web analytics

2

PLOG VRIJDAG 1 FEBRUARI 2019


Ja! Ploggen, pyjama, koffie, poezen voeren, ontbijten… en… normaal gesprokenn zou ik om 7:45 met m’n vader naar de LIDL gaan, maar m’n moeder moet voor controle naar de oncoloog, dus we gaan wat later.


Ondertussen stempel ik nog een Love Ritual Box.


En ik verbaas me over de sneeuw. Het is koud. Het is wit. Het is nat. Ik wil lente.


Een tijdje terug interviewde Marije Janssen me en dat is nu terug te luisteren: HIER.


Ik zet een review online van dit eh, nek-neuk-kussen op Climaximaal.nl!


En dan puzzel ik. En puzzel ik. Want werken schiet niet echt op. Ik had m’n ouders al om 10:30 hier verwacht, maar ze komen niet en ik hoor maar niks en ik heb spijt dat ik niet meegegaan ben naar het ziekenhuis.


Om 12:00 staan ze voor de deur. Alles onder controle qua kanker (voor zover je dat onder controle kan hebben), maar m’n moeder heeft er een vervelende oogontsteking bij. KUTZOOI. Met een tasje vol pillen en poeders en zalfjes zetten we haar thuis af en daarna gaan m’n vader en ik naar de LIDL.


Ondanks de oogontsteking is het m’n moeder nog prima gelukt om een boodschappenlijstje voor m’n vader te maken. Uiteraard haalt m’n vader naast het lijstje wat extra ‘lekkere dingetjes’ (bitterballen voor in de Airfryer bijvoorbeeld). Bovenaan het lijstje staat ‘croissant’. Die is voor Nina natuurlijk.


In de Jumbo zie ik dit tijdschrift staan. Hahaha, ‘m helemaal niet kopen bespaard me ÔéČ 9,95, wat dachten jullie daarvan.


Ik verwacht iets leuks, maar uiteindelijk is dit pakketje niet wat ik verwachtte. Lichte teleurstelling. Ik wilde een gele dildo en kreeg een masturbator. First world problems, I know.


Ja, ik wil naar boven Frank. Hij blijft rustig 10 minuten zo staan.


Een dromenvanger-opdracht waarin ik 7 edelstenen ga verwerken. Iets met chakra’s!


Iemand wil uit.


Dit is het avondeten. Ziet er niet uit, maar is HEERLIJK! Risotto met venkel en garnalen. Hmmmmm!


We hangen lekker op de bank en zelfs Sid komt langs voor een kusje!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Hans schreef:

    Yay….de poesenboel komt los…­čśü

  2. Marjan schreef:

    Goed nieuws dus over je moeder (voorlopig) dat is fijn! Die oogontsteking is dan weer minder (verdorie zeg) ik snap dat je je dan thuis op zit te vreten als je maar niets hoort….
    Hahahaha evengoed nog op het lijstje… de croissant voor Nina, alsof jullie die zouden vergeten…..
    ze heeft er weer heerlijk van genoten zag ik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *