web analytics

7

# 1 – LUNA IN DE 24-UURS-ECONOMIE

We leven in een 24-uurs-economie. En dat is mooi. Ieder uur van de dag is alles verkrijgbaar. Bijna alles dan. Ik kan 24 uur per dag geld opnemen met m’n pinpas. Ik kan 24 uur per dag de trein nemen naar Den Haag. Of Utrecht. Ik kan 24 uur per dag vriendin I. bellen als ik dat wil. Ik kan 24 uur per dag boeken, cd’s, films, Ministeck, vibrators en Wehkamp-kleding bestellen via internet. Ik kan 24 uur per dag naar het journaal kijken, ook al is het een herhaling. Er loopt 24 uur per dag wel iemand op de Dam, of het nu een toerist is, of een zwerver. Er is 24 uur per dag radio. Op Canal+ draaien 24 uur per dag films. Je kan 24 uur per dag tanken, 24 uur per dag met een Rukker chatten via ICQ, 24 uur per dag masturberen, 24 uur per dag slapen en 24 uur per dag pillen kopen op de pillenbrug bij de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam. En ik kan 24 uur per dag iets posten op deze site. Als ik dat wil. Het is al eens eerder gedaan. Een weblogger die 48 uur achter elkaar postjes plaatste: Laurens van :)= Esc. Maar volgens mij heeft een lifelogger het nog nooit gedaan. Het is een uitdaging van mezelf, aan mezelf. Als ik in de nachtdienst kan werken, als ik tot diep in de nacht kan uitgaan, kan ik dan ook tot diep in de nacht loggen en de volgende ochtend gewoon weer doorgaan? En die middag en die avond? Ik ga ervoor. Dus vandaag, donderdag 6 juni, 24 uur Luna. Oftewel; elk uur een update. De webcam is aan en de koffie staat klaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Stüssy schreef:

  24 uur maar? Je had toch op zijn minst voor de week kunnen gaan, kwestie van records te vestigen!

  Maar toch tof dat we nu 24 uur aan stuk je kunnen aanstaren :o)

 2. Centraal Justieel Incasso Bureau schreef:

  ……..waar heb je zin in?

  Maar ik hou je in de gaten, ben benieuwd

 3. Da Bunny schreef:

  hahaha, geweldig!
  wederom overtreft La Luna haarzelf!
  Succes dame, t gaat je zekers lukken dit :)

 4. Frank schreef:

  GO LUNA GO LUNA !! 24 hours and counting…

 5. kiek schreef:

  wow! succes!

 6. Saskia schreef:

  Heel veel suc6! Hoop dat je het volhoud…

 7. gnfntrutyeUFJHFJHws