web analytics

11

LUNA KLEEDT ZICH AAN EN UIT

“I’m a Barbie girl, in a Barbie wu-hu-hurld!” Waar het hart vol van is, stroomt het weblog van over! Ik ben nu al bijna een week fanatiek bezig met het spel Second Life en als ik heel eerlijk ben, ben ik er nog steeds niet op uitgekeken. Wat zeg ik? Het wordt met de dag leuker en leuker! En dan heb ik het niet alleen over het hele virtuele seksgebeuren, want daarmee heb je het na een paar keer op wat roze ballen drukken ook wel gehad. Nee! Ik heb het hier over pure koopdrift! Shoppen! Retail Therapy! Dit spel blijkt namelijk helemaal tegemoet te komen aan mijn diepste verlangen om kasten vol met allerlei jurkjes en rokjes en pakjes en schoenen te hebben die ik maar 1 keer heb gedragen. En aangezien het hier nepgeld betreft (al schijn je 5.000 Linden dollar om te kunnen wisselen voor ongeveer 25 échte Amerikaanse dollars) kan ik bijna zoveel uit m’n dak gaan als ik wil. Zo kocht of kreeg ik de afgelopen dagen een enorme collectie kleding en schoenen. Van té foute geile stoephoer-lingerie tot gigantisch baljurken met luipaardprint. Van een lichtblauw balletpakje met tutu tot een glimmend, groen, strak latexpakje. Van een duistere gothic-jurk tot een huppelig regenboog-shirtje. En van een latex serveerstersetje tot roze kanten lingerie. “You can brush my hair, undress me everywhere.” Maar, als grote afsluiter van de modeshow kreeg ik een gigantische, witte, tule, trouwjurk! Heerlijk! Heerlijk! Heerlijk om daarin rond te lopen, als is het alleen maar virtueel. En dan is het dus de bedoeling van dit spel dat je elkaar complimentjes geeft over de kleding die je draagt. Dus de ene avatar komt de andere avatar tegen en dan is het: “Nice outfit!”, “You look hot!”, “Love your dress!”, of “You look amazing!!!” En daar ben je dan als avatar enorm mee in je nopjes. “Life in plastic! It’s fantastic!” Dit spel Second Life is eigenlijk gewoon met de Barbies spelen voor volwassenen.
www.secondlife.com

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Anne-Floor schreef:

  Luna, hou op! Ik wil ook, maar ik krijg mezelf niet ingelogd! Grrrrrr! Ik zal en moet zo’n poppetje met de achternaam ‘Sachertorte’!

 2. Janssen schreef:

  Hahahahaha,ik wil niet, maar lach me rot hier!!
  Waar ik jou nou echt niet in voor me zie is een witte tule trouwjurk:):)

 3. M%n schreef:

  Ik had nou toch echt gegokt op regenboogkleurtjes. Tie & die of zoiets. Met shocking pink als hoofdthema. “Digitale Luna in het wit”, het is ’n uitdaging voor mijn geestesoog…
  :))

  @Anne-Floor: Ik dacht nog: als ik er ’n keer mee begin, dan ga ik als Tira Missu. Kunnen wij misschien een desertenbuffet beginnen? :))

 4. Maurice schreef:

  Het wordt tijd voor hernieuwde ballonvaart met Kim Holland. Ik mis MIJN Luna :'(

 5. pZ schreef:

  Waar is je bril?

 6. Linda schreef:

  Ik ga niet eens kijken op die site, want ik weet dat het dan niet te stoppen is!
  Ik moet hierom vreselijk lachen, en stel me dus voor dat Luna dit stukje heel snel en hyper tussen het spel door heeft getikt hihi.

 7. Claud schreef:

  Wauw….. shoppen! maar je bent idd behoorlijk verslaafd! Nou een fijn seconlife.com weekend!!

 8. Ellen schreef:

  Ik heb het gedownload maar ik heb niet de juiste browser, dus werkt die hele huppelshow niet. Shit happends. :-(

 9. Leugenaar schreef:

  Ik begrijp dat je je virtueel hebt laten laseren???

 10. Jerry Jumper schreef:

  Blijven leven, Luna! :-)

 11. Tulp schreef:

  Klinkt inderdaad verslavend! Luna, kun je plaatjes van je avatar in de mooiste outfits laten zien op je site?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *