web analytics

25

LUNA KIJKT ‘BIG BROTHER 2005, THE KICK-OFF’

Wat iedereen ook over de zender Talpa zegt of schrijft; ik voel me er helemaal thuis. Ik ben gek op pulp. Al dat voetbal had van mij niet gehoeven, maar bij programma’s als ‘Expeditie Robinson 2005’ en ‘Joling en Gordon over de vloer’ wil ik best eventjes blijven hangen. En voor Big Brother 2005, dat zondag om 20.30 voor het eerst werd uitgezonden, zat ik helemaal klaar. Partner P. zat er dan wel niet zo enthousiast klaar voor als ik, maar hij deed best leuk mee. “Jesus, wat een lekkere wijven allemaal”, was het eerste dat ons opviel. En niet alleen lekkere wijven, ook alleen maar lekkere mannen. Geen greintje lelijkheid te bekennen. “Dat wordt zeker neuken”, zeiden P. en ik tegen elkaar. Ik voorspel dat dit een soort ‘Temptation Island’ gaat worden, maar dan in een huis in Aalsmeer. Er werden binnen 24 uur al benen afgeschroefd: “Ik moet jullie wat vertellen, ik heb een kunstbeen”, zei Rob. Thanks for sharing, Rob! En binnen 24 uur waren de voornaamste karaktereigenschappen al duidelijk: “Ik ben écht blond, maar m’n borsten en nagels zijn nep”, zei Ingrid. Thanks for sharing, Ingrid! Ik voorspel dat binnen een week die opgepompte borsten van Ingrid te zien zullen zijn. En! Als kers op de taart, werd er een zwangere dame het huis in geloodsd, die, zeer waarschijnlijk haar baby binnen de muren van het Big Brother-huis zal baren. En! Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, werd, on top of it all, ook binnen 24 uur, hoppeta, even geheel onverwacht, een ex van 1 van de bewoonsters het huis ingeduwd. Ik zat te smullen op de bank van zoveel goedkope onethische toestanden bij elkaar. Dit is televisie waarvoor televisie bedoeld is. Dit is pulp. Maar, als ik heel eerlijk ben, hebben de programmamakers zich er wel een beetje makkelijk vanaf gemaakt. Gewoon wat lekkere, jonge, welwillende mensen met een licht ontvlambaar karakter bij elkaar in een huis, een gehandicapte, een ex, wat bikini’s, plenty of alcohol en gesprekken met de diepgang van een bosje waterkers. Het lijkt godverdomme m’n eigen site wel.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Kaat schreef:

  Ik las vandaag dat die zwangere muts ook nog kettingrookster is. Ga zo zeker kijken, ramptoerisme op z’n best.

 2. Keesstinkt schreef:

  Klopt. Tanja heet ze geloof ik. Interessant wat Talpa daarmee wilt bereiken want echt populair zal zij daardoor niet worden (en terecht) maar het zou mij ook zeer verbazen als ze nog voor het baren weggestemd wordt. Dat Talpa dit allemaal toelaat (ongetwijfeld wisten ze dit al) zegt al heel veel over de zender.

 3. M%n schreef:

  Hmm… waar zit die zwangere kettingrookster in jouw site, dan? :)

 4. Kees schreef:

  @M%n. Ik snap niet helemaal wat je bedoelt.

 5. Cerito schreef:

  Hahahaha…geweldig.
  Word Talpa in Nederland de grond in geboord?!
  Wat ik zo hier-en-daar lees heb ik het idee van wel.
  Anyway…..Leuk stukkie.

 6. Nina schreef:

  Er zijn toch al zoveel geboorteprogramma’s op tv? Daar kijkt mijn moeder zo graag naar. Waarom zou dat dan extra spectaculair zijn in het Big Brother-huis?
  Een vrouw die nog rookt tijdens de zwangerschap, moet bij de eerste ronde al weggestemd worden! Wat een doos!

 7. Nijnster schreef:

  Nou Luun, jij hebt toch wel wat meer niveau hoor ;-)

 8. Chantal schreef:

  Hé hé…eindelijk iemand met wie ik kan praten! Tanja zat zelfs aan de coke {ja ach,wie niet},lang leven internet :http://bigbrother.fok.nl/blog/

 9. Claud schreef:

  @ Chantal.. haha.. ja je hebt iemand die ook zit te smullen op de bank voor BB.

  Ik heb natuurlijk wel gekeken naar kickk off maar verders nog niets gezien, ik ben het wel zat al die real-life soaps, mijn eigen leven is al een soap dus daar heb ik genoeg aan… ;-).. Hu.. tanja coke?? wie is tanja????

 10. Janssen. schreef:

  Sorry,is aan mij niet besteed.
  Talpa moet scoren,das duidelijk,maar mijn tijd is te kostbaar om naar deze pulp te gaan zitten kijken.
  Het wachten is nu op een doodziek iemand met een euthanasieverklaring die in het Big Brother huis zijn/haar laatste adem uit wil blazen.
  Wedden dat dat er van gaat komen???

 11. Janssen. schreef:

  Trouwens,dat arme kind dat daar geboren gaat worden….denkt daar iemand aan??
  Dat achtervolgd hem/haar de rest van zijn/haar leven,geboren in het Big Brother huis,het zal je lot maar zijn :(:(

 12. Ellen schreef:

  Dat hele BB gebeuren kan van mij gestolen worden. Ik vind het tien keer niks. Misschien dat ik ooit met langszappen een seconde of tien blijf hangen maar meer zal het ook niet zijn.

 13. Haps Hash schreef:

  Talpa,appelmoes voor de geestelijk minder bedeelde!!!

 14. Maurice schreef:

  Die zwangere muts moet eruit, dat is duidelijk. En Luun moet erin. Dan krijgen we hier tenminste een dagelijkse update van wat daar werkelijk gebeurd. lolzzzzzz

 15. yuroen schreef:

  De opgepompte borsten van Ingrid waren idd al te zien.
  Filmpje is al te vinden op internet. :-)

 16. yuroen schreef:

  Ik volg het trouwens ook enigzins. Heb continu een streampje openstaan op mijn computer. Ben daarnaast ‘gezegend’ met versatel en werd door hen verrast met vier streampjes, te bekijken via de tv. Dat doen we dan maar.
  Ik kijk alleen (nog) niet naar de programma’s rondom BB….

 17. Afwas schreef:

  BB 2006: de zwaar alcoholische transseksueel S., geestelijk ernstig lijdend onder zijn ernstig mislukte operatie en de daaropvolgende complicaties, krijgt tijdens de uitzending van presentator Jody Bernall te horen dat zijn euthanasie op dag 10 van deze reeks, waarvoor zijn onwettige siamese drieling een substantiëel bedrag zou ontvangen, in verband met de verplaatste wedstrijd Ajax-Omniworld, niet live zal worden uitgezonden.

 18. Debby schreef:

  En het is net Dead famous van Ben Elton.

 19. koen schreef:

  weet mij te zeggen als ze d’r eindelijk eens een daadkrachtige psychopaat bijzetten, dan kijk ik ook wel even, films met serial killers zijn sowieso mijn favoriete films ;-)

  prachtig die vgl met de diepgang van je site Luun ! dat zelfrelativerende van jou is subliem leuk

 20. Sabine schreef:

  Het is ‘geloodsd’ ipv ‘geloosd’… weet je wel, net als vroeger (en tijdens Sail), de boot die de haven binnen wil, de loods die helpt, en het schip binnenloodst. Ja ja. Lozen is weer wat anders, maar nu ik erover nadenk, is dat hier misschien toch wel van toepassing.

 21. KLUUN schreef:

  :)zelfspot makes the world go round

 22. johanneke schreef:

  is het dan ook niet geloodst?

 23. Japie s. schreef:

  BB is een geweldig tijdverdrijf, helemaal als er veel ruzies en sex in voorkomt!

  en het is gepotloodst.

 24. Joep schreef:

  BB is het beste programma dat er ooit op de tv is geweest en nog steeds is natuurlijk. Je kunt je er lekker aan irriteren, aan dat zwangere zware shag rokende white trash en dat zielige geknuffel van mensen die helemaal niets om elkaar geven. En het is zo leuk om te zien hoe mensen met elkaar omgaan, ruzies zijn natuurlijk het best.. ghighighi. Mis alleen de ontroering en de lach.. dat is de schuld van de programmamakers. Want wat zitten er over het algemeen vervelende en humorloze mensen in dat huis. Blegh!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *