web analytics

9

DAG NEDSTAT-TELLER!

Na weken van twijfelen, toch maar weggedaan, mijn Nedstat-teller met 1.208.183 page views op de teller. En die dan opgeteld bij de 192.712 page views van mijn teller daarvoor geeft 1.400.895 page views in de afgelopen 5 jaar. Poe! Ik was er stiekem een beetje aan gehecht, maar er verschijnen nu in ieder geval geen hinderlijke pop-ups meer tijdens het openen van deze site. Om over spyware nog maar te zwijgen.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Zezunja schreef:

  Als je statcounter neemt (die kan ook nog eens onzichtbaar gemaakt worden, wat ook fijn kan zijn), kun je de beginstand zelf invullen. Dus dan kun je dat getal met zes nullen invullen en dan vanaf daar beginnen met verder tellen.
  Is dat misschien verzachtend?

 2. Luna schreef:

  Jaaaaa! Dat klinkt heel verzachtend… Ga meteen even checken! Dankjewel!

 3. henk schreef:

  Met Firefox heb ik geen last van pop-ups.

 4. CeeBee schreef:

  ik overweeg het ook, om dezelfde reden. En ik deed het niet, om dezelfde reden (alhoewel anderhalf miljoen echt niet mijn totaalstand is).

  maar de tip van Zezunja maakt het inderdaad een goed idee

 5. Jannie schreef:

  Ook echt een goed alternatief is: http://www.sitemeter.com
  Daar kun je ook de beginstand van je teller zelf invullen, je eigen ip-adres niet mee laten tellen en alle pagina’s van je site mee laten doen.

  (handig trouwens dat het antwoord op de vraag ook bewaard blijft zie ik nu ik hier voor de tweede keer reageer, misschien ga ik die functie toch ook maar gebruiken)

 6. Jannie schreef:

  BTW Ik was je ff op je gehele site aan’t stalken *grijnz* en toen popte er bij ‘wie is luna’ toch nog zo’n popi-pop-upje op…
  Je hebt er een gemist.

 7. Luna schreef:

  Haha! Ja, dat klopt! Ik ben er mee bezig! Maar moet ook bij heel veel oude postje de spam-reacties weghalen… en er is ook iets fout gegaan met mijn eigen pop-ups tijdens het overzetten van de site…

 8. Dooie Kat schreef:

  Heel hartelijk bedankt voor het weghalen luna! ik ben nu en dan aangewezen op een brakke ouwe versie van IE, en dan zijn pop-ups bepaald geen pretje.
  Succes met het instellen van je nieuwe counter!

 9. Menno schreef:

  Danku Danku. Ook ik heb de Nedstat verwijdert, Statcounter is wel zo cool, eigenlijk.

  Oh prima, de spamvraag onthoudt zijn antwoord. Hihi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *