aan het zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *