web analytics

20

LUNA GAAT BALLONVAREN

Zo’n 2 maanden geleden kreeg ik een mailtje met de tekst; ‘Hoi Luna, als lezer en fan zou ik je willen vragen of je het leuk zou vinden om (gratis) eens met ons mee te gaan in één van onze luchtballonnen. Uiteraard neem je iemand mee.’ Ik rende meteen naar boven. “P.! We gaan ballonvaren”, riep ik hyperenthousiast, “een Luna-lezer heeft een ballonnenbedrijf en we mogen gratis mee.” “Eh, liefje”, begon P., “ik heb vliegangst, weet je nog?” “Daar was je toch voor behandeld?”, vroeg ik. Ja, maar een vliegtuig was anders dan een luchtballon, vond hij. En daarnaast vroeg P. zich af of ík eigenlijk wel mee moest gaan. “Hoe bedoel je?”, vroeg ik beduusd. “Nou, een lezer van je site, die ken je niet, je weet maar nooit met die internetters”, zei hij, “straks is het een engerd.” “Ja, maar, ik ga toch niet alleen”, zei ik, “ik neem vriendin I. mee als jij niet durft.” “Nee, maar je snapt wat ik bedoel”, zei hij. Dat snapte ik dus niet. “Hij heeft een eigen website en een eigen bedrijf en ik heb zijn telefoonnummer, ik vertrouw het allemaal wel hoor”, zei ik. “Hoe kun je nou iemand vertrouwen die je nog nooit hebt gezien?”, vroeg hij. “Nou, eh”, begon ik. Dat wist ik zelf ook nog niet helemaal. Maar een beetje naïviteit is helemaal niet verkeerd in het leven. Ik vind iedereen lief tot het tegendeel bewezen is. En lezers van mijn site ontmoeten vind ik helemaal niet eng. “Ik ben er altijd nog zelf bij hoor”, zei ik tegen P., “en vriendin I. en ik hebben de ballonnenman eerder uit het mandje gekieperd dan hij ons.” Daar moest P. even over nadenken. En hij dacht, hij zag het voor zich, en hij wist; daar heeft ze helemaal gelijk in. Luna en vriendin I. staan hun vrouwtje wel in die luchtballon. Vanavond om een uurtje of 19.00 vliegen vriendin I. en ik met een luchtballon ergens in de buurt van Deventer.
www.ballonvaren.com

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Saskia schreef:

  Spannend. Veel plezier daar boven.

 2. blue schreef:

  owwwwwwwww wat leuk, vlieg je ook over drenthe??? in dat geval zwaai ik naar je :)
  Zal je maar niet mijn ultime ballonvaarten-nachtmerrie-idee vertellen….” stel dat de bodem uit dat mandje valt” whaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh :D

 3. Silvia schreef:

  Wat gaaf! Have fun!!

 4. Corinne schreef:

  Zo echt tof had ik maar zo’n fan!
  Heel veel plezier en neem je fototoestel mee!

 5. Pollie schreef:

  Meid kick. Veel plezier.

 6. Anne-Floor schreef:

  Jakkes, dat is een van mijn grootste angsten: in zo’n ballon moeten. Maar als je er eenmaal inzit zal het allemaal wel meevallen, denk ik. Veel plezier!

 7. Johannet schreef:

  Bofkont.

 8. IC dead people schreef:

  Vanavond om een uurtje of 19.00? Dan begint Studio Sport gek!!

 9. Leuk Luna is onze gast vanavond in de op 1 na grootste operationele heteluchtballon ter wereld!
  En vergeet niet morgen de foto’s te bekijken op: http://www.ballonvaren.com/?menu=multimedia&item=fotos&html=0

 10. Nina schreef:

  Zo, omdat Luna een echte celebrity is, krijg ze nu al gratis uitjes aangeboden! Hoe wordt dat straks? Gratis naar premieres? ;-)
  Enjoy!

 11. Hemaworstje schreef:

  na een tijdje heb je het wel gezien , die kutbranders in je nek , al die poeha voor dat je weer vot kunt, nee eerst graaf hupsfluts , champie over je bolletje,ach…

 12. Ellen schreef:

  grrrr……ik benijd je. Heel veel plezier. (gehad inmiddels?)

 13. Alette schreef:

  Wat gaaf Luna, dat zou ik ook nog wel eens willen. Heb de foto’s net even bekeken, super!!!! Je hebt vast genoten daarboven haha. ATC-tjes zijn al weer in de maak denk ik :)

  gr ALette

 14. GeeSpot schreef:

  Als jullie richting Arnhem hebben ‘gevaren’, heb ik jullie gezien gisteren, nou ja, de ballon that is…

 15. Chell schreef:

  Luna wat gaaf! Leuk ook die foto’s!!

 16. Eva schreef:

  De fotos op de ballonvaart-site zijn echt leuk! Het ziet eruit alsof jullie echt veel plezier hadden!?

  ;-) Cool dat ie dat zomaar doet he….wow

 17. SillyCrazyMe schreef:

  Lucratieve business, dat webloggen! :-) was het leuk?

 18. Silvia schreef:

  En? Hoe was het? Ben nieuwsgierig!! ;)

 19. Maurice schreef:

  Gave foto’s Luna. Ik ben best wel jaloers :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *