web analytics

15

HARRY & TIFFANY

Volgens de tweet van Jeanique zou ik wél kek op de foto in de huidige Viva staan, maar zij had nog nooit zo slecht op een foto gestaan. De foto was zelfs zo erg dat ze ‘m niet online wilde zetten, dus kreeg ik ‘m toegestuurd via een sms. Mijn eerste reactie: dit ben ik niet. Mijn tweede reactie: dit ben ik niet. Mijn derde reactie: dit ben ik niet. En ook mijn huidige reactie: dit ben ik niet. Ik ben het wel, dat dan weer wel, maar er klopt iets niet. Sowieso zijn Jeanique en ik al verkeerd bij elkaar gephotoshopt. Mijn eerste reactie toen ik Jeanique voor de eerste keer zag was namelijk: Jesus, wat ben jij een klein meisje! Klein van formaat dus. En op deze foto, ik weet het niet, het klopt gewoon niet, we zijn gewoon een heel raar setje zo samen. Proportioneel gezien dan dus, al zie ik heus wel dat we allebei gigantisch lekkere benen hebben, dus eigenlijk moeten we niet zeiken, al is het natuurlijk wel jammer dat er geen foto van de zijkant is genomen, of dat we niet wat meer decolleté laten zien, want we hebben allebei ook gigantisch lekkere tieten, maar nogmaals: ik ben dit niet. En dit is ook Jeanique niet. Mijn haar zit dus nooit zo. De haarstyliste, die trouwens m’n haar kamde met een verschrikkelijke nonchalance, vroeg hoe ik normaal m’n haar droeg en deed het toen toch helemaal anders. En de bloem die ik normaal gesproken altijd net boven m’n oor draag, en als ik zeg ‘altijd’ dan bedoel ik ook ‘altijd’, want ik heb elke dag een bloem in m’n haar, maar die bloem dus, die deed de haarstyliste op m’n achterhoofd. En zo’n laptop hè, die draag ik dus ook niet elke dag bij me, maar dat allemaal geheel terzijde, want die wenkbrauwen! Die wenkbrauwen! Die heb ik dus niet in het dagelijks leven en zijn erop getekend door de make-up-artist! En als er iets bepalend is voor een gezicht, dan zijn het wel je wenkbrauwen! En normaal gesproken heb ik altijd, en als ik zeg ‘altijd’, dan is dat dus al 20 jaar, hele donkere oogschaduw en een rand van oogpotlood boven m’n ogen, maar ik draag dus nooit, maar dan ook nooit lippenstift. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik dus niet ben. Ik ben dit niet! Ik ben dit niet!! Jeanique vindt zichzelf lijken op Tiffany, de Bride of Chucky. Ik zie eruit als een transseksuele Harry Potter.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Brooklyn schreef:

  Funny! Haha. Maar misschien en schrale troost, ik ken je niet in reallife en vind het geen lelijke foto hoor. Die wenkbrauwen een beetje misschien verder. En die killerlegs!

 2. Brooklyn schreef:

  En = een en misschien verder moet maar tussen. Lekker slorig. Excuus.

 3. Kimske schreef:

  Serieus?? Ik vind je IRL een stuk slanker! Ook op foto’s die je zelf post…

  En die wenkbrauwen… nah. Je hebt gelijk.

  Maar je benen zijn wel errug, errug mooi..

 4. Puck schreef:

  Ok, het is een tijd geleden dat ik je IRL zag. Maar DIT BEN JIJ NIET – zoveel weet ik dan toch nog wel zeker.
  (Hoe kom je in vredesnaam ineens aan zo’n bolle prednison-toet?? Het is niet eens alleen dat je normaal slanker bent, zoals Kimske reageert, maar dit is ook zo ráár ‘dik’…)

 5. Micheline schreef:

  Nope, dit ben je echt niet. Wat balen zeg.

 6. Arnoud schreef:

  Dit ben jij echt niet!!!! In het echt ben je veel knapper!!!!

 7. Lehti schreef:

  Incognito in de Viva. Goed bedacht en goed geslaagd. Van de weeromstuit ook maar gelijk een andere foto hier zie ik. Mooi!
  Laptop? Laptop? O, dáár. Ik dacht al, wat wijst dat mens raar met haar duimen naar haar kruis.

 8. patchwork schreef:

  Haha, ik dacht ook dat je een schortje aan had, en dan in combi met die nekverstikkende jurkjes kun je zo in een foute Downtown Abbey musical! Ach, ´t is maar een weekje toch?

 9. CiNNeR schreef:

  Het photoshoppen in tijdschriften is dus blijkbaar geen sikkepit geminderd.

 10. sindee schreef:

  zo zit je niet in mijn hoofd & het doet je echt tekort. Kill those zogenaamde stylisten/vormgevers. Benen zijn fantastisch maar je koppie is veel te degelijk gemaakt

 11. Swampy schreef:

  What the fuck?! I barely recognise you!!
  Yxx

 12. krista schreef:

  DIT BEN JIJ NIET!!!! weet niet wat ze hebben gedaan, maar het is niet jouw gezicht!

 13. Natasja schreef:

  Ik zag de foto in het bewuste exemplaar staan, en je kwam me vaag bekend voor. Vervolgend moest ik me er via de tekst van vergewissen dat jij het echt was. Om eerlijk te zijn vond ik de foto ook niet echt lijken, in vergelijking met alle foto’s op Maanisch. Het is niet Luna, maar Viva-vrouw-achtig. En toch een stuk beter dan Harry Potter ;)

 14. Maurice schreef:

  Die super lange benen vind ik wel kloppen…Jammer dat je hier de vergrootte foto niet kan klikken. Kon ik het beter beoordelen (lees: je benen goed bekijken)

 15. Thanks for the great post.I am grateful for the information given.thanks for your sharing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *