web analytics

11

LUNA EN HET HAND-OPLEGGER-JOCHIE

“Niet meteen kijken”, zeg ik tegen vriendin M., “maar daar links van je, daar zit best een lekker ding achter een keukentafeltje. Hij is alleen nog geen 18.” Vriendin M., altijd geïnteresseerd in lekkere, jonge jongens loopt meteen op zijn keukentafeltje af, pakt zijn foldertje en, sociaal beest dat ze is, begint meteen een praatje: “Hoi, alles goed?” Alles is goed met het lekkere ding. “Je bent de jongste hier op de beurs hè?”, vraagt ze met een sexy glimlach. Ze geeft hem nog net geen knipoog. “Hoe lang weet je al dat je paranormale gaven hebt?” Hij lult wat over vroeger, migraine, toestanden en dat hij een opleiding tot paranormaal genezer heeft gevolgd bij het Johan Borger-college. Hij is nu officieel handoplegger. Ik wist niet dat je daartoe opgeleid kon worden. Ik dacht dat je als mens-met-een-gave geboren werd, niet dat je er eentje kon worden. “Mag ik misschien je telefoonnummer?”, vraagt vriendin M. onschuldig aan het hand-oplegger-jochie. Maar natuurlijk mag dat. “Moet jij geen foto van hem maken?”, vraagt vriendin M. al net zo onschuldig aan mij. “Nee, jij hebt zijn telefoonnummer toch al? Dan kunnen we hem altijd bellen als we zin hebben”, zeg ik. “Oh”, zegt het hand-oplegger-jochie, “ben je fotografe dan?” “Nee”, zeg ik. Hij heeft het grapje blijkbaar niet begrepen. “Oh, want ik heb namelijk meegedaan aan het programma ‘Veronica, de lekkerste’”, zegt hij. “Ik dacht je al te herkennen”, zegt vriendin M. bloedserieus. Ik weet dat vriendin M. nooit televisie kijkt. En zeker niet naar programma’s als ‘Veronica, de lekkerste’. “Ja, ik heb vorige week gewonnen”, zegt hij. “Ik ben ook bezig met een carrière als model.” ‘Oh, wat leuk”, zegt vriendin M. en ik knik instemmend. “Hé, maar mocht het nou helemaal niets worden met je carrière als handoplegger of model hè’, zeg ik. “Dan mag je altijd nog een keertje je handen op ons komen leggen.”

p.s. Het hand-oplegger-jochie heet Pascal en 26 oktober schittert hij in de finale van het tenenkrommende programma ‘Veronica, de lekkerste’.

Wordt vervolgd…

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Bonk schreef:

  Och arme, die jongen komt dus nooit meer van dat stigma af. Die kan nooit meer ergens zijn hand op leggen zonder dat het nat wordt.

 2. Kikkertje schreef:

  Of juist wel Bonk. Vrouwen gaan prat op lekkere jongens die hun hand op de juiste plek leggen ;))

 3. Laantje schreef:

  Ik dacht dat mannen erg waren…. Hahahahah

 4. Y..... schreef:

  Zo onschuldig… zich niet bewust van de twee geilheid van de dames voorzich. Heeft ie jullie bij het afscheid nog netjes een handje gegeven?

 5. blue schreef:

  hahahahahahahahha geinig logje

 6. Mannetje schreef:

  volgens mij is ie ho

 7. Mannetje schreef:

  ho, met afhangende schouders, maar wel ho…

 8. Denk je? En vrijgezel ook?

 9. eddy kledder schreef:

  He, maar dat ben ik!

 10. novecento schreef:

  Kweenie of pascal zich alleen met ‘tweehandenoplegging’ tevreden stelt en de de dames ook niet. Jullie hadden eens goed over zijn rits motte strijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *