web analytics

0

LUNA HOUDT VAN DOMME VROUWEN

Ik hou van domme vrouwen, domme blonde vrouwen in het bijzonder. Waarschijnlijk omdat ik me in gesprek met zo’n vrouw superieur voel. Zo had een nieuwe blonde collega me in een half uurtje al alles verteld over haar abortus, een ex-vriendje dat haar sloeg en haar hondje Rocky, die op een hoogpolig tapijtje sliep, in dezelfde kleuren als de rest van de inrichting. “Ik heb ‘m uit het asiel, hij is vroeger mishandeld, maar hij is nu heel lief hoor, hij is alleen een beetje bang voor de stofzuigerslang, ja, daar is-ie vroeger mee geslagen, erg hè, hoe kan iemand zoiets doen, zo’n klein beesie, verder is-ie nergens bang voor hoor, ja, voor andere honden, maar ja, die heb ik niet thuis.” Maar het domme blondje van deze week is een Miss uit Drenthe. Die schoot zichzelf in haar gezicht met een startpistool. “Ik kan hierdoor dan wel overkomen als een dom blondje, maar het was niet mijn schuld. Niemand van de organisatoren had mij uitgelegd hoe het pistool werkte. Ik haalde gewoon de trekker over, maar het ding weigerde. Dus toen heb ik het pistool even bekeken.” Ja, en toen zat haar perfecte gezichtje vol met wondjes en kruit. Net goed, want als ik ergens wél een hekel aan heb dan zijn het móóie, domme vrouwen.

Dit vind je misschien ook leuk...