web analytics

23

LUNA KIJKT ‘TEMPTATION ISLAND’

Gisteren ‘Temptation Island’ op V8 gekeken. Oftewel een programma met als subtitel; ‘hoe-verneuk-ik-mijn-relatie-in-12-dagen?’ Betere televisie dan dit is er niet. Mannen en vrouwen die al een paar jaar samenzijn stellen hun relatie op de proef en kiezen er bewust voor om 12 dagen gescheiden van elkaar op een exotisch eiland door te brengen. Door te brengen mét 11 geile vrijgezellen. Dat is vragen om moeilijkheden. Zet mij zonder P. in de zon met een cocktail en 11 lekkere kerels en een slippertje is snel gemaakt. En andersom precies hetzelfde trouwens. Je kan het een man toch niet kwalijk nemen dat hij z’n hormonen achterna loopt als er 11 prachtige hoeren in een stringetje om hem heen staan te dansen? Je kan het een man toch niet kwalijk nemen dat hij even aan de tietjes van zo’n sletje wil likken als zij haar tepel vol met slagroom spuit en de hele handel in z’n gezicht duwt? Toch was het vrouwelijke deel van een stelletje zeer geëmotioneerd toen ze een videotape zag waarop haar vriendje met een ander meisje aan het zwemmen was. Triest. Wat je de mannen en vrouwen wél kwalijk kan nemen is dat ze ‘meer gaan voelen’ voor bepaalde vrijgezellen. Of dat ze ‘verliefd worden’ op een van de vrijgezellen. Verliefd? Emoties? Gevoelens? Die vrijgezellen zijn gewoon allemaal ingehuurde decorstukken. En om nou verliefd te worden op een decorstuk dat geld krijgt om ‘lekker geil voor de camera te doen’? De makers noemen hun programma ‘de meest intense en emotionele reis die je als koppel kan maken’. Hou toch op. Gisteren hebben P. en ik ons meteen ingeschreven voor ‘Temptation Island 2003’. Kunnen we lekker allebei 12 dagen gratis buiten de deur neuken. En dat nog wel op een tropisch eiland. We hebben er zin in!

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. GJ schreef:

  achja… en dat zelfde geldt voor the_bar! alhoewel daar nog geen relaties zijn, is alles en iedereen wel ingehuurd.

 2. Suffie schreef:

  Wat een toeval! Suffie had zich bij de redactie van Temptation Island 2003 in laten schrijven als mannelijk ‘lekker ding’!!

  Maar eerst nog even een seizoennetje ‘Big Diet’…

 3. joke schreef:

  Dan laat ik me inhuren als decorstuk: kan ik betaald, op dat prachtige tropische eiland, mijzelf weer eens heerlijk laten verwennen door ‘jouw’ ‘P’.(Want dat kan hij als geen ander!!)

 4. semtex schreef:

  Wat ik me dan gelijk afvraag: wie koopt de commercials die de boel bij elkaar houden eigenlijk? En wat doet dat met je perceptie van de bedrijven die daar reclamezendtijd voor inkopen? Of zijn die toch al van t zelfde allooi?

 5. bareuh schreef:

  hahaha Go Luna, en ik maar twijfelen over die Lekker Single middag van de Volkskrant ….

 6. Pierrot schreef:

  Maar wij zijn toch ook een beetje verliefd op jou Luun. En je neemt ons toch ook niet kwalijk dat jij onze rekwisiteuse in ons leven bent?

 7. Gilles schreef:

  Haha! Ook huize Gilles heeft zich ingeschreven!

 8. Omar schreef:

  Mijns inziens heeft je inschrijven voor bagger nog nooit iemand het leven gekost. Daarom zou ik ook nooit iemand tegenhouden, juist niet, kejjuh lagguh!

 9. Gizmo schreef:

  Hmmm, de volgende weblogmeeting is dus op Temptation Island… nou bel Els, Punkey, Gaby, Juul, Mar10, Daniella en de rest en regel dat!

  Roel en Roel? Dan Komen Doordevil ook en Koelman ook….

 10. Gilliam schreef:

  Idee: Als je je nou als vrijgezel inschrijft samen met een goede vriendin. Gratis vakantie voor beiden met gegarandeerd mooi vrouwen om je heen.

 11. k1m schreef:

  “Je kan het een man toch niet kwalijk nemen dat hij even aan de tietjes van zo’n sletje wil likken als zij haar tepel vol met slagroom spuit en de hele handel in z’n gezicht duwt?”

  hahahaha je laat me altijd wel lachen zeg, enne Luna gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je website nog.. Hoop er nog lang van te genieten. :)

 12. Wollie schreef:

  Daar dit een publiek toegankelijke site is en het dus mogelijk is dat mijn vrouw dit ziet hou ik vol dat ik van de tietjes met slagroom af zal blijven.

 13. Vanzo schreef:

  huh slagroom ? tietjes ?

  En zo slaap ik vredig verder…

 14. dRE schreef:

  is idd een zielig programma

 15. Wollie schreef:

  damn wat ben ik geil

 16. slappezever schreef:

  het meest denigrerende kutprogramma wat ik 5 minuten heb kunnen aanzien. de idioot die ten koste van anderen dit soort programmas maakt zouden ze op een eiland met hongerige kanibalen moeten zetten. heb je gelijk een nieuw programma. Ren je Rot, editie 2002!

 17. Carrie Koch schreef:

  Really good work guys! Nice site! Keep it running! Thanks for your professional approach!

 18. Tom Fidler schreef:

  Hey Wonderful Site Guys! Thanks This is a wonderful site. I’m so glad I have found it. Ooroo, it was something fresh, thanks

 19. Laura Guzniczak schreef:

  I just want to say hello. Thanks, I could not find anywhere that I have found at your site. With kind regards, Laura Guzniczak, Laura_Guzniczak@yahoo.com

 20. Scott Phillips schreef:

  Hey Wonderful Site Guys! Thanks Wonderful and informative site, well written, easy to navigate. I like your site very much! Great work! You just have the best site!!! Wish you good luck and success in all your sites!

 21. Matt Gruszka schreef:

  Just found your site!!! Hope all is well!! Will recommend ur site. Have a great time. Thanks a lot Hi, just surfed in with my best friend and enjoyed your website. Best wishes to all of you…

 22. Erin Clark schreef:

  Thanks for all the useful facts; they were easy to understand for me. Keep up the great work!!! Will recommend ur site. Have a great time. Thanks a lot Toodle-oo, It is something unforgettable!

 23. Mike LeVanti schreef:

  Many thanks for the useful information; I’ll bookmark your site and return to it often. It happens that I have a lot of free time, which I devote to the hobbies, I can read clauses, look through photos by hours, but now I spend all my time at your site. With kind regards, Mike LeVanti, Mike_LeVanti@yahoo.com