web analytics

3

EN TOEN WAS LUNA STIL

De postbode kwam. Met een doos. Voor mij! En in die doos zaten allemaal hele lieve cadeautjes. Voor mij! En als je ergens gepersonaliseerde pakketten zou kunnen bestellen, dan zou dit pakket dus de naam ‘LUNA’ dragen. Alles zat ingepakt met linten en strikken en ballonnen! Ik kreeg geweldige retrostoffen, een Hello Kitty-pen, Hello Kitty-belleblaas, een panterprint-viltvel, een Hello Kitty-kleurplaat, een roze bloem voor in m’n haar, een partyplop-ontplofding en een flesje rode wijn… Toen ik het laatste cadeautje uitpakte en zag dat er surprise-ei in zat moest ik huilen. Van zoveel thoughtfulness. Lieve @kioko74, lieve Suzanna; HEEL ERG BEDANKT!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Groentje schreef:

    Je hebt het verdient. Geniet er van. Dan genieten wij van je stukjes.

  2. Brooklyn schreef:

    Nou zeg, dat is nog eens super attent. Die gave heb ik helaas niet. Maar ik gun het je van harte!!

  3. Suzanna schreef:

    Voor jou! Blij dat jij er blij mee bent. Je reactie ontroerd mij weer… en een beetje sorry dat het geen iPad is, maar hé dat vind ik nou ook niet echt een cadeau voor een 10-jarige… ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *