web analytics

10

LUNA EN HET MANNETJE VAN DE RADIO

Kreeg afgelopen dinsdag een mailtje. Van een mannetje van de radio: “Daar had je me bij de poten, met je gestop. Terzake: Ik wil je graag interviewen, voor de Avro Radio 1, over web- en andere vormen van loggen.” Ha! Luna op de radio! Dat is leuk. Dus vandaag zat het mannetje bij Luna thuis aan de thee. Interview kon gewoon staand. “Is dynamischer”, zei hij en hij drukte de microfoon tegen m’n lippen. “Moet dat zo dichtbij”, vroeg ik. Dat moest. Ben alweer vergeten wat ik allemaal heb gezegd. Het ging over lifeloggen geloof ik. Over mijn hele leven gedetailleerd op het net zetten. “Je gaat wel ver hè? Heb je daar geen moeite mee”, vroeg hij. Heb ik geen moeite mee, geloof ik. “Je schrijft wel expliciet over je seksleven”, zei hij. “Nee, ik schrijf niet over m’n seksleven. Ik heb nog nooit geschreven dat ik zo lekker heb geneukt gisteren”, zei ik. “Maar je schrijft wel dat het 3 jaar geleden is dat je met een vrouw in bed lag”, reageerde hij. “Eh, eh, ja, maar dat was een beetje een grapje”, zei ik. “Dus het is niet allemaal waar wat je schrijft?”, vroeg hij. Dat dan weer wel. “Wat vind je moeder daarvan, dat je over seks schrijft?”, vroeg hij. Jesus, gaan we het nou alweer over m’n moeder hebben? Dat vroeg het mannetje van het Algemeen Dagblad ook al. Mooi gezeik mee gekregen toen ze die krant onder ogen kreeg. “Zo, dus jij gebruikt drugs”, had m’n moeder gezegd. Leg dat maar eens uit aan iemand die het al verschrikkelijk vind dat ik rook. “Eh, eh, mijn moeder is wel een beetje bang voor het Goedele Liekens-syndroom”, zei ik. “En eh, eh, m’n moeder vind het erger dat ik rook dan dat ik over seks schrijf.” Dit en meer gestotter over 2 weken op Radio 1.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Da Bunny schreef:

  *kuch* dat was natuurlijk te verwachten…

  Goh, toch maar luisteren wat je hebt gemauwt tegen die radio-meneer :)
  Hoe lang duurde t gesprekje eigenlijk in z’n totaliteit? En hoe denk je dat je moeder hierop gaat reageren?
  Ben weer veel te nieuwsgierig…!

 2. Patrick schreef:

  Gaaf hoor!

 3. mannetje van de radio schreef:

  Het mannetje van de radio heeft vandaag geleerd dat exhibitionisme geen vies woord is, dat mensen die hun hele hebben en houden op het net gooien best leuk, aardig, welbespraakt en zeker niet achterlijk zijn. En hij leerde ook dat mensen die hun hele hebben en houden op het net zetten dat doen omdat ze vinden dat ze dat moeten doen, omdat ze het belangrijk en vooral leuk vinden om te doen, ondanks hun moeders. Dat hoopte het mannetje van de radio vandaag eigenlijk wel een beetje te leren, hij houdt namelijk erg van loggers, vooral van Luna.
  UItzending’: 29 juli of 31 juli, dat weet het mannetje van de radio nog niet. Hij mailt het t.z.t naar Luna (En naar mijnheer de Bie én mevrouw Corriemetdecam, want die doen ook mee.)

 4. Suffie schreef:

  Enne…. heb je….jeweeetwel…???

 5. draakje schreef:

  ga zeker luisteren!! ben benieuwd hoe je het er van afbrengt….radio is niet altijd even makkelijk

 6. Suffie schreef:

  Radio is klote als je niet heel goed van te voren met zo’n mannetje afspreekt wat er besproken gaat worden…. Suffie is diverse malen op televee of radio geinterviewd, maar maakt altijd van tevoren afpraken, dat voorkomt genante situaties..

 7. Luna schreef:

  Suffie, geloof het of niet, maar, ja, dat heb ik!

 8. Rick schreef:

  Suffie: “Enne…. heb je….jeweeetwel…???”
  Luna: “Suffie, geloof het of niet, maar, ja, dat heb ik!”

  Is dit wat ik denk dat het is? Ik ben heul nieuwsgierig, vertel, vertel!

  Overigens, mannetje van de radio: de 29ste ben ik nog niet terug van vakantie, doe maar de 31ste.

 9. PB schreef:

  Even historie: me writes on vrijdag 28 juni 2002 10:33: “Dag. Heb je pas vandaag ontdekt, en raak je nu al weer kwijt. Vluchtiger kan haast niet. Hou je hart open! Peter.”
  En jawel, daar is-ze weer. Hoezo stoppen. Marketingstuntje? En nu ook al op de radio? Oei, als dat maar goed gaat. I know, me waz there, dontwanna go back. Nah way. Bytheway: luvyah glasses. PB.

 10. miss bitch schreef:

  Laat je niet kennen Luna, daar is die vent op uit! Ik zit bij de radio!