web analytics

39

WAAR LAAT JE HET?

Al jaren vraag ik mij het volgende af; waar laten mannen hun sperma als ze masturberen? Hebben ze standaard een handdoekje naast het bed liggen? Of een pakje papieren zakdoekjes? Of een speciaal doekje? Smeren ze het af aan het dekbed, hun boxershort of een kussensloop? Verhalen als: “Ik doe het alleen onder de douche” of “Ik kom klaar in m’n hand en daarna was ik meteen mijn handen”, geloof ik eigenlijk niet. Ik verdenk mannen ervan dat ze het gewoon aan het beddengoed afsmeren en dat ik daar dan later tussen lig. De beste plek om sperma te laten is natuurlijk een condoom. Knoopje erin, weggooien en niemand heeft er last van. Al hoorde ik ooit een keer een verhaal van een vriendin die de diepvries van een minnaar had opengedaan en daar tot haar afgrijnzen een aantal bevroren condooms met inhoud had aangetroffen. Wat het klaarkomen betreft is het dus geweldig om een vrouw te zijn. Wij kunnen waar en wanneer we maar willen van onze solo-performance genieten en hoeven ons daarna geen zorgen te maken over vlekken op kleding of beddengoed. Joepie! Of je moet als vrouw natuurlijk spuitend kunnen klaarkomen. Met een mooi Engels woord heet dat squirting. Het schijnt dat als een vrouw maar lang genoeg gestimuleerd wordt op haar G-plek, dat ze dan een orgasme kan krijgen dat gepaard gaat met een enorme hoeveelheid vocht. Het is mij nog nooit gelukt, maar ik heb er ook niet zo’n behoefte aan. Al lijkt het me wel een memorabele ervaring om spuitend klaar te komen op een Holiday Celebration Barbie.
www.femaleejaculating.com (spuitende vrouwen)

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Eduard schreef:

  Maar om jouw vraag te beantwoorden…meestal wel een rol of een stuk wc-papier bij de hand. Zoniet, dan lekker op mijn buik. Daarna veeg je – nee, schep je als het ware – met een willekeurig A-4tje zeker 90% van het zaad van je buik. Dat papiertje vouw je op en daarna loop je naar de wc of naar een kraantje. De resterende 10% is namelijk niet zo veel.

 2. Luna schreef:

  Eh… nee, deze oplossing had ik niet kunnen verzinnen… een A4-tje???

 3. eric suiker schreef:

  Weet je hoe scherp een velletje papier is? Kun je je lelijk me snijden. Beter een tissue. Klaarkomen, effe uithijgen, naar de plee lopen, doorspoelen en opgeruimd staat netjes. Maar bij gebrek aan tissue wil het in een sok natuurlijk ook best. En nee Luna, wij smeren het niet aan het beddegoed. Liggen we toch zelf ook op zo’n koude, natte plek en ’t gaat nog aankoeken tussen je haren ook. Lekker fris trouwens, moet een beetje spugen bij het idee van die harde korsten als je ‘s-morgens wakker wordt.

 4. Banyer schreef:

  meestal ligt er naast mijn bed een kleine handdoek, speciaal om mezelf en spatten op het beddegoed af te vegen. Luna toch! ‘mannen zijn viezerikken?’ ik dacht het niet…

 5. sparkie schreef:

  eric suiker schrijft op zaterdag 06 oktober 2001
  En nee Luna, wij smeren het niet aan het beddegoed.

  euh hoezo wij?

 6. eric suiker schreef:

  Wij mannen…uitzonderingen daargelaten en niet generaliserend enzo…

 7. diogenes schreef:

  Een gedeelte komt meestal over mijn handen heen, dat was ik netjes af en de rest vangt mijn onderbroek vanzelf wel op.
  Ik moet erwel bij vertellen dat ik dermate goed bijhou dat er meestal niet al te veel uitkomt

 8. Halon 1202 schreef:

  Gewoon in bed, en dan wanneer je bent gekomen (richtend op de zijkant van het matras, aangezien jer er nog wel zelf binnen een korte tijd in slaap doezelt) je sok of boxer zoeken en daarmee een beetje deppen en weg vegen. Je omdraaien en wegvallen in de leuke dromen.

  Zo’n beetje gaat dat dan, bij mij dan. Maar onder de douch? Hmm nee daar nooit… En in je hand en daarna je hand afspoelen? kan me niet voorstellen dat er niks af druipt..

  Al kan je wel voortbordurend op het klaar komen in je hand en dan met een lekkende hand naar de wasbak lopen om je handen te wassen, misschien ook wel voor de eneling je zaad oplikken, al lijkt mij dat dan persoonlijk weer een minder idee.

  =;-)

 9. Luna schreef:

  Wat een eerlijke antwoorden allemaal…

 10. man schreef:

  Als ik heel erg geil ben laat ik het ook op m’n beddegoed terecht komen omdat ik me helemaal laat gaan. Ook als ik met mijn vriendin vrij, laat al dat lichaamsvocht maar gaan (ook dat van haar) en de volgende dag stop je de lakens enz. in de wasmachine.

 11. eric suiker schreef:

  Het is maar net wie de vraag stelt, lijkt me aan de antwoorden te zien. Ik denk dat ’t komt omdat jij zelf ook nogal open en eerlijk bent dat niemand er bezwaar tegen heeft om je vraag eerlijk te beantwoorden. En we kicken er natuurlijk op om dit eens een keertje openbaar te maken en dan nog aan een vrouw die ’t allemaal graag wil horen. Hebbie nog meer van die levensvragen??

 12. Luna schreef:

  Ik zou graag willen weten of het allemaal goed komt…

 13. ... schreef:

  Ja Luna, het komt allemaal goed.

 14. Patrick schreef:

  Hoi Luna,

  Jij hebt mij pas raad gegeven met een vraagstuk waar ik in worstel, dus zal ik als tegenprestatie deze vraag beantwoorden? Ok

  Ik heb een aantal kleine toilethanddoekjes. Als ik me aftrek ligt er altijd 1 van naast me in bed, bij het klaarkomen vang ik daarin het sprema op, want ik wil niet onderzitten met dat spul. Om de 2 dagen vervang ik (zoals ik het noem) mijn spermadoekje voor een nieuw, en gaat de gebruikte in de was. Trouwens aftrekken onder de douche geeft een heerlijke sensatie hoor.

 15. Patrick schreef:

  Hoi Luna,

  Ergens tussen de reacties schrijf jij, ik citeer: “Wat een eerlijke antwoorden allemaal…”

  Ik verbaas me daar niet over. Ik heb altijd al het idee gehad, dat mannen het prettig vinden om “redelijk anoniem” hun intiemste geheimen te delen. Maar ik kan het fout hebben hoor.

 16. marc schreef:

  soms lik ik het zelf gewoon op, moet je is proberen, heb je geen afval of vuil ervan

 17. superman schreef:

  na het klaarkomen maak ik het plafond weer helemaal schoon met een dweil !

 18. eric suiker schreef:

  Ik wil helemaal niet dat ’t allemaal weer goed komt. Het gaat toch prima zo? Life is beautiful my friend laten we dat in godsnaam zo houden. straks probeer ik ’t eens onder de douche.

 19. Luna schreef:

  Ik wil wel graag dat het allemaal goed komt…

 20. Sammie schreef:

  Spuitend klaarkomen is heftig en lekker, lukte mij voor het eerst met Tarzan, nu ook tijdens klit & G-spot stimulatie.

 21. klaas schreef:

  Opvangen in mijn hand en dan lekker uit de palm drinken. Gaat er niets verloren en ik heb mijn eiwitten weer binnen voor vandaag.

 22. Frank schreef:

  Ik probeer nog steeds dat vingerhoedje vol te krijgen,
  (het schijnt niet meer te zijn !?)
  maar het is moeilijk richten :-(

 23. mare schreef:

  Ik gebruik een zogenaamde zaaddoek (3,75 bij de HEMA). Die ligt standaard naast m’n bed en wordt regelmatig verschoond.

  Het is gewoon een badstof handdoekje van zo’n 50 x 50 cm. Absorbeerd als de beste en werkt echt prima.

  Mijn sex-partner A. komt soms spuitend klaar, en dat is echt iets heel biezonders om mee te maken. Maar je bed is dan wel meteen _echt_ nat, en ook een zaaddoek helpt dan niet meer…

 24. Johan schreef:

  als ik klaarkom na masturbatie, laat ik het lekker op mijn buik spuiten; ik heb altijd een grote rode (boeren)zakdoek in mijn zak of onder mijn kussen; daarin kan ik de troep gewoon kwijt

 25. zaadstrand schreef:

  Wat een geklieder allemaal! Meestal is een stuk vuile was de lul, anders gaat de schone was er aan!

 26. Suffie schreef:

  Is er niemand die gewoon het raam openzet?????

 27. eddy schreef:

  ik smeer het soms in my haar dan blijft dat goed zitten de hele daggeeft niet hoe hard het waait

 28. JohnV schreef:

  Meestal heb ik een of twee handen vol, die ik dan gewoon oplik, en naar binnenslurp…

 29. tom schreef:

  elke keer als ik klaar kom smeer ik het over mijn borst en buik dat is een heerlijk gevoel en dan lik mijn hand af, volgende morgen lekker onder de douce afwassen en nog een keer klaar komen

 30. danny schreef:

  Als ik aftrek begint er een gloeiende bal tussen je benen vol te lopen. Als je denkt dat er binnen iets scheurt dan begin je opeens vanzelf te spuiten. Het doet pijn maar is tegelijk heel lekker. Ik laat het maar gaan want je kunt niets doen. Soms doe ik het wel drie keer voor ik in slaap val.

 31. ben schreef:

  Ik heb het van een vriendje geleerd toen ik bij hem logeerde. Eerst leek het op water maar nu komt er slierten wit slijm mee. Als ik het te lang achter elkaar doe gaat het pijn doen en dan komen er klontertjes in. Lijkt op kleine stukjes gelij. Je kunt het voelen met je vinger.

 32. Luna schreef:

  Mannen, ik heb nu wel genoeg gehoord… ik ben er stiekem een beetje misselijk van…

 33. Patrick schreef:

  Je hebt wat los gemaakt geloof ik ;-))

 34. Banyer schreef:

  Luna, schat! Je hoeft het niet door te slikken, als je niet wilt!

 35. sdv schreef:

  Mijn vriendin kent er ook wat van. Als ze niet wil neuken dan vinger ik haar en als ze klaar komt dan komt het er in golfjes uit. Weet echt niet waar ze het vandaan haalt.

 36. henk schreef:

  zou dat wel eens mee willen maken, een vrouw die spuitend klaarkomt, lijkt mij enorm opwindend

 37. ranne schreef:

  gewoon zeil in bed, blijft laken ook mooi schoon en droog

 38. pierre schreef:

  Ik spuit altijd in mijn onderbroek. Ik weet toevallig dat mijn broertje stiekum mijn slipjes uit de wasmand haalt om er aan te ruiken en ik wil hem dat pleziertje extra leuk maken door er lekker in te spuiten.

 39. mark schreef:

  een zakdoek…

  getvr. kmoet er niet an denke om in mijn eigen zaad te ligge..of je eigen zaad opdrinke…gatver….ik geniet intens van het orgasme en was alles grondig…incl penis..