web analytics

83

HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Ik durf met zekerheid te zeggen dat iedere man met een beetje ballen, een beetje testosteron in zijn bloed of een beetje heteroseksueel gevoel, jaloers zal zijn op waar ik vanavond was. FOXY gaf nóg een feestje, ditmaal niet alleen voor de vaste kern, maar voor iedereen die iets met het tijdschrift te maken heeft. En dit feestje werd gevierd in ‘het webcamhuis’, thuisbasis van het succesvolle programma ‘Webcamgirls’ dat enkele maanden geleden door Veronica werd uitgezonden. In dit webcamhuis, dat zich bevindt op een geheime lokatie in Nederland, worden 24 uur per dag live seksshows gegeven. En deze seksshows zijn via internet te volgen. Vanavond stond ik met mijn mond open te kijken toen de meisjes en vrouwen die deze seksshows geven langzaam de huiskamer van het webcamhuis vulden. Een Miss-verkiezing, maar dan met prachtige geile vrouwen in geile pakjes. De één nog mooier dan de ander. De één met een nog korter rokje dan de ander. En de één met nog hogere stilettohakken dan de ander. De natte droom van iedere man. En die droom werd alleen maar natter toen een dj wat plaatjes opzette en de webcammeisjes begonnen te dansen. Ik keek naar een plaatje dat te mooi leek om waar te zijn. De meisjes deden geil met zichzelf, geil met z’n tweetjes of geil met de camera. Of ze ook daadwerkelijk geil waren maakte niet uit, ik kon alleen maar denken aan al mijn mannelijke vrienden en dat ze allemaal op dit moment met me hadden willen ruilen. Ultiem visueel erotisch entertainment, dat was het. En sexy, dat was het ook. Partner P. en ik maken altijd grapjes over waar de rappers op MTV in Godsnaam al die lekkere wijven vandaan halen voor in hun clips. “Die komen uit Clipdorp”, zeggen we dan tegen elkaar. Vanavond SMS’te ik naar P.: ‘Ik zit in Clipdorp!!! Je krijgt spijt dat je niet mee bent gegaan!!’
www.webcamgirls.nl
www.interclimax.com

Dit vind je misschien ook leuk...

83 reacties

 1. Arthur! schreef:

  Sorry, wat is er geil aan stilettohakken? Pas ik nog in deze samenleving?

 2. samsara schreef:

  nee Arthur, jij bent niet normaal.

 3. Paul schreef:

  Ik ben 50 jaren oudt.
  Ja, een beetje ballen zijn er nog wel.
  (Testosteron schijnt een soort vergif te wezen, trouwens.)
  Je zult maar (net als ik) op het Net in het ‘Genius Forum’ zitten. Het bestaat. De benaming is vreselijk en ik ben geen genie. Niet 24 uur per dag tenminste.
  Ik ben strontverliefd op M., een van de weinige vrouwen in dat forum. Die pijpt je terwijl je dacht ter plekke de wereldproblemen op te lossen.
  En daarnaast tracht ik een 12-jarig meisje in Kansas op te voeden.
  ‘Hiiiii Paulie boy!!!’, en zo verder.

  En Luna is Lief, zo dit al niet bekend was.

 4. Cis schreef:

  What’s wrong with Paul?

  ?

 5. Horzel schreef:

  Er is altijd een overtreffende trap. Voor de provinciaal is dat Amsterdam, voor de amsterdammer is dat Clipdorp.

  Ennehh.. Paul, wij begrijpen nu die Golden Girls fixatie! Keep it up!

 6. Suffie schreef:

  Wat raar! Volgens mij voldeed ik aan alle voorwaarden!!

 7. Kiers schreef:

  Nou Luna, je weet ze wel te raken bij mij… ik leg die plank op tafel en jij blijft er maar naast slaan.

  “Ik durf met zekerheid te zeggen..” om vervolgens een verhaal over testosteron af te steken en mijn geilheid of die van heteromannen in het algemeen.

  Welk een treurige leegheid overviel mij toen ik mij realiseerde dat een jong en onwetend meisje uit een klein boerendorpje bezuiden de rivieren met zekerheid gaat vertellen waar ik opgewonden van raak.

  Een klein tijdje geleden heb ik een weekje gepost op bicat.net over het door jou zo hooglijk opgehemelde fenomeen webkemslet. In de archieven van bicat.net http://www.bicat.net/archives/00000736.htm nog steeds na te zoeken.
  Met mijn treurig slappe lul in de hand die geen kant meer uitwilde, heb ik mij sufgepiekerd over hoe deze dames te noemen. Kun jij mij daar aub bij helpen?

  afgelikte boterham, diepvrieskip, kale vagina, prutsmuts, zeikwijf, meisje
  van plezier, juffie, huppelkut, hockeykut, gleufdier, dame, biljartbal, takketrol, trekslet, wereldwijf, je zus, mijn nicht, sloerie, slettebak,
  hoer, teef, nieuwsgierig aagje, kutwijf, kuttenkop, heks, doe-het-zelf-hoer, deerne, chick, Barbie met kale kut, viswijf, seksbom, schommel, schatje, schaap, onnozel wicht, naaimachine, moppie, Lolita, loeder, lellebel, lekker ding, lekker mokkel, kroeghoer, kippetje, kenau, elderzeug, kaap zonder hoop, helleveeg, handneukertje, siliconen kut, furie, femme fatale, dragonder, draak, doos, domme koe, discodel, blondje, bitch, bijvrouw, snol, stoeipoes, stoephoer, temeier, publieke vrouw, plamuurhoofd, nymfomane, moordwijf, mokkel, meid, matras, maagd, kut, klapkut, naakhoer,
  huisvrouwtje, gleuf, dommegans, carriere vrouw, taart, tang, vamp, Venus, Voeg, of gewoon je moeder.

 8. Kiers schreef:

  ach, en ik had er zes in totaal http://www.bicat.net/archives/00000724.htm

 9. Paul schreef:

  @Cis:
  Ja, je hebt wel gelijk. Maar:
  Mijn lief moedertje is dood.
  Daarentegen leven The Golden Girls.

  Hey, Cis, are you free?
  x

 10. theo schreef:

  meisje uit de provincie lijken vaker last te hebben van de eigen en andermans sexualiteit zo blijkt uit een recensie studie aan de universiteit van utrecht. eerder onderzoek in toronto, manchester en tupelo bevestigt dat overigens.

 11. Kiers schreef:

  Oei oei oei Theo, dat komt gevaarlijk dicht in de buurt als zouden meisjes uit de provincie te categoriseren zijn. Zeg maar in een kant en klaar hokje te plaatsen met de daarbij behorende cliche karakteristieken.

  Tsja, ik kan niet anders dan het hier volledig mee eens te zijn en mijn handtekening te zetten onder de wetenschappelijk onderbouwde petitie: “Help Luna haar verlate pubertijd door”.

  Ik doneer liever geen 10 Euro maar spendeer graag wat van mijn armzalige vrije tijd op haar bolle, warme stilletto gehakte weblogje waar ik haar ongevraagd luid en duidelijk levenslessen zal geven.

  Theo, wanneer ben je er weer? Dan drinken wij thee met Luna.

 12. Bart schreef:

  Was inderdaad heel erg leuk! Groetjes Bart

 13. Paul schreef:

  Wat een trieste toestand hier……….
  Luna maakt wat reclame voor een paar ranzige SBS – sites en iedereen vind het geweldig…:-(
  Snappen deze armazalige rukkers nou niet dat ze er gewoon dik voor betaald krijgt?

 14. salsa schreef:

  Hmm, was het nou Clipdorp of Clitdorp?

 15. Paul schreef:

  Luna is Lief.
  Die staat.

  Harry Mulisch Himself zou zeggen:
  ‘Luna is in orde.’

 16. Jelmer schreef:

  Tja, ik doe wel met Arthur mee…

  Mulisch zou zeggen: Luna? Ja. Die is in orde. Ja, denk ik wel.

 17. Kris schreef:

  ‘waar ik haar ongevraagd luid en duidelijk levenslessen zal geven. ‘
  Get-ver-demme, wat een gelul.
  Je moet wel enorme dosis arrogantie in je donder hebben om zo’n opmerking uit te kunnen braken…

 18. Kiers schreef:

  Klopt, en ik kan het weten want ik geef levenslessen.

 19. Nat schreef:

  Kiers weet wel veel van namen…

 20. Huug schreef:

  Harry ? Die pijpt gewoon lekker door…
  (zijn teckels)

 21. samsara schreef:

  Wat een hoog niveau weer….

 22. marco schreef:

  “….het succesvolle programma Webcamgirls….”. Whoehahahaha!!

 23. theo schreef:

  thee? tuurlijk kiers! ben ik altijd voor in.

 24. Rnow schreef:

  Ja Paul, jammer dat Luna op deze manier wat moet bijklussen. Het huis moet af, denk ik. maar ze schrijft ’t wel zo leuk.

 25. Menno schreef:

  Kiers:

  Ja hoor, meisjes uit de provincie zijn gemakkelijk te categoriseren. Tegen de tijd dat ze echt vrouw zijn, wonen ze in de Stad. Terwijl de meisjes uit de Stad later dan natuurlijk op het Land wonen.

  menno (een Stedeling die nu voor het eerst van zijn leven op het Land woont.. :)

 26. blue schreef:

  jeetje Luna…vind je dat geil??? van die sneue meisjes die al paaldansend in foute pakjes hun centen moeten verdienen?? of verdien jij wat centen met dit verhaal en die links die eronder staan?

 27. Luna schreef:

  Nee, ik verdien geen geld met dit verhaal en ook niet met de links die eronder staan… daarnaast heeft dit bedrijf ook zeker geen media-aandacht nodig, omdat het een ontzettend goed lopende zaak is… en 50 bloedmooie vrouwen die met elkaar aan het dansen zijn op R&B-nummers; ja, dat vind ik wel geil…

 28. blank schreef:

  Ik ook. Maar ik heb helaas weer niks met dat tijdschrift te maken…

 29. XendiruM schreef:

  Bestaan er ook ansichtkaarten van het dorp? Lijkt me wel wat. Groetjes uit Clipdorp. Ik ga m’n tent zoeken!
  Enne verschijnsel Kiers: Je kan nu wel onaardig doen over die dames maar jouw verhaal ziet er minder uit dan de betreffende dames. Ik zou ze m’n bed niet uitschoppen, sterker nog, ik zou het er we op kunnen.

 30. suuzzzz schreef:

  ik persoonlijk vond het meer treurig dan geil, al die te magere meisjes op plateauzolen met ofwel te blond ofwel te zwart haar

 31. Suffie schreef:

  Ik denk dat je daar allemaal helemaal niets van voelt…

 32. chantal schreef:

  Wat een super toffe kinky site heb jij zeg…echt geweldig om je logs te lezen
  greetz chantal

 33. Flep schreef:

  Luna, mocht je kaarten over hebben volgende keer, dan hou ik mij van harte aanbevolen om vanuit het verre twente de overtocht naar de randstad te maken.
  Randstad, waar overigens mijn roots liggen :P

 34. Mannetje schreef:

  Mannetje heeft altijd trouw gekeken naar de webcamgirls bij Veronica. Hij kan dus met enig gezag beweren dat hij het voor deze ene keer NIET met Luna eens is.
  De meisjes van de webcam zijn niet geil.
  Of ze hebben in de televisiereeks zorgvuldig en met succes de leuke, geile meisjes buiten beeld gehouden.
  De meisjes die Mannetje op TV zag waren namelijk geen meisjes, maar lelijke vrouwen met vieze tanden, onappetijteljke figuren en de gemiddelde erotische uitstraling van een zoute haring.

 35. marco schreef:

  …zonder uitjes…

 36. Kiers schreef:

  Luna, het moet gezegd worden: je legt een opmerkelijk aantal varianten aan lustbeleving bloot.

  Overigens, loop jij zelf wel eens op stiletto hakken door het huis dominant te wezen? De gedachte alleen al maakt iets bij mij los.

 37. Roland schreef:

  Ik heb die serie ook gezien en weet je, als je dit “heaven” noemt dan is het triest gesteld met je. Je zult maar in de hemel komen en tot in eeuwigheid moeten sexen…pfff moet er niet aan denken. Ik heb meer nodig dan dat om het hemel te mogen noemen, simpele dingen zoals lekker in het bos wandelen met m’n hond, of een goe glas wiskey drinken, of in bed blijven liggen als je er echt uit moet. Dat soort dingen.

  En geil? Echt geil is niet openlijk neuken. Ja een keer ja. Nee echte geile dingen zijn meer kleine dingen als de glimp van haar decoleté als ze bukt ofzo. Of die ene blik.

  Maar goed ik ben wél een provinciaaltje en na mijn (werk)bezoek aan Amsterdam gisteren ben ik daar weer behoorlijk trots op.

 38. Paul schreef:

  @Roland: Je vergat het motorcrossen. Is in de hemel niet toegestaan, want dat zou het harpspel overstemmen, nietwaar?
  Vagevuur dan maar? Kun je daar verderkouten, met King, en Bennie Jolink wellicht.

 39. Kiers schreef:

  Vlinderstrikje, Citroen DX, peentjeshaar, corduroybroek, afgestudeerd en gepromoveerd gyneacoloog, vader van vier kinderen, Socialistische Partij
  stemmen en keihard twee Thaise hoertjes aandrukken op een Internationaal
  Congres in Bangkok.

 40. Menno schreef:

  O gut ja Kiers. In mijn Aziatische jaren nogal wat middelbare collega’s goed in de plaatselijke spleetjes bezig gezien. En dan na een poosje naar de dokter… en naar de dokter… en naar de dokter… yuk. In Jakarta noem je twee hoertjes voor de nacht een Big Mac…

 41. terence schreef:

  @Menno: “In Jakarta noem je twee hoertjes voor de nacht een Big Mac…”

  for real?!

 42. Nico Dijkshoorn schreef:

  Van die enorme voortvarendheid en geilheid bij Foxy heb ik weinig gemerkt. Ik heb via Foxy een berufsverbot opgelegd gekregen. Zou voor tijdschrift reload een stuk schrijven over hun activiteiten op de kamasutrabeurs, maar dat vrijgevochten wijf, die te wauwe liberale vriendin van Luna wil niet met me praten omdat ik niet van te voren wil beloven dat het een fijn postief stuk wordt.

  De Foxy. Rusland 1914.

  Aan de laatste postjes te lezen wordt Luna betaalt voor iedere keer dat ze de naam Foxy laat vallen. Gaat haar wel goed af.

 43. Van der Putten schreef:

  o nee, dijkshoorn opzouten. Natuurlijk merk JIJ niks van geilheid bij Foxy. Merk je sowieso wel ‘ns iets van geilheid, behalve bij jezelf? ’t zou me verbazen.

 44. Kiers schreef:

  Ja Terence, for real. En nog heeeel veel andere namen. Met het verschil dat BKK de naam niet voor niets heeft en Jakarta dus niet.

  Lees ik op uwen website “Momenteel lees ik een aantal commerciële doch vermakelijke weblogs.”? Is dat commercieel for real? In welken wereld leeft u, for real?

 45. terence schreef:

  hahaha! dat commercieel is gewoon een grapje.. trouwens Luna’s site is niet de plaats om mijn site te bespreken.
  In ieder geval ’t was dus een grapje :)

 46. Menno schreef:

  Terence – zeker weten – been there, not done that :-(

 47. Menno schreef:

  Terence – er is in Jakarta een hele wijk (“blok M”) die bestaat uit bars en “restaurants” met jonge meisjes, en daar gaat de verzamelde gemeente van overgeplaatste Amerikaanse en Europese engineers en technici enzovoort ’s nachts heen om “vlees te halen”. De meiden hebben allemaal ID, om te kunnen bewijzen dat ze boven de achttien zijn, en verder kies je maar uit waar je zin in hebt. Tien dollar per nacht of zo, Amerikaans (dat is ongeveer hetzelfde wat mijn chauffeur/lijfwacht per week verdiende). Je moet alleen uitkijken dat je niet toevallig een TV opdoet.

 48. Suffie schreef:

  Nico, het is nog veel zieliger als je dit soort persoonlijke frustraties op deze manier etaleert. Waarom hang je geen bord om je nek en ga je voor de ingang van de beurs staan?

 49. Kiers schreef:

  Waarom hang je geen bord om je nek en ga je voor de ingang van Blok M in Jakarta of in Patpong staan?

 50. Nico schreef:

  Het is pas echt treurig, Suffie, als je je op je weblog voordoet als een geil vrijgevochten wijf en dan een deal maakt met de FOXY dat je iedere dag zes keer hun naam noemt.

  Beetje domme actie ook, want natuurlijk ga ik naar die Foxystand. Ik hoef met niemand te praten om een beeld te krijgen. Wil dat rare kolchozwijf wel een spotten daar. Stalin op de kamasutrabeurs. Maar weet je wat Suffie, we spreken elkaar daar morgen wel, want waar Luna is daar vecht jij je zwetend achter haar aan. Kielzog heet dat geloof ik. Al jaren, jij, hier. Pathetisch.

 51. Kiers schreef:

  Die levensgezel P. van Luna, kan iemand mij daar iets over vertellen? Is dat een man of een vrouw? En is dat met of zonder snor?

 52. Suffie schreef:

  Nico, dat jij met niemand hoeft te praten om een beeld te krijgen, dat weten we toch al lang? Was vooringenomenheid niet de sleutel tot het ware journalisme? Willen ze niet praten, dan verzinnen we gewoon wat! Maar helaas, Nico. Je zult me daar niet aantreffen. Te weinig kielzog in Amsterdam. Maar in Amsterdam, eind november hef ik graag het glas met je…

 53. Suffie schreef:

  Sorry, die eerste Amsterdam moest Rotterdam zijn…

 54. terence schreef:

  naar aanleiding van menno’s stukje.

  wat ik me afvraag heh.. hoeveel procent van de mannen in nederland hebben weleens betaald voor sex?

  ik denk iets van 40%? meer of minder?

 55. Klaus schreef:

  Wandelen met de hond in het bos. Lekker…

 56. Kiers schreef:

  Met haar uiteten en naar de bioscoop en daarna een quickie reken ik ook onder betaalde sex. Bovendien kun je voor de kosten van een Nederlandse bioscoop zeker een week een vriendin kopen in de reeds eerder beschreven oorden. Laten we niet hypocriet zijn, ik zeg 85%.

 57. Nikki schreef:

  Heee, Dijkshoorn! Jij hier?

 58. Nico schreef:

  Ja, ik moet vanavond voor Reload naar de Kamasutrabeurs in de Ahoy en ik dacht, als het om narcistisch etaleren van commerciële geilheid gaat, waar kan ik dan beter even wat veldwerk verrichten dan op deze site.

  Ik ga vanavond eens kijken of ik nog iets anders observeer dan juichende moderne dertigers.

  Ome Dirk, doordeweeks postbode, die achter de stand van zijn postorderbedrijf Heet en Lenig aan een gehandicapte vrouw uitlegt hoe je de batterijen van een gebruikt anuseitje vervangt, dat zal ik toch ook wel aantreffen?

  En die domme Stalinisten Kut van de Foxy natuurlijk even vragen hoe de zaken gaan. Met een bos prei iets spannends doen in een getimmerd fotosjoethok en dat als geil verkopen op een dvd, dat is volgens mij Foxy.

  Kan er naast zitten en dat had ze me allemaal uit kunnen leggen, maar ze wil niet. Jammer.

 59. Suffie schreef:

  Nah, Nico! Zo kom je er niet onderuit, het feit dat je mokt wil zeggen dat het je dwars zit..!!

 60. Kiers schreef:

  Nico is een realist pur sang. Hij obeserveert.

 61. Suffie schreef:

  En de ober serveert…

 62. Verbal Jam schreef:

  Mannelijke journalisten worden om veiligheidsredenen toch alleen maar tot de Kamasutrabeurs toegelaten met een doktersverklaring dat ze prostaatlijder zijn?

 63. Joke schreef:

  Luna, je Log verwordt van een redelijk lezenswaardig verzetje, via meer-van-hetzelfde tot een ordinaire oude-heren-chat!!!

 64. newsjunk schreef:

  @Joke

  Nueken?

 65. Kiers schreef:

  Luna, doe jij ook aan verzoeknummertjes? In dat geval zit ik alweer een tijdje te wachten op een smakelijk Kamasutrabeursverhaal hoe Luna aan een gehandicapte vrouw uitlegt hoe je de batterijen van een gebruikt anuseitje vervangt.

  Mag ik ook even de groeten doen aan mijn vader en moeder en Tante Greet in huize Avondrood?

 66. peter schreef:

  Luna,je hebt helemaal gelijk hoor.
  Natuurlijk wil iedere vent dat wel eens meemaken.Dit soort vrouwen zo bezig te zien met sexualiteit moet je wel wat doen.Dat geldt volgens mij ook voor veel vrouwen hoor.Die zijn geen spat beter dan mannen.
  dus geloof al die mannetjes niet als ze zeggen dat het hun koud laat.

 67. Maja schreef:

  Ha iedereen,

  Wat een hoop gezeik zeg over dit onderwerp! Luna heeft het hartstikke goed beschreven en gewoon gezegd wat ze heeft meegemaakt. Dat ze voor de Foxy extra wordt betaald om hun naam te noemen?! Het idee alleen al! Dat blad draait zowiezo al goed. Het is gewoon haar enthousiasme voor dit blad en haar werk doet ze nu eenmaal graag.

 68. Kiers schreef:

  Maja die te hard door de polder vaart heeft niet in de gaten dat wij wel weten hoe deze grote boze wereld in elkaar steekt. Maja, wie is uw werkgever?

 69. Cis schreef:

  @Paul: Nope, niet vrij…

 70. Nico schreef:

  Ik heb Luna zien staan, op de Kamasutra, met een wit wollen foxymutsje op en plastic tasjes uitdelend met een maartnummer van de Foxy er in.

  Aandoenlijk. Kan niet anders zeggen.

 71. Suffie schreef:

  Het maartnummer? Dat moet een teleurstelling zijn geweest…

 72. Stille Genieter. schreef:

  Nico, voorlopig ben jij de laatste die Luna gezien heeft.

 73. Kiers schreef:

  Luna is gevonden. Luna loopt door de Kalverstraat met een geel wollen mutsje met ‘Scientology’ erop. Zij deelt folders uit en zegt dat ze haar roeping heeft gevonden. Wilt u ook een psychologische test doen?

 74. Luna schreef:

  Ach Nico, was je zo in de war van de gratis vibrator die je gekregen hebt, dat je mij niet eens meer herkent? Ik heb jou trouwens wel gezien… of was jij niet die hevig onanerende man die in het hoekje van de FOXY-stand stond te roepen: “Alle vrouwen zijn hoeren! Alle vrouwen zijn hoeren! Alle vrouwen zijn hoeren! Hier ga ik een bijtend stukje over schrijven!”?

 75. Kiers schreef:

  Luna, je haalt websites door elkaar.

 76. Nico schreef:

  Nee, was ik niet. Maar, Luna, als die man bedoelt dat hoeren alles doen voor geld en dat richting foxystand riep, dan heeft hij wel een punt vind ik.

  Zie mij nog niet zo snel met een Reload of Johan mutsje op mijn hoofd oude nummers uitdelen op een beurs, jij vrijgevochten vrouw.

 77. Suffie schreef:

  Ik denk dat ze dat ook niet zouden willen, Nico..

 78. Trio de Twee Wezen schreef:

  Grappig manneke, die Nico. Loopt te blazen dat Luna zoveel over Foxy publiceert, maar stampt zijn eigen log helemaal vol met links naar z’n Veronica-stekkie…

 79. Luna schreef:

  Wat ik bedoel, lieve Nico, ik liep geen Foxy’s uit te delen op deze beurs… dus jij hebt mij helemaal niet gezien… ik had ook geen FOXY-mutsje op… wel een FOXY-shirtje… stond me trouwens erg goed…

 80. juffie schreef:

  “fijn postief stuk /Aan de laatste postjes te lezen wordt Luna betaalt”…dit kan niet uit de pen van vriend Dijker komen…hebben wij hier met de echte Dijkshoorn van doen, of met een zich voor Nico uitgevende fladro?

 81. vryage schreef:

  Als dat ‘alle’ mannen wild maakt, ben ik geen man en ken ik ook nauwelijks mannen.

 82. Maja schreef:

  Dit is Luna’s persoonlijke website en aangezien zij hier haar belevenissen vertelt is het logisch dat zij het ook over haar werk heeft.

  Kiers: tja negatieve aandacht is ook aandacht. Dus je krijgt ook antwoord van mij: op je vraag wie mijn werkgever is: ik werk niet voor de Foxy!

 83. CK schreef:

  Met mijn treurig slappe lul in de hand die geen kant meer uitwilde, heb ik mij sufgepiekerd over hoe deze dames te noemen. [kiers]

  Och gossie, dat is dus zijn probleem.. Kiers kan geen stijve meer krijgen.. Wat zielig.. Is wel een verklaring voor zijn rot reacties, dat dan weer wel :)