web analytics

24

LUNA KEEK ‘HERKEN DE HOMO’

Ik had me al een week verheugd op het programma ‘Herken de Homo’ dat gisteravond voor het eerst te zien was op Net5 en het bleek het verheugen meer dan waard. Jackie, een lekker in het vel zittende studente, wordt voorgesteld aan 14 onwijs lekkere gespierde mannen. Heteromannen én homomannen. Aan Jackie de taak om de hetero’s van de homo’s te onderscheiden en uiteindelijk voor een hetero te kiezen. Doet ze dat, dan krijgen zowel zij als die hetero een half miljoen dollar. Kiest ze voor een homo, dan krijgt die homo 1 miljoen, helemaal voor zichzelf. Een heerlijk televisie-idee en ik smulde tijdens het kijken. Ik gruwelde van het typische humorloze Amerikaanse gedrag van Jackie, die wanneer ze wordt geconfronteerd met het feit dat sommige mannen homo zijn, nog net niet in huilen uitbarst aan de eettafel. Maar even later, ze kent de mannen dan nog geen 24 uur, zit ze te snikken in haar kamer: “Ik vind het ongelooflijk dat sommigen mannen tegen me liegen. Dat doet me pijn.” Ik lachte hardop om zo weinig zelfspot en relativeringsvermogen. “Je was toch niet van plan om dit programma de komende 8 weken te gaan volgen hè?”, vroeg P. me. Ik dacht na. Dat was eigenlijk wel mijn bedoeling. “Meisje, maar dit is alwéér zo’n pulpprogramma”, zei hij. “Grrrr”, gromde ik naar hem, want hij had eigenlijk gelijk. ‘Herken de Homo’ is vermakelijk, maar volkomen inwisselbaar met welk dating-programma dan ook. Eigenlijk met welk bagger-programma dan ook. Volgende week naar aflevering 2 kijken zou een verslaving betekenen. En ik kijk al zoveel bagger op tv. Voordat ik naar bed ging nam ik een wijs besluit. Ik ging naar de Amerikaanse website van dit programma en las het verslag van de laatste aflevering. Zo. Soms moet je jezelf tegen jezelf beschermen.

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Danielle schreef:

  Ik had me er ook opverheugd, gelukkig nam mijn rooster me tegen mezelf in bescherming; ik moet op dinsdagavond werken van vijf tot tien…

 2. c. schreef:

  switch lekker naar As The World Turns: dat is pas diepgang! hahahaha!

 3. Wanda schreef:

  Neeeeeeeeeee, wat zonde! Waarom je zelf deze gein onthouden? Verstand op min tien, thee en bokkepootjes op tafel en giechelen. Leuk toch?!?!
  Ik hoorde me gisteren bij elke kerel hardop zeggen: “Nicht. Geen nicht. Kapper. Seks in sportschool” enz. En nichten of geen nichten, sommigen zijn best aangenaam om naar te kijken…
  Ook al weet je nu hoe het gaat aflopen, ik denk toch dat je volgende week weer gaat kijken..

 4. Rick de Kikker schreef:

  Fijne televisie is het, maar niet voor mij.

 5. Monster schreef:

  En wat is de link van die website? Ben ook wel benieuwd.

 6. ja, kom maar op met die link, luna. Ik ben al hooked, en dat zal niet minder worden als ik weet wie er ho is en wie niet… Heerlijke tv!

 7. suuzzzz schreef:

  Wat slím van jou!

 8. Erwin schreef:

  Bestaan die echt? Homo’s?

 9. Jan F. (de) schreef:

  Mijn hoofd ontploft van de nieuwe ideeen: “herken de stoephoer”, “wie is de maagd”, “nilfisk de travo” etc. Had ene Herman Emmink niet al’ns zo’n quiz?
  In Amerika is nu een nieuwe versie op de buis van ons “zo vader zo zoon” maar dan andersom: een geadopteerde moet zijn/haar natuurlijke vader herkennen uit een groep en als het kind het goed heeft, krijgen ze beiden een smak geld, slaagt de vader er in niet geraden te worden, krijgt hij al het geld.
  Het einde der tijden is helemaal niet aanstaande, het is allang hier, recht voor onze neus!

 10. Gerwin schreef:

  Nog zo iets fraais. Outback Jack. 12 Paris Hiltons in de Australische Outback, en maar klagen over nagels, luxe etc.
  quote: “En toen kroop er zo maar een kakkerlak over mijn Chanel tasje!!!”
  NB: Heeft ook een website, waar je alles vooruit kan lezen ….

 11. kiki schreef:

  heb je het adres van die website… dat bespaard mij ook een hoop zinloze uurtjes tv kijken!

 12. AnnevO schreef:

  die URL wil ik ook wel. Ben benieuwd!

 13. Bertje van Henk schreef:

  Since Banks was, indeed, straight, both he and Jackie were awarded $500,000 each.

 14. Roger schreef:

  Bedankt nu hoef ik het in ieder geval niet meer te kijken\

 15. You are invited to take a look at some relevant information dedicated to party poker foods party poker foods http://www.bitlocker.net/party-poker.html http://www.bitlocker.net/party-poker.html .

 16. Take your time to check out some helpful info on no download online poker game .

 17. Take your time to check some relevant pages in the field of reviews free texas holdem tips

 18. win schreef:

  In your free time, visit the pages on directory .

 19. review schreef:

  You may find it interesting to check out some information in the field of prescription

 20. price schreef:

  Please take a look at some information on bonus .

 21. Jeanie Brew schreef:

  Good work! You’ve a very nice site where is possible to find useful information. Very nice materials! I am pleased to have come across your site. See you soon again Keep in touch, your site is worth to visit it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *