web analytics

16

DE ZWAKSTE SCHAKEL; CHAZIA MOURALI

Kan iemand die Chazia Mourali van het scherm halen alsjeblieft? Chazia is een irritante kopie van Anne Robinson. Anne Robinson is een natuurtalent bitch. Zij presenteert haar programma ‘The Weakest Link’ op de BBC met originaliteit. En een goed programma wordt natuurlijk zo snel mogelijk gekopieerd door de commerciële zenders in Nederland. Met als resultaat een tenenkrommend stukje televisie:
Chazia: “Je hebt niet veel vragen goed beantwoord Anna.” Anna: “Ik ben een beetje zenuwachtig.” Chazia: “Wij verstrekken geen valiumpilletjes bij dit programma.” Anna: “Ik heb zelf een potje bij me.”
Chazia: “Bert, jij bent beleidsvoorlichter, maar je zegt voortdurend ‘pas’. Hoe kan dat nou?” Bert: “Ik zeg liever pas, dan een fout antwoord.” Chazia: “Aha, je bent beter in smoesjes verzinnen dan in antwoord geven. Maar je bent met een meerderheid van stemmen de zwakste schakel, tot ziens!”
Chazia: “Welk zintuig gebruiken we voor geluidswaarneming en evenwicht?”
Chazia: “Welk sap is het belangrijkste bestandsdeel van een Bloody Mary?”
Chazia: “Welk personage is de leider in de tv-serie ‘The A-team’?
Chazia: “Is een maraboe een struik of een vogel?”
Chazia: “Het wordt tijd om de slome uit jullie midden te slopen. Er komt voornamelijk onzin uit jullie kelen. Het wordt moeilijk kiezen, de een is nog onnozeler dan de ander. Wie is de zwakste schakel?”
Chazia: “Anna, het wordt misschien tijd om iets minder valium te slikken.” Anna: “Ik had er nog geen genomen.” Chazia: “Dan wordt het tijd om aan een infuus te gaan.”
Luna: “Chazia, je denkt dat je net zo goed kan presenteren als dat je kan schrijven?” Chazia: “Ik doe m’n best.” Luna: “Je best doen is niet goed genoeg. Met een meerderheid van stemmen ben jij de zwakste schakel! Tot ziens.”

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. IZ schreef:

  Ik voorzie een carriere move van Luna…

 2. dondiego schreef:

  Ik vind het programma best aardig, voor een keertje dan, want het gaat inderdaad snel vervelen: steeds dezelfde “bitcherige” opmerkingen

 3. ja toch!! schreef:

  U heeft het bij het juiste eind, tot ziens!!!!

 4. slappezever schreef:

  beetje vreemd maar wel lekker

 5. Uw hostmaster schreef:

  Goh ben je er ook achter ;-)

 6. Jaco schreef:

  Hoe kom je erbij dat Chazia kan schrijven ? Die column in de Volkskrantbijlage vind ik om te huilen. Maar dat geldt voor de hele bijlage.

 7. Alcatraz schreef:

  wat een uitgekauwd onderwerp.

 8. Frank schreef:

  Ik denk Luna, dat je nog voor minstens 3 maanden aan
  column-materiaal hebt als je alle
  slechte programma’s wil bespreken.

 9. Bjorgolf schreef:

  Misschien toch een keer naar de BBC kijken, kan niet slechter zijn dan Chazia.

 10. Els P.(Elswhere) schreef:

  Mensen, die aan een dergelijk programma meedoen, weten toch bij voorbaat dat ze afgebekt worden? Ik heb er geen medelijden mee, wel met Chazia, je zult toch net moeten doen of je een bitch bent….Ik vind parate kennisprogramma’s wel leuk, maar dit vind ik náár!

 11. Harry schreef:

  Ik ken Chazia niet van eerdere programma’s, maar als ze haar uiterlijk, net zoals de Duitse presentatrice, heeft aangepast, is het zwaar k…
  Bovendien vind ik het gemaakte bitcherige wel erg zwak. Ze mag wel feller en gemener worden. Tot nu toe zijn de uitzendingen, die ik heb gezien, softy.

 12. Midiguru schreef:

  Zou haar relatie niet ernstig onder spanning komen te staan???

 13. Patrick schreef:

  Ik vind de Engelse versie veel beter, daar ben ik mee eens, vooral de aflevering waarbij ze Bekende Engelse en Amerikaanse mensen ik de zeik nam. Toch vind ik de Nederlandse versie niet slecht, op de vragen na dan, die kunnen veeeel beter.

 14. Griesmeelpudding schreef:

  JEUK!!! Echt jeuk van dat programma. Kan niet vaak genoeg afgezeken worden. Wanneer komt de TV-goeroe die die absoluut niet bijdehandte klepklep van de buis haalt. Je zal maar samen met puberende nichtje naar dat klote-programma moeten kijken. Bij de bron aanpakken!

 15. peerke schreef:

  Idioot programma…maar de deelnemers weten dat ze afgezeken worden…geen pardon. Alleen die fake bitch vind ik echt toppunt van nep

 16. whyscream schreef:

  lullig dat je voor bovenstaande quotes tog meer dan 10 minuten naar dat programma hebt moeten kijken. met sommige ongein is het beter te zappen en te vergeten, dan er aandacht aan te besteden.