web analytics

10

ZWARTE MARKT POESIES

Ik was vorig jaar al zo trots als een hond met 7 lullen toen ik werd gevraagd om mijn PloesiePoesies te verkopen tijdens de Kleine Fabriek in de RAI (een International Children’s Trade Fair) en dit jaar was ik niet minder trots! Het thema was ‘zwarte markt’, wat resulteerde in PloesiePoesies en Kittie Koetuur in zwart/wit/grijs. Alles lag er geweldig bij!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Janssen schreef:

  Het ziet er geweldig uit!!!:):)

 2. juul schreef:

  oh, dat was ik!

 3. juul schreef:

  huh? nou ja, ik zei dat het er cool uitziet! toedeloe!

 4. Marijke schreef:

  Oh ze zien er zo leuk uit!

 5. Berta schreef:

  Ik heb me door een rasechte Amsterdamse laten vertellen dat de correcte uitdrukking luidt: “Zo trots als een aap met drie lullen”. (Dat is er sowieso nog één te veel om te kunnen handelen natuurlijk…)

 6. Luna schreef:

  Haha Berta, ik weet het! Maar ‘Ik ben zo trots als een hond met zeven lullen’ is een typisch Limburgse uitdrukking ;-)

 7. Susan schreef:

  Ennnnn….
  goeie zaken gedaan?
  x

 8. Berta schreef:

  O, Limburgs! Ik kende de uitdrukking helemaal niet, maar ik heb me ziekgelachen toen ik de Amsterdamse variant voor het eerst hoorde. Later kwam ik de hond pas ergens tegen… vind hem toch minder sterk, want ik zie het niet meteen voor me, zo’n hond. Die aap daarentegen…

 9. Maurice schreef:

  @Berta. Jij bent niet echt een Amsterdammer. De uitdrukking is: ‘Zo trots als een aap met 7 lullen’. (volgens OmaLief)

 10. Maurice schreef:

  @Luna Je wordt steeds beter als Markvrouw :P Kekke spulletjes op die foto !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *