web analytics

5

DERDE PRIJS: PUK


En de derde prijs, die precies dezelfde is als de tweede en eerste prijs, gaat naar: poes Puk! De foto werd genomen door baasje Ellis! Waarom ik deze foto koos? Kijk die licht onzekere ogen, kijk dat prachige haar, kijk die mooie roze bloemetjes!! Ik ben gek op rode katers/poezen en ik ben gek op roze bloemetjes, dus deze foto was een gegarandeerde winnaar!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Kimske schreef:

  Woei! De bekendmaking!!! Spannend!!!

  Deze is wel ubercute, overigens.

 2. Janssen schreef:

  Poes Puk is een schatje!!:):)

 3. Ellis schreef:

  Whoehoe!!! Mijn Pukkie-poes heeft gewonnen, ik ben supertrots op haar! En dat van die onzekere ogen klopt helemaal, goed gezien Luna. Ga haar nu een dikke knuffel geven!

 4. Maurice schreef:

  Jammer dat ik niet mocht kiezen. Figara gilt gewoon. LUNAAAAAAAAAAAAAAAAA…

  Tweede is dan Puk en 3e is Petroesjka’s liefje omdat Bruce al bezet is. lol

 5. Nina schreef:

  Ik ben verliefd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *