web analytics

1

ALCOHOL EN UITGAAN: EEN SLECHTE COMBINATIE

Ik had het al een tijdje niet meer gedaan en ik ben het voorlopig ook niet meer van plan; uitgaan en me ondertussen vol laten lopen met bier. Alcohol maakt je hoofd troebel, geil, traag van begrip en strontvervelend. En dan heb ik het niet over mijn hoofd, maar over het hoofd van mannen. Gisteren uitgeweest met vriendin I, ex S. en zijn vriend B. Mijn ex S. en B. zijn allebei mannen van rond de dertig, maar gedragen zich op avondjes uit nog steeds als jochies van 16 die te graag een ‘lekkere chick’ willen scoren. B. was de hele avond aardig en gezellig en we hebben leuk gedanst, maar toen I. en ex S. voor de grap aan het zoenen waren, wilde hij mij ook ineens versieren. Want dat alleen S. een meisje zou scoren die avond, dat kon natuurlijk niet. “Zoen me nou even, ik wil je piercing voelen.”, vroeg B. minstens 10 keer. “Ik heb een relatie en ik wil niet met je zoenen. Ik vind je een hartstikke leuke vent, maar ik ben verliefd op P.”, zei ik hem. “Wat maakt dat nou uit? Je moet niet aan morgen denken, maar aan nu”, pseudo-filosofeerde B. Als dit 4 jaar terug was gebeurd, dan was ik vandaag wakker geworden naast B., hadden we telefoonnummers uitgewisseld om elkaar vervolgens nooit meer te bellen. Ik denk dat ik hem nu nog wél een keer wil spreken. Om ‘m de huid vol te schelden: “Als een vrouw nee zegt, dan is het ook nee, simpele pik. Je hebt je hoogst irritant gedragen!”

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. gnfntrutyeUFJHFJHws