web analytics

21

LUNA KIEST VOOR PULP

Veel van wat ik schrijf wordt voornamelijk gelezen door alleenstaande mannen. Sneue alleenstaande mannen. Dat vind ik niet erg. Ik vind het leuk om af en toe over natte spleetjes en stijve palen te schrijven en dat ik daarvoor betaald word kan ik alleen maar toejuichen. Het is geen hoogdravende journalistiek, het is pulp. En daar geniet ik van. Ik steek mijn voorliefde voor pulp niet onder stoelen of banken. Zo lees ik graag tijdschriften als Mijn Geheim en Intiem en vind ik het heerlijk om tv-programma’s als ‘Jerry Springer’, ‘Jambers magazine’ of ‘Sex court’ te kijken. De waargebeurde verhalen op woensdagavond bij RTL4 doen het ook altijd goed. Allemaal smullen voor Luna en daarnaast houd ik meteen een beetje feeling met de doelgroep van de erotische media waarvoor ik schrijf. Ook mijn muziekvoorkeur verdient trouwens met recht het predikaat ‘pulp’. Ik hou van een simpele rampetamp uit mijn computerboxjes. Ik voel soms wel de neiging om mijn liefde voor pulp een beetje te verdoezelen: “Ik kijk heus wel eens een cultfilm en ik lees ook wel eens de HP de Tijd en dat programma laatst op Nederland 3 over politieke vluchtelingen uit Zimbabwe, dat vond ik echt heel goed.” Maar dan zou ik liegen. Het leven is al moeilijk genoeg en daarom houd ik de prikkels die ik tot mij neem het liefste makkelijk. Niks geen serieus drama voor mijn ogen en oren. Moeilijker dan ‘Hart van Nederland’ op SBS6 moet het niet worden voor mij. Door te kiezen voor pulptijdschriften, pulpprogramma’s en pulpfilms zal ik me misschien intellectueel gezien niet zo veel ontwikkelen, maar wat word ik gelukkig als ik me vergelijk met de gasten van Jerry Springer of Paul Jambers. Geen betere schaamte, dan plaatsvervangende schaamte.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. vinman schreef:

  Wat is er dan fout aan pulp?
  Niemand leest het en de verkoopcijfers schieten de pan uit. Gek he! Omdat iedereen het lezen wilt, maar niemand ervoor durft uit te komen. Ik moet toegeven dat mijn geheim, niet op mijn voorraadlijstje voorkomt, maar het is wel reeel gelezen materiaal, toch!

 2. Chrestomanci schreef:

  Veel van wat ik schrijf wordt voornamelijk gelezen door alleenstaande mannen. Sneue alleenstaande mannen????

 3. Wollie schreef:

  Ik las onlangs dat je het niet meer mag hebben over alleenSTAAND maar over alleenGAAND. Nee ik weet ook niet waarom maar het klinkt misschien minder sneu ofzo.

 4. evil-genius schreef:

  gaap……….

 5. Trio de twee wezen schreef:

  Veel van wat ik lees wordt geschreven door sneue alleenstaande vrouwen. Is dat de tragiek van iemand die wel literatuur leest??

 6. Wollie schreef:

  eigenlijk is de enige echte sneue diegene die een ander als sneu bestempeld

 7. etoile schreef:

  Veel van wat ik schrijf wordt voornamelijk gelezen door alleenstaande mannen. Hmmmpf ik weet toch zeker dat onze hele klas niet alleenstaande sneue mannen zijn.

 8. Luna schreef:

  Jesus, waarom voelt iedereen zich zo aangevallen?

 9. jp schreef:

  Ik geloof dat je uiteindelijk gaat lijken op de personen uit de televisieprogramma’s die je kijkt

 10. Dude schreef:

  Waarom men zich aangevallen voelt? Men leest dit ook, en “Veel van wat ik schrijf wordt voornamelijk gelezen door alleenstaande mannen. Sneue alleenstaande mannen.”

  Gelukkig heb ik geen enkel bezwaar tegen wat je ook maar van me denkt. Zo interessant ben je niet.

 11. Mario schreef:

  Heren, heren. Ooit op de basisschool gezeten? Zoja dan heb je waarschijnlijk met Nederlands ook het onderwerp: “Begrijpend lezen” gehad. Als je hier toevallig had opgelet ipv je bezig te houden met ontluikende gedachte over hoe het meisje aan de andere kant van de klas je niet wilde aankijken, had je begrepen dat Luna het hier over haar werk heeft. Je hoeft je dus niet aangevallen te voelen als je deze site leest maar alleen als je blaadjes zoals de foxy en seventeen oner je kussen hebt liggen.

  Gegroet,

 12. Seriouzz schreef:

  Behoort PULP FICTION dan tot je favoriete films? En de band PULP tot je favoriete bandjes?

 13. Sandra schreef:

  Ik zou mezelf niet direct onder de noemer ‘sneue alleenstaande man’ willen scharen, maar ik wil wel MEER van Luna lezen!!

  Kusje,
  Sandra

  P.S. Luna, Je leest het lekkerst weg tussen de afleveringen van sex-court en Jerry Springer in. Try this at home!!!

 14. p schreef:

  luna is een avatar, dus in het echt een man

 15. Mario schreef:

  SJit, is dat echt?

  En ik ga nog wel een hapje met der eten vanavond. Das wat.

  Is P. dan degene achter de cam vraag ik me af?

 16. Jaco schreef:

  Luna, ik geloof dat je openingszin tot misverstanden kan leiden. Veel vluchtige lezers van de weblog weten niet dat je veel voor pulpblaadjes zoals Foxy schrijft. Het lijkt voor deze lezers dus alsof je deze weblog voor sneue alleenstaande mannen schrijft. Iedere lezer die vrouw is of zichzelf niet sneu vind, voelt zich daardoor aangevallen.

 17. Chrestomanci schreef:

  Ik voelde me niet aangevallen hoor. Moest er zelfs om lachen.

 18. tijger schreef:

  peter van straaten heeft een leuk stukje geschreven, waarin het woordje sneu een prominente rol heeft. na het lezen van dat stukje wist tijgertje waarom ze niet van dat woordje houdt. tijgertje krijgt altijd een hele vieze smaak in haar mond als ze het woordje gebruikt. tijgertje vindt wel dat het woordje sneu qua klank precies uitdrukt wat het betekent.

  alleenGAANDE, ppfffhaahahahaahaha!

  pootje

 19. Chrestomanci schreef:

  Even 2 reacties want ik kan het niet laten:

  1./ Alleengaande, Ik ga zo, dan sta ik dus niet, ben ik dan alleengaande, of blijf ik dan alleenstaande? :)

  2./ Luna’s webcam zegt: “Luna is eigenlijk een man!” Luna had dan wel een diepe decoleté in dat foxy-shirt voor een man! ook :)

 20. Wollie schreef:

  Kelly ook (diep decollete haha)

  Wollie (die zich als gelukkige husband en vader van 2 stuks niet kan scharen onder “sneue alleenstaande mannen”)

 21. Boer Biet schreef:

  Als hij aleengaand maar blijft staan.