web analytics

15

IBIZA #2: PARTYPEOPLE

Ibiza is hét party-eiland bij uitstek. Een paar van de mooiste en grootste discotheken zijn hier te vinden en dat Ibiza vooral een feesteiland is, is ook duidelijk te zien. Waar je maar kijkt staan of hangen levensgrote flyers van discotheken, feesten of nieuwe cd’s. Elke winkel, elk café, elke supermarkt ligt bezaaid met kleinere flyers en op elke straathoek staat iemand die vraagt of je zin hebt om bij die-en-die tent wat te drinken. Het complete eiland ademt ‘dance, dance, dance’. En niet alleen het eiland zelf, ook de toeristen komen voornamelijk om te slikken, te dansen en te zuipen. Niks mis met die mentaliteit, want ook Luna was van plan om flink kort te gaan. Maar na 6 dagen op het Bora Bora-strand gingen de Gucci-brilletjes, de hippe zwembroeken, de te lekkere wijven en de te opzichtige homo’s me tegenstaan. En na 6 dagen had ik het ook wel gehad met de muziek daar. Ik lag enigszins nuchter op een strandbedje die 6e dag. En nuchter is niet de goede staat van zijn om op het Bora Bora-strand te vertoeven. Je moet minstens een paar halve liters doodgeslagen bier naar binnen gooien om de atmosfeer daar helemaal te begrijpen, maar nog beter is het om, net als de rest, gewoon een xtc-pilletje te slikken. En na dat xtc-pilletje, dat we voor € 10,- kochten bij de altijd aanwezige dealer, en dat ik wegslikte met een ‘sex on the beach’-cocktail van € 6,- had ik een  geweldige avond. Al dansend voelde ik me weer helemaal 1 met de Gucci-brilletjes, de hippe zwembroeken, de te lekkere wijven en de opzichtige homo’s. Soms moet een situatie gewoon even chemisch opgeleukt worden om je thuis te voelen. En helemaal om je thuis te voelen op Ibiza.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. sherlock schreef:

  Ieder het zijne/hare…
  Geef mijn portie maar aan fikkie, had ik gezegd daar op Ibiza. En ik was op zoek gegaan naar een gratis kick voor niks. Maar nogmaals: ieder het zijne/hare, als je er maar geen blijvende hersenschade aan over houdt.

 2. Ray schreef:

  :-) Toch wel grappig dat er inderdaad een heleboel mensen schijnen te zijn die dit dus leuk vinden! Met de juiste drugs is zelfs een marokkaanse gevangenis leuk.

 3. Dude schreef:

  Zo is dat! leve het recreatief drugsgebruik!

 4. Yuroen schreef:

  Leve de man van de X T C, van je hieperdepier hoereee!

 5. Ray schreef:

  :-) Is Texel + pil dan niet goedkoper?

 6. vvd-ster schreef:

  Als het zo makkelijk was zou het de wereldproblematiek toch wel oplossen?

 7. mixologist schreef:

  xtc = roofbouw op je lichaam. Is de kortdurige kick van xtc het echt waard om over een aantal jaren de meest vreemde ziektes (verlamming & depressie) te moeten verduren?

  lees dit maar eens: http://www.medhelp.org/HealthTopics/Ecstasy.html

 8. Bolivian schreef:

  @Mixologist: moraalridder…

 9. Luna schreef:

  Ach, lieve Mixologist, ik heb zelf ooit een scriptie geschreven over de korte, middellange en lange termijn effecten van xtc… ik weet dat het ‘niet goed’ voor me is… maar wat is het godverdomme lekker af en toe zeg…

 10. pet schreef:

  Nederland is voor mij een vreemde mengeling van moraal en erop los leven. Geldt dat voor de Nederlanders zelf ook zo, of is wat ik zeg totaal onherkenbaar? (groeten uit België)

 11. Bisquit schreef:

  Hmmmm drugs are baaad mmmkay. Don’t do drugs, drugs are bad… mmmkay?

 12. mixologist schreef:

  bolivian smerige sneak!! iedereen weet toch dat ik de moraalridder ben met de dubbele moraal?

 13. coach outlet schreef:

  After changing http://www.outletcoachus2012.com ,five-franc piece Georges Duroy left the restaurant.where to buy canada goose twisted his mustache in military style and cast a rapid,sweeping glance upon the diners,among whom were three saleswomen,an untidy music-teacher of uncertain age,and two women with their husbands.When he reached the sidewalk,he paused to consider what route http://www.coach.com should take.It was the twenty-eighth of June and coach website had only three francs in canada goose jacket salepocket to last him the remainder of the month.goose jacketmeant two dinners and no lunches,or two lunches and no dinners,according to choice.As he pondered upon this unpleasant state of affairs,he sauntered down Rue Notre Dame de Lorette,preserving his military air and carriage,and rudely jostled the people upon the streets in order to clear a path for himself.He appeared to be hostile to the passers-by,and even to the houses,the entire city.It was one of those sultry,Parisian evenings when not a breath of air is stirring;coach outlet sewers exhaled poisonous gases and outletcoachus2012.comrestaurants the disagreeable odors of cooking and of kindred smells.Porters in their shirt-sleeves,astride their chairs,smoked coach outlet,coach outlet,coach outlet pipes at the carriage gates,and pedestrians strolled leisurely along,hats in hand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *