web analytics

17

LUNA KIJKT BIG BROTHER ONLINE

Ik zit er weer helemaal in! ‘Big Brother’, deel 4. Wat een gedoe en wat een gezeik. Heerlijk. Na 2 dagen alweer tralala-wijven in bikini die hun nageltjes gaan lakken. Tralala-wijven die zich 3 keer per dag omkleden omdat ze toch niets anders te doen hebben. Tenenkrommend om die mensen om elkaar heen te zien draaien. Een kerel die op een trommeltje gaat trommelen en ondertussen gaat zingen. Plaatsvervangende schaamte, maar de dame die naast hem zat kreeg er een ‘rommelend buikje’ van. Hij kent de dame in kwestie net en zit haar nu al op te glijden met de meest trieste R&B-teksten en -deuntjes: “Girl, I’ve been loving you, with all of my heart.” De mannen en sletjes noemen elkaar na 1 dag al ‘schatje’, ‘lieverd’ en ‘moppie’, popje’ en ‘tietje’!! Gatverdamme! Bij het geven van een vuurtje: “Dankjewel schat.” En de ander: “Alsjeblieft lief.” Wat een smerige pseudo-aardigheid. En na 2 dagen wordt er al geknuffeld, omdat daar zo’n behoefte aan is. Verder vrouwen die elkaar complimentjes geven over hun kledingkeuze, maar, aan hun stem te horen, dit zeer waarschijnlijk niet menen. Verder vrouwen die na 1 dag al vallen voor de charmes van een kerel die wat met z’n handen om hun hoofd draait onder het mom van ‘voel je m’n energie?’. De mannen zitten aan de vrouwen met een ijsklontje onder het mom ‘is dit koud?’. De enige die aan deze schijngezelligheid niet meedoet is de Marokkaanse Mustafa. “Je sluit je af voor de groep”, hoorde ik een meisje al zeggen. Van mij mag hij winnen, maar waarschijnlijk heeft Yorin hem alleen maar als excuus-Marokkaan tussen deze groep geplaatst en gaat hij er als eerste uit. Er wordt gedweept met woorden als ‘eerlijkheid’ en ‘jezelf zijn’, maar als er ergens geen plaats voor is in ‘Big Brother’ dan is het wel eerlijkheid en jezelf zijn. Net echt.

www.big-brother.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Bart schreef:

  Tjeezis Luna! Wat sla je de spijker op z’n kop. In 1 keer erin! Goed. Zeer goed. Groet,

  Bart

 2. Bart schreef:

  Nu besef ik pas: bestaat dat (bb) uberhaupt nog?? Dat wist ik niet.
  Kijken mensen!

 3. InGe schreef:

  Werd jij niet boos als ze zeggen dat jouw lifelog niet real is?
  Pls let them!

 4. peter schreef:

  Niet naar kijken, luna.Gewoon niet naar kijken. ALs de kijkcijfers dalen dan wordt big brother gewoon afgevoerd. Nu reeds slaat de verveling toe bij de kijkers. Het zal echt niet lang meer duren of dit soort programma’s wordt afgevoerd.

 5. Luna schreef:

  Ik vind het juist geweldig om naar te kijken!

 6. charlotte schreef:

  hee is het al weer begonnen

 7. brillie schreef:

  De eerste sex was ook al te zien. ik was er bij toen het voor mij op de beeldschermen te zien was. En nu maar hopen dat ze het durfen uit te zenden.

 8. Xios schreef:

  In Belgie gaat er zondag 1/9/2002 weer een groepje “het huis in”
  Site met cams : http://www.tiscali.be/bigbrother/coming_soon/big_brother.htm

  Officiele site : http://www.kanaal2.be/bigbrother2002/

  Ik weet dat het ongeloofelijk stom is, maar ik kijk toch telkens weer ;)

 9. peter schreef:

  fantasie: alle mensen uitnodigen die je niet graag hebt, hen stimuleren meet te doen aan een soort namaak-big brother en dan nooit meer de deur opendoen.

 10. BDisOKE schreef:

  Big Brother is toch allang niet meer leuk?? :S

 11. Tr909 schreef:

  En weer doorgestoken kaart..???
  http://62.250.11.47/content/inhabitants/bewoner18.php
  (vul maar in 1 t/m 20 is al aanwezig)
  net zoals 1 van de eerdere keren denk ik dat de winnaar foto ook al ergens in een directory klaar staat.)

 12. Da Huge schreef:

  ECHT verschrikkelijk, na 1 dag al een heel levensverhaal en van die semi psychologen die wel even aan elkaar vertellen hoe ze in elkaar zitten… ze ze hebben ze weer op het IQ gebrek geselecteerd…

 13. Mleen schreef:

  je hebt gelijk!
  ze zitten er 2 dagen in,
  en nu hoor je dat mannetje,
  de vriendschap word al hechter,
  en de emoties komen los..

  enmoties, die wij in de kleuterschool hadden…

 14. Ohm schreef:

  Thank you Luna!

 15. richard schreef:

  He Luna!!

  Je hebt hem goed door! Ik heb het zelf ook ervaren in de barretijden van The Bar. Die opmerking over compensatie-marrokaan is duidelijk overgenomen vanuit de kritiek die ik als deelnemer van The Bar op de TV-producers had. Alleen maar een beetje mooie mensen selecteren met een bijna blank arisch voorkomen is toch wel erg eng…

  Maar je weet het… in de wereld van TV moet je je als een schaap laten f@#$$##cken door de TV-pooiers. Kritische types worden niet getolereerd, want die zijn veel ’te lastig’

  Ach what the fuck… HMH/HMG en Yorin lopen financieel niet echt lekker, dus dit zal hopelijk wel het einde zijn van dergelijke zinloze TV-onzinpulp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *