web analytics

0

HOW TO EAT PUSSY

Sommige mannen vinden het geweldig, andere zullen er nooit aan beginnen. Beffen. Ik vind het heerlijk, maar niet altijd. Als ik me van tevoren niet heb kunnen douchen, dan hoeft het niet voor mij. Dan kan ik er gewoon niet relaxt van genieten. Ik zou deze hele column vol kunnen schrijven met tips en trucs over hoe een vrouw een goede befbeurt te geven, maar dat is niet nodig. Dat heeft het meisje dat de site nietvoordepoes.nl maakt al gedaan. En hoe! Vooral haar tip over gelijktijdige stimulatie van de clitoris en de G-spot is briljant en zorgt gegarandeerd (ik spreek uit ervaring) voor een super-orgasme. “( ) Je kunt de G-plek vinden door je vingers in te brengen en vervolgens een ‘kom maar hier’ gebaar te maken, zodat je vingers de voorkant van de vagina raken. Dit in combinatie met de juiste stimulatie van de clitoris leidt bij de meeste vrouwen tot een snel en heftig orgasme. De basisregel voor de meeste vrouwen is: vingers zijn lekker in de vagina en op de G-plek. Mond en tong zijn lekker rond de clitoris. ( ).” Op de site is trouwens ook een handleiding voor de ultieme blowjob te vinden en iedere twee weken wordt er een vibrator verloot.
www.nietvoordepoes.nl

Dit vind je misschien ook leuk...