web analytics

3

LUNA OOK ELDERS

Mocht je het hier af en toe wat rustig vinden, dan kan dat wel kloppen… Ik heb een soortement van vakantie, maar het vooral heel erg druk met andere dingen… al staan er natuurlijk wel altijd teksten in de planning, die er vervolgens nooit van komen! Op Twitter ben ik wél altijd te vinden (@electricluna) en mijn PloesiePoesie-blog: http://ploesiepoesie.nl/ploesie-blog houd ik momenteel beter bij dan dit weblog… Ook leuk; fotocollages van wat ik zoal doe en zie plaats ik op mijn Facebook-pagina: HIER. En om het allemaal nog Social Media-er te maken; ook de PloesiePoesies hebben een Facebook-pagina: HIER. Ook heb ik ergens een Ploesie-fanpage en een Ploesie-group bij Facebook, maar daar snap ik nog weinig van… Als ik weer tijd heb, dan ga ik dat uitgebreid uitzoeken!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Joyce schreef:

    Haha, leuk, je PloesiePoesie-blog! Maar ik baal er nog steeds als een stekker van dat je geen look-a-likes maakt van honden!
    Zou er echt heeeeel graag één willen van Beau… :( :)

  2. Thanks for the great post.I am grateful for the information given.thanks for your sharing!

  3. abercrombie uk schreef:

    Ottimo sito, posso dalle altre persone esperte condividono la stessa suggestione interessi. Aspetto generale del tuo sito è grande, per non parlare del contenuto. Io credo, che avete già avuto un gruppo considerevole di lettori!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *