web analytics

12

#19 – TE OUD VOOR WAT?

Zal er een moment komen dat ik mijn haar van mezelf moet afknippen? Een moment dat ik me te oud voel voor lang haar? Zal er een moment komen dat ik geen spijkerbroeken meer aandoe, omdat ik dan vind dat oudere vrouwen niet in spijkerbroeken horen te lopen? Of een moment dat ik geen T-shirtjes van de Hulk meer aandoe? Een moment dat ik niet meer naar dance-feesten ga, omdat dat toch echt niet meer kan op mijn leeftijd? Komt er een moment dat ik wildvreemden op straat niet meer zal aanspreken omdat ik zo graag hun puppy wil aaien? Het zou best kunnen, maar ik geloof het niet. Vooralsnog ben ik 26 en heb ik een Hello Kitty-collectie waar menig kleutertje jaloers op zou zijn. Ik heb stapels stickertjes, zo’n 300 gekleurde pennen en stiften, meerdere etui’s, zakdoekjes, gummetjes en puntenslijpers met de beeltenis van dit poesje. En nog veel meer. En ik word er nog net zo blij van als vroeger. Misschien zelfs blijer. Bijna iedere week sta ik in de Hello Kitty-winkel om te kijken of ze iets nieuws hebben. De meisjes van de winkel kennen me al. Ook mijn kleding-collectie mag qua kleurstelling kinderlijk genoemd worden; kleurtjes, veel kleurtjes, alle kleurtjes en dan het liefst alle kleuren door elkaar dragen. Rood met oranje en paars. Ik aai nog steeds alle puppy’s op straat, in winkels raak ik alles aan. Ik ben gek op snoep, drop, chips en koekjes. Ik ben sinds gisteren weer aan het Ministecken, ik heb een Kermit-pop, een Dikkie Dik-knuffel, een Powerpuff Girl-pop en Furby. Ik ben te oud voor niks. Bij mijn ouders hing altijd een tegeltje onder de spiegel. Een kitsch ding met de tekst: ‘Doe wat je wilt, lullen doen ze toch.’

(p.s.: Luna logt vandaag 24 uur. Ieder uur een update!)

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Da Bunny schreef:

  ik kan ’t me eigenlijk niet voorstellen hoe het zou zijn om ouder te worden, ik zie mezelf niet oud worden?(van die uitspraak schrik ik zelf ook)

  Maar als Luna zich niet oud voelt en ’t ook niet gaat voelen, zeg ik olééé!!!

 2. Wybo schreef:

  Er komt uiteindelijk (denk ik) een moment in je leven dat je het toch rustiger aan gaat doen, of je het nou wilt of niet.. Laten we hopen dat dat rond je 80e is.. :-)

 3. Yuroen schreef:

  Ik zie het wel. Pluk de dag is hier op van toepassing….
  Ik ben net 30 geworden. Maar er veranderd nog niets…. :-)

  Het zit allemaal in je hoofd. Ik zie ook mensen van mijn leeftijd die nu al oud zijn….

 4. Kris schreef:

  Zie ik daar nou een grijs plukje haar?
  Ow….my….god

  ;)

 5. nico schreef:

  Vooral doorgaan en inderdaad : laat ze maar lullen !

 6. carin schreef:

  Bij Carin zal niemand het verschil opmerken als ik echt kinds ga worden!

 7. miss bitch schreef:

  Je bent nog steeds zo oud als je je voelt. In mijn geval is dat meestal rond een jaartje of 14 :-)

 8. jacksquad schreef:

  He luna, tof stukje! Ik hoop dat mijn vraag je tot inspiratie is geweest. Jou stukje wel voor mij in ieder geval. Keep up the good work!

 9. sera schreef:

  Oud worden we allemaal, de vraag is hoe we oud worden. Ik probeer om oud te worden met idealen en pricipes die ik heb gevormd nu ik nog jong ben.

 10. DaPromiss schreef:

  OH echt???? bestaat er een winkel met Hello Kitty goodies????
  Je bent nu al een wijf van mijn hart! Wrom? Weetnie… omdat jij ook blij word van Hello Kitty en van menig bloemetjesbehang..ofzo.
  Denk dat je me snapt. kun je me ooit es laten weten waar die winkel zit?

 11. Nathalie schreef:

  WAAR is die winkel??!?!?!

 12. jemaine schreef:

  hihi
  die winkel dat wil ik ook graag weten, mornning glorie is net weg uit amsterdam!!!!
  to bed en oud worden, maakt je alleen maar mooier