web analytics

24

LUNA SCHRIJFT OVER NIETS

Het internet staat vol met sites van meningloze meisjes en vrouwen. Deze sites worden opgesierd met teksten als; ‘Ik heb geen zin om vandaag iets te schrijven’, ‘Ik heb vandaag boodschapjes gedaan bij de Albert Heijn’ en ‘Ik heb een cadeautje gekocht voor een vriendin’. De teksten hebben geen clou, geen begin, geen eind en vooral geen inhoud (criticasters betichten mij hier ook wel eens van overigens). Toch hebben dit soort sites bezoekersaantallen waar ik alleen maar van kan dromen. Daarom doe ik vandaag een poging tot inhoudsloos geschrijf: “Ik ben vandaag naar m’n nieuwe huis gefietst. Ik vond het leuk om in m’n nieuwe huis rond te lopen en te dromen over de inrichting. Daarna ben ik met I. bij de Thai even een soepje gaan eten. Ik vind Thais eten erg lekker. Vooral de Tom Ka Kai soep. Ik zou willen dat ik zelf zulke lekkere soep kon maken, maar er zullen wel heel speciale ingrediënten in de soep zitten. Daarna ben ik even naar de Bijenkorf gegaan. Het was dinsdag, maar toch was het best druk. Maar het is natuurlijk altijd druk in de Bijenkorf. Ik heb niks gekocht, terwijl ik toch wel zin had om iets te kopen. Ik wilde vanavond andijvie maken, dus heb ik bij de Albert Heijn aardappels, voorgesneden andijvie en 2 verse worstjes gehaald. En om mezelf te verwennen een zak chips en chocoladekoekjes. Lekker! Eigenlijk moet ik nog een aantal teksten gaan schrijven vanavond, maar straks komt er een leuke film op de televisie en die wil ik ook wel zien. Wat moet ik nou doen? Ik denk dat ik die film maar ga kijken en dat ik daarna die teksten schrijf. Anders doe ik het morgen wel.” Zo. Als dit het aantal hits niet flink omhoog zal krikken weet ik het ook niet meer. Luna gaat voor de massa!

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Leeghoofd schreef:

  He? Vandaag voor het eerst op deze site, en ik moet zeggen, hij bevalt me wel…

 2. Patrick schreef:

  Heeeee Luna,

  Doet me denken aan Jerry Seinfeld en George. Die gingen op een gegeven moment naar NBC, ze hadden namelijk een idee, een serie over helemaal Niets. Misschien moeten al die meiden op het internet eens naar een uitgever gaan. Jerry Seinfeld hoeft namelijk niet meer te werken voor z’n geld. Was de soep lekker.

 3. Jaco schreef:

  Luna, prima poging. Het eerste uur van vandaag is al veelbelovend: Gemiddeld komt 4 procent van het dagelijkse bezoek vóór 0:59. Op grond van het bezoekersaantal van 51 van vandaag tot nu toe kan uw site vandaag op 1115 pageviews (+/- 149) uitkomen.

 4. Frank schreef:

  IK hoor de telefoon al rinkelen bij luna…hallo met de Libelle/story/viva/kro gids/mutsenmagazine/
  verveelde-huisvrouwen-magazine/
  (alhoewel huisvrouwen toch best wel veel te werken hebben)

 5. Frank schreef:

  Jammer trouwens dat je niet reageerde in die chatbox
  (zo ben ik ook hier terechtgekomen)
  :-)

 6. homer schreef:

  duh

 7. Trinity schreef:

  Sorry hoor moet wel erg lachen, bij het idee dat je op dit stuk zat te worstelen…. Want dat zal ’t wel geweest zijn.

 8. Poltje schreef:

  Hmmmmmmmm Luna,

  Je gaat voor de massa he….hmmm…en wanneer komen de sexbanners erop dan? Want dan zou je echt voor de massa gaan. En het was altijd zo lekker rustig hier,…strakkies een forum van over de 200 reacties, dat zou toch jammer zijn dat elke reactie in de massa zou verdwijnen. Ik vind het hier juist leuk omdat het knus en kleinschalig is……please stoppen met de MassaPolitiek!

  Gr

  Poljte

 9. Els schreef:

  Zie je wel dat je het kunt?

 10. Martin schreef:

  Die sexbanners staan er al hoor, alleen zie je ze niet. Kijk maar in de html-code:

  Verder is ook leuk om eens te lezen dat Luna ook in de Bijenkorf komt. Zo daalt een vitueel iemand, net als een beroemdheid, ook eens neer op aarde. ;o)

 11. xember schreef:

  Jee iedereen is zo vriendelijk hier! Ik vind de stukken van Luna prima.. maar als je door de archieven gaat zijn de eerste verhalen toch beter..

 12. Estelle schreef:

  Puke….wil je dit nooit meer doen Luna, please??:-)
  Ik kom hier juiste om niet over niets te lezen….als ik achter de pc in slaap wil vallen ga ik wel naar een van die andere site’s

 13. Suffie schreef:

  waarom moet ik nu ineens aan de wachtkamer van de gyneacoloog denken????

 14. Peelo schreef:

  Jammer, heel jammer…!!

 15. olly schreef:

  man en paard noemen Luna. Welke sites van welke meningloze meisjes??

 16. charis schreef:

  heb je het over mij?

 17. Dave schreef:

  Mee eens. Er worden letters getypt die geen woorden, zinnen, laat staan verhalen met begin, midden, clew en eind vormen.

 18. Gambit schreef:

  En dan zijn er mensen die hier heel naief roepen: ‘Heb je `t over mij?’
  :-)

 19. Ed schreef:

  Ummmm,
  Writers Block??

 20. RUDY schreef:

  Luna!!??!!

 21. jult schreef:

  Wat bedoel je eigenlijk met “doet niet moeilijk over seks” ? Dat vraag ik me al een poosje af namelijk. Gewoon, uit curiosity, niet omdat ik sex met je wil.

 22. Rene schreef:

  hahaha, wat een erge muts…

 23. eric suiker schreef:

  Lekker luchtig over niks. Helemaal niks eigenlijk. Liever sex, drugs, meer sex, meer drugs. Oh ja en sex natuurlijk… Neem een pilletje, zet je vibrator aan en doe alsjeblieft weer gewoon alsof je jezelf bent….