web analytics

12

EEN ECHTE TORD BOONTJE

Eigenlijk vind ik alles wat Tord Boontje maakt prachtig. Maar ik wilde vooral heel graag zijn ‘Midsummer Light’-lamp hebben gemaakt van een soort papieren bloemen. Bleek die er ook in een metalen uitvoering te zijn! Nog veel mooier! En die kreeg ik van vriendin D.! En het beste van alles; ik heb zelf de volledige elektra verlegd en aangesloten!

En voor groter.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. henk schreef:

  Technisch: er is iets mis met hoe jij links maakt. Een URL wordt achter de jouwe geplakt en dat wordt een nieuwe, die vervolgens niet bestaat. Ik krijg steeds een 404-melding. Jouw adres uit de URL wissen lost het probleem op.

 2. Luna schreef:

  @ henk: Ik ben hier mee bezig! Midden in de nacht nog wel… het gaat mij lukken om dit hele Pivot-toestand onder de knie te krijgen… ik zal de links aanpassen! :-)

 3. Luna schreef:

  @ henk: Gefixt!

 4. M%n schreef:

  Die lamp is anders ook behoorlijk goed!

 5. n8vlinder schreef:

  Hij is prachtig!!

 6. Fleur schreef:

  Heel, heel mooi! Deze wil ik ook! Kan iemand prijzen op die vage site terug vinden?

 7. NanaM schreef:

  oooo die lamp wil ik ook wel! die is echt prachtig!

 8. Renate schreef:

  Heb de lamp al jaren!! In metaal, gekocht in Antwerpen…… Geweldig, alleen een beetje moeilijk schoon te maken, maar met spinnewebben er op is ie eigenlijk ook wel mooi!!

 9. Moeder van LUna schreef:

  Prachtige lamp!!!! het schoonmaken zal ’n probleem worden… jammer dan!!!!

 10. Marloes schreef:

  Hij ziet er prachtig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *