web analytics

4

LEKKERBEKKIE, DE HULK & TALENTENSHOWS

beginpaginatotaal

IMG_5704
Goedemorgen Sid! Sid wil ’s ochtends altijd eerst aangehaald worden en loopt met me mee naar boven, beneden, boven, beneden en geeft ondertussen kopjes tegen alles wat hij tegenkomt. Dat ik ook z’n eetbakje heb gevuld boeit ‘m niet, eerst kopjes geven.

IMG_5707
Ik deed hier een poging tot weer eens een ochtend-selfie, maar ik had haast, of eigenlijk, de echtgenoot heeft haast. Hij laat Nina snel uit terwijl ik me aankleed, hij drinkt snel een bak koffie leeg en dan…

IMG_5710
…op weg naar Den Bosch! Naar de markt!

IMG_5713
In Den Bosch kwam ik deze geweldige muurschildering tegen.

IMG_5715
Even een gebakken visje op de markt.

IMG_5716
En ik koop een kilo venusschelpjes. We krijgen zelfs korting, omdat de helft van de schelpen de vorige keer gebroken waren.

IMG_5718
Om 9:00 een lekkerbekkie met remouladesaus? Wij kunnen dat en wij vinden dat lekker.

IMG_5720
Het is nogal lastig om foto’s te maken als je met een ADHD-er op pad bent. De markt staat op een andere plek dan normaal, omdat het kermis is in de binnenstad van Den Bosch. Ook zijn er diverse wegen afgesloten, waardoor we de auto ergens anders moesten parkeren. De echtgenoot raakt hier een beetje van gedesoriënteerd en wil graag precies weten waar we zijn en waar we naartoe gaan. Ik vind het niet erg om te verdwalen. We komen in ieder geval langs de Sint Jan en uiteindelijk vinden we ook onze auto weer terug in de parkeergarage.

IMG_5722
Op naar de kringloopwinkel van Den Bosch, waar we niks leuks kunnen vinden (we zijn nog op zoek naar waterschoenen en flippers voor mij voor naar Jamaica).

IMG_5723
En hier zijn we alweer in de Action van Beneden Leeuwen. Deze is een paar keer groter dan de Action in Tiel en hier hebben ze dus nog meer producten uit de serie van Herman den Blijker. Come on, Herman!! Kant-en-klare pasta in een magnetron-bak??? Zoooo niet jouw stijl!

IMG_5726
Nadat ik een paar uurtjes met wat linkjes op www.climaximaal.nl bezig ben geweest is het tijd voor mijn guilty pleasure; olijven met ansjovis… bij de LIDL verkochten ze daar mini-blikjes van en die heb ik groot ingeslagen. Hmmm…

the_incredible_hulk_movie_poster1
We kijken deze…

IMG_5728
Heel misschien krijgen we dan trek in zoete dingetjes en die hebben we niet in huis en heel misschien zijn we toen wel naar bakkerij Van Ooijen gereden om een hazelnootschuimtaartje te halen. Daar verkopen ze ook Flipje-chocolaatjes.

IMG_5729
Heel misschien hebben we ook bij m’n ouders wat gebakjes gebracht.

100MAN_3x178_12271
Daarna keken we deze film. Maar ik vond het boek zo ontzettend goed, dat eigenlijk de film alleen maar tegen kon vallen. Er zijn teveel dingen in elkaar gepropt, alle leukigheidjes, feitjes, humor uit het boek, die mis ik in de film. Terwijl de film, als je het boek niet gelezen hebt, misschien wel heel erg tof en onderhoudend is. Het verhaal op zichzelf is ontzettend goed en doet een beetje Forest Gumperig aan.

IMG_5732
Ik maak een pasta vongole en ALLES is voor mij! Mij! Mij! De echtgenoot warmt een pizza op namelijk. Hmmmmm…

IMG_5741
Ik ben door mijn ex-buuf genomineerd op Facebook om elke dag en dat 5 dagen lang een foto te plaatsen waar ik blij van wordt. Iedere dag mag ik iemand nomineren om hetzelfde te doen. Nu plaats ik natuurlijk al heel veel foto’s online (in m’n plogs), maar ach, een beetje meer blijheid, kan geen kwaad. De foto van vandaag is een foto van mezelf, want ik word over het algemeen toch best nog wel blij van mezelf. En ik word blij van lekker eten. In dit geval dus; pasta vongole (pasta met venusschelpjes, witte wijn, peterselie en knoflook).

IMG_5742
Uitzicht van de rest van de avond.

IMG_5746
Gedoucht en op de bank! Ik kreeg vandaag post van D.! Uit Den Haag! Maar ik kreeg dit emaille bordje, alllll the way from Paris! Het schijnt dat sommige Fransen zo’n bordje op hun deur monteren… een beetje zoals ‘Beware of the dog’, maar dan dus; kijk uit, hier woont een gekke kat. Thanks D.! <3

IMG_5750
We kijken naar wederom een dieptepuntje in de Nederlanse televisiegeschiedenis: Beat It. Vreselijk STOM. En ik kijk het nooit meer (en we kijken het ook niet eens af).

IMG_5753
Chien Lunatique.

IMG_5755
Nog zo’n dieptepunt; Hollands Got Talent. Het meisje denkt echt dat ze kan zingen en geeft ook zangles aan wel 40 kinderen. OMG! Waarom neemt niemand dit meisje tegen zichzelf in bescherming??? Ik vind het zielig!

IMG_5756
Echt! Wanneer stoppen al die talentenshows nou een keer? En wanneer stop ik met het kijken naar die talentenshows? Pfffff… wederom vroeg naar bed (23:00) (ja, we waren er vandaag al om 7:00 uit, dan krijg je dat). Groots en meeslepend leven hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. ria schreef:

  Al met al leuke dag en lekkere dag met schuimtaart heerljk fijne dag !!!!

 2. Jan Folkersma schreef:

  Zo’n Sid Vicious wil ik ook wel! <3 <3 <3

 3. Marjan schreef:

  Ik zat met kromme tenen bij HGT…. geef mij dan maar de Britse versie…. die vind ik veel leuker.

 4. Ellen schreef:

  lekker die Vongole mmm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *