web analytics

25

LACHEN OM MEZELF

Ik loop over straat en kom een bekend gezicht tegen en zeg vriendelijk gedag. Het meisje zegt gedag terug en ik vraag me een paar seconden later af wie het eigenlijk was. Was het Yuli van Idols. Datzelfde heb ik al eens eerder gedaan met Meneer Harmsen uit GTST. Lekker suf.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Turntablizm schreef:

  en zij maar denken waar ze jou van kennen ;-)

 2. Suffie schreef:

  Zo kwam ik laatst ergens Georgina Verbaan tegen. Natuurlijk deden ik en mijn compaan alsof wij haar niet kenden, maar toen we wegliepen hoorden wij haar tegen haar vriendin giechelen: “Zag je dat? Dat was Suffie!!!”

 3. Morrie schreef:

  HET LAATST WAT IK ZOU WILLEN IS HERKEND WORDEN DOOR GEORGINA “HUPPELKUT” VERBAAN. TENZIJ JE SUFKUT HEET NATUURLIJK…

 4. Suffie schreef:

  Sorry…, liet er iemand een boertje?

 5. Morrie schreef:

  WAHAHAHA….ECHT LACHEN ZEG MET DIE SUFKUT EN ZIJN MISPLAATSTE SUPERIORITEITSGEVOEL. ALS ER NOG “HIER WAAKT SUFKUT” IN DE HEADER KOMT TE STAAN IS HET PLAATJE ECHT COMPLEET.

 6. mc2 schreef:

  gelukkig is Yuli een relaxed uit Rotterdam meisje

 7. Suffie schreef:

  Ik hoor je niet echt lachen, Morrie. Dit is een pose. Je voelt je vernederd, en terecht…

 8. Morrie schreef:

  VERNEDERD DOOR EEN AFGEZAAGDE KLEUTEROPMERKING VAN JOU SUFKUT? DAT DACHT IK DUS NIET. DAAR KOMT TOCH ECHT WEL MEER BIJ KIJKEN DAN ZO’N STANDAARDZINNETJE. DOE NOG MAAR EENS EEN POGING…EN WEL EEN BEETJE SERIEUS NU GRAAG……

 9. henk schreef:

  Zo hebben mijn ex en ik nog steeds de grap “Harry Mulisch mag wel blij zijn dat hij ons is tegengekomen” en in de pauze van een theatervoorstelling maakte mijn moeder ooit de gouden standard “Nou moet je niet omkijken, maar achter je staat Ramses Shaffy”.
  (Morrie, schreeuw niet zo a.u.b.)

 10. Liesan schreef:

  Lijkt me wel prettig voor haar dat ze eens iemand tegen kwam die gewoon eenvoudig hoi zei :)

 11. tijger schreef:

  mensen tegenkomen die je bekend voorkomen, maar waarvan ookal weer… dat ken ik. als ik er niet snel opkom en ik bevind mij in A’dam, denk ik toch al snel ‘zal wel van tv zijn…’

  die met moeder en in de rij voor een theatervoorstelling ken ik ook… ;-)

  groetjes

 12. tijger schreef:

  oja, morrie, we vroegen ons al af waar je nou gebleven was… fijn dat je terug bent…

  grtz

 13. Suffie schreef:

  Morrie, ik heb helaas de gelegenheid en expertise niet om serieus met je bezig te zijn. Maar ik weet zeker dat jij en je ouders/verzorgers ook heel fijn kunnen praten met een huisarts of maatschappelijk werker. Ik weet zeker dat je best een fijne jongen bent.

 14. Eveline schreef:

  Ik heb dat ook vaak als ik een buschauffeur zomaar in ’t wild op straat tegenkom. Of ’t kassameisje van de buurtsuper. Als ze niet op de plek zijn waar ze ‘horen’ dan kom ik er vaak later achter waar ik dat gezicht ook alweer van ken. En ja, dat is meestal lang nadat ik uitbundig gegroet heb.. Ghe.

 15. Nemo schreef:

  Ach valt wel mee. Zo suf is dat niet.

 16. karin schreef:

  ja, dat van eveline herken ik, zag ooit in de kroeg een man, waarvan ik zeker wist dat ik ‘m kende, het was de apotheker. maar het is vervelender als je iemand herkent, hij kent jou ook, maar na alle scholen, werkgevers, kroegen gehad te hebben, weet je allebei nog niet waarvàn je elkaar dan kent.

 17. Paul schreef:

  Ik ‘ken’ Luna alleen van haar website.
  Dat krijg je als je in het o zo toffe Tilburg woont.

 18. Rick schreef:

  In het schilderachtige Enschede wonen geen bekende Nederlanders, mijzelf uitgezonderd natuurlijk.

 19. Uniquehorn schreef:

  Hoe herkenbaar! Ik heb het een keer gehad met eh… hoe heet-ie… van BNN’s “Je zal het maar hebben” (Patrick?)

 20. tigerlady schreef:

  ja in maastricht heb je ook wel eens van die “bekende nederlanders” rondlopen maar echt vriendelijk zijn ze meestal nooit hebben meestal zo n verveelde uitdrukking op hun gezicht dat ik nog niet eens hoi wil zeggen haha

 21. Mannetje schreef:

  @MORRIE:
  Volgen VK en Reet zijn VASTGEROTTE CAPSLOCK TOETSEN HELEMAAL DA BOMB DIGGY OF ZOIETS! YOU GO, MORRIE!!!

 22. Kris schreef:

  ‘Hoe meer capslock hoe minder gelijk’.
  Lijkt me een goed begin voor een serie internetspreekwoorden.
  (Gevolgd door iets van: ‘Sorry, sorry, mijn naam is geen morrie!’ en ‘Iets op je Morrie hebben’)

 23. bodhilinga schreef:

  schorremorrie…dat is het met die capslock vandalisten.

 24. tattoet schreef:

  LoL ik had het toen ik met mijn moeder in Londen in een indiaas restaurantje zat, uit zon gids .. en we komen binnen zit daar Koos Postuma LoL.. en ik zeg ook hey’ als of het iemand uit de buurt is. =)

 25. Jaap schreef:

  Morrie,

  Van al dat geschreeuw wordt je … Schorrie Morrie!

  Jaap