web analytics

20

KOM IN CONTACT MET JE KUT?

De kut is weer helemaal hip. Zo heeft de Avantgarde deze maand de fijne tekst ‘Hoera voor de vagina’ op de cover staan. Moest ik hebben. In het betreffende artikel meent Goedele Liekens, bekend van de boter-reclame, dat vrouwen toe zijn aan een dialoog met hun intiemste plekje. “Het zal je verbazen hoe weinig vrouwen weten hoe hun vagina eruit ziet”, zegt Goedele. En om dat te veranderen moeten we massaal met een spiegel in de hand naar onze kut kijken. “Als je jezelf regelmatig bekijkt, raak je vertrouwd met je vagina”, zegt Goedele. Ze heeft het over de emancipatie van de vagina. Oh. Ik dacht dat we dat station allang gepasseerd waren. Hebben onze moeders niet in de jaren 70 hun bh’s verbrand? Is ‘voorlichting’ geen verplicht onderdeel van het vak biologie? En worden meisjes tegenwoordig niet vanzelf nieuwsgierig als ze een jaar of 13 zijn? Ik dacht van wel, maar volgens Goedele is praten over het vrouwelijk geslachtsdeel anno 2004 nog steeds een taboe. Nu merk ik daar persoonlijk helemaal niks van. Ik niet en mijn vriendinnen trouwens ook niet. Tijdens een gesprek zullen we onze schaamlippen niet op tafel leggen, maar we doen niet moeilijk over bloot en als er iemand toevallig een clitorispiercing heeft laten zetten, dan krijg ik die heus wel van dichtbij te zien. Wij zijn behoorlijk 1 met onze kut. Maar wat is er eigenlijk mis met een beetje taboe? Sommige dingen mag je best voor jezelf houden. Over sommige dingen wil ik helemaal niet praten met vriendinnen. En die wil ik al helemaal niet zien: “Jouw klit is veel groter dan de mijne, wat apart!” Nee, laat maar. Maar Goedele heeft zelfs een clubje opgericht. Vrienden van de Vagina, heet dat clubje. En je mag alleen lid worden als je belooft om minstens 1 keer per maand je kut te bestuderen. Met een spiegel dus. Helaas. Luna denkt niet dat ze toegelaten wordt met dit soort toelatingseisen. Luna wil gewoon seks. En daar heeft ze geen zelfbeschouwend mutsenclubje voor nodig.
www.vriendenvandevagina.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Pritt Stift schreef:

  kl00t!

 2. buurm schreef:

  hahahahhahahhha vooral als je een hele nacht niet geslapen hebt is die goedele een sufkt

 3. LUCAS schreef:

  DIE BITCH MOET BLOEDEN

 4. Laantje schreef:

  Hoop niet dat je er tegen moet gaan praten, misschien gaat ie wel terugpraten…

 5. Peggy schreef:

  Laat liever mijn kut door mijn man bekijken.

 6. Jan F. (de) schreef:

  Dat klupje is dan ook niet bedoeld voor hippe stadskutjes, maar voor de katholiekeplattelandsvrouwenvereniging vrouwen.

 7. tijger schreef:

  Mijn huisarts wist mijn te vertellen dat er schrikbarend veel vrouwen en meisjes zijn die geen idee hebben hoe hun vagina eruit ziet en in elkaar zit, laat staan dat ze weten hoe het voelt, met name van binnen. En dan gaat het dus over persoontjes in Amsterdam en geen plattelandsvrouwen. Zo gek is de actie van Goedele dus niet. Maar ook ik denk: ‘Mens verdwijn toch alsjeblieft!’

  Grtz,

 8. Suffie schreef:

  Ik zie hier wel commerciële mogelijkheden in…

  Biedt zich aan: ervaren man om in contact te komen met je kut. Tarieven op aanvraag, pasfoto gewenst…

 9. Sauerkraut schreef:

  ‘…ben al lid’, zei de lul…

 10. buurman m schreef:

  is ie trouwens besneden of onbesneden?

 11. buurman m schreef:

  herstel: is ze trouwens besneden of onbesneden?

 12. buurman m schreef:

  een bloedkut of een vleeskut?

 13. PaulH schreef:

  Nou ik vind het altijd wel prettige ervaring om met “de kut” in contact te komen. Bij vrouwen worden vaak naar de borsten gekeken bij mannen draait het toch om de leuters denk ik. Oh en weet niet of het uitmaakt ik vind het een prachtig lichaamsdeel. Denk ook dat goedele wel gelijk heeft.
  Hmm me neus is te groot, me heupen te breed, heb van die klutsknieen, deze zijn wel normaal. Deze hoor ik toch weinig gvd wat een kleine schaamlippen of baal ervan dat ik over me schaamlippen struikel of ik heb het perfect gevormde kutje. Denk dat vrouwen het ook niet boeiend vinden eigenlijk?

 14. Liesbet schreef:

  En het is niet alleen Goedele.
  Er is nog een actrice van bij ons die ook meedoet. Ze heeft een tijdje het land rondgereisd met haar theaterstuk ‘De Vaginamonologen’. Waarin ze voluit praat over haar vagina, preut of foef. Of hoe ze het zelf noemt: haar Yoni.

 15. Erwin schreef:

  Ik ben helemaal ontdaan…

  zoiets kan nog een behoorlijk kutgevoel achterlaten.

 16. jj schreef:


  beloofd = met een t. (ik beloof, hij belooft, je belooft, wij beloven)

 17. Laantje schreef:

  het beloofde land dan… :-)

 18. buurman m schreef:

  kut = met een t. (ik kut, hij kut, je kut, wij kutten)

 19. ??, schreef:

  vieze mense, zijn jullie nu echt helemaal dom, denk liever wat aan werke dan aan sex, vieze sletten

 20. joo schreef:

  ach het gaat maar om de vagina boeie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *