web analytics

9

PARIS LET ME HEAR YOU!

Toen Café de la Danse vorige week zaterdag openging om 19.15, waren de verkering en ik de eersten die een drankje bestelden en stonden wij als eersten vooraan op de balustrade. We hadden een vrij uitzicht op het podium waar eerst nog 2 voorprogramma’s zouden worden gespeeld en hell fucking no dat ik mijn plekje af zou staan aan wie dan ook. Tijdens het voorprogramma waren er 3 meisjes van een jaar of 20 naast ons komen staan. Engelse meisjes. Ladettes. Halve liters bier werden in rap tempo weggetikt, er werd te hard gelachen, en zoals het altijd gaat met vrouwen en teveel drank; er werd een traantje gelaten en er werd uitgebreid geknuffeld en oh, yes, wij begrijpen elkaar zo goed, I love you, yes, I love you too en nou je bek houden, fuck off, de show gaat zo beginnen, bitches! Maar dat zei ik dus niet, want Lamb had net het eerste liedje ingezet en hoewel mijn normen en waarden abroad misschien iets anders zijn dan thuis, vind ik het dus not done om te praten tijdens een concert. “Ik ga er wat van zeggen”, fluisterde ik na 4 nummers tegen J. toen het praten van 1 van de ladettes was veranderd in schreeuwen, huilen en hysterisch op de balustrade rammen. Boos kijken en op mijn oor wijzen bleek niet voldoende. “She’s really emotional”, gaf een andere ladette als reden voor het totale uit-de-pan-flippen van haar vriendin, “this music really means a lot to her.” Ja, hallo, hello, ook voor mij, maar zie je mij uit m’n panty knappen? Ik heb, om de verkering te sparen, 2 weken lang non-stop Lamb totally kapotgedraaid, net zolang totdat ik niet meer hoefde te huilen bij de eerste noten van Gabriel, ja, yes, zodat hij met een enigszins heldere vrouw naar het concert zou gaan! All the way in Paris, yes? De ene ladette probeerde de andere wat te sussen door haar stevig te knuffelen en dat had toch zeker wel een bepaald effect, want niet veel later stonden de 2 ladettes heftig te tongen. Eentje had haar hand tegen het kutje van de ander. Show-lesbo’s. Zucht. Ik stond erbij en ik keek erna, maar het kon mij niet bekoren. Nu kan lesbo-porno mij sowieso weinig boeien, ik bedoel, je blijft toch wat missen, maar dit was helemaal the wrong place, the wrong time! Het enige voordeel van deze actie was dat de hysterische ladette haar mond hield en met het uitzicht op stomend hete lesbo-actie die nacht was ze blijkbaar zo in haar nopjes dat ze geen kik meer gaf tijdens de rest van het concert. Een kwartier later legde de voorheen-hysterische ladette haar hoofd op mijn schouder en pakte even mijn hand in die van haar. Ik vergaf meteen al haar geschreeuw, gejank en typisch Engelse luidruchtigheid. We all have a story to tell. Lamb was geweldig.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marloes schreef:

  Cool Luun!!!!

  Ps web loggen is maar een beetje dood. Ik was op vakantie!

 2. Luna schreef:

  Oh, gelukkig dat jij nog een beetje leven in het webloggende leven brengt!! Welcome back :-)

 3. Arnoud schreef:

  Ik ben net pas begonnen met bloggen en nu is het al dood? He kak! Maar wel weer een topstuk!

 4. MarinaTwiet schreef:

  En hebben ze je liedje nog gespeeld en heb je het droog gehouden? Wel heel gaaf om speciaal naar Parijs te gaan voor een concert. Volgende keer gewoon weer doen!

 5. Nicolette schreef:

  Eén woord: bierdouche.

  http://bierdouche.tumblr.com/

 6. KNAL schreef:

  Hahaha uit je panty geknapt! En uiteindelijk toch nog eruit geknald vanwege het geweldige concert. Heerlijk uitstapje lijkt me, concerten in buitenland zijn altijd extra speciaal!

 7. Tekenaar schreef:

  Wat een bier douche dan goed maakt. Die engelsen altijd

 8. nike free 7.0 schreef:

  Atypische deze put is tot totaly los van wat ik vroeger op zoek naar google, maar het was zeker op de eerste pagina. Ik neem aan dat je iets goed doen als Google houdt u voldoende om u te plaatsen op de eerste webpagina van een niet vergelijkbar

 9. coach outlet schreef:

  line is a excellent location to get best Coach outlet bags,line is a excellent location to get offical coach outlet bags.Buy coach bags online store,buy coach factory outlet bags online store.www.coach.comline make it simple for Coach Supporters|line make it simple for coach outlet online supporters.http://www.bestcoachoutlet.net/Various shape Coach outlet store online handbags show on the world over,various shape coach handbags,coachoutlet,coach outlet,coach outlet online,show on the world over.My dream of coach bags,my dream of coach bags.coach handbags on squidoo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *