web analytics

4

PINKPOP 2005

Ik ben nog nooit op Pinkpop geweest en moet er ook niet aan denken, maar een dag later via de 3voor12-website naar de concerten luisteren, dat blijft genieten.
www.3voor12.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jan F. (de) schreef:

  Zo rondom Pinkpop wordt er erg gehyped over Jan Smeets’ prive feestje in Landgraaf. Ik ben er dikwijls geweest en het ook wel eens erg naar m’n zin gehad, maar vergeleken met Lowlands of beter nog Roskilde, is het claustrofobisch klein, pieterpeuterig en voor een veel te jong en hitgevoelig publiek. Ik zeg: Heideroosjes, Rowen Heze, Golden Earring. Ik zeg: komop nou! Zwaar gesponsord door 3FM en dus door ons allemaal en dat is prima, maar Pinkpop is niet meer en niet minder dan een puberfeestje in een boerendorp. Zo. :)

 2. Debby schreef:

  Ik ben al tijden niet meer geweest, maar zat de hele dag aan de pc gekluisterd. Moest werken, maar met een live concert op de achtergrond werd dat een stuk draaglijker. Luna, Leuk log trouwens!

 3. Ellen schreef:

  Waarom, Luna, moet jij er niet aan denken? Ik namelijk ook niet. Zolang ik mij geen drie uur per dag kan terugtrekken om ik-weet-niet-wat in mijn eentje te doen (30.000 mensen zijn fantastisch, maar niet de HELE dag!), of er geen betegelde, niet geheel ondergekostste, normaal voorziene persoonlijke badkamers aanwezig zijn (ehhh, toiletpapier?) moet ik er met ‘kop & kont’ naartoe gesleept worden vrees ik. So long for my streetcredibility…

 4. Ellen schreef:

  Oh, mijn de gehele zomer op modderige festivalterreinen rondbaggerende partner las net even mee, en hij sputterde iets wat klonk als: “romantiek, met z’n allen, het gevoel dat je ECHT leeft…”. Tja, dat heb ik ook met badmintonnen in het Vondelpark, en dat kost geen drol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *