web analytics

37

NACHTELIJKE CHATSESSIE EX S. EN LUNA

Ex S. says: ze deed kinderlijk en naïef, het kleine meisje…
Luna says: dat bewaar ik altijd voor als ik iemand een half jaar ken…
Ex S. says: ‘wat ga je met me doen in de slaapkamer?’ (kindertoontje)
Luna says: nee, dat is fout!!!
Ex S. says: tikje psycho maybe
Ex S. says: incest verleden, ik zeg het je
Ex S. says: heel onschuldig kijken
Ex S. says: ook kinderstemmetje: ‘wat doe je nu’
Luna says: te veel films gezien dat meisje…
Ex S. says: ‘wil je niet in me?’
Luna says: dat vroeg ze?
Ex S. says: (na een tijdje vingeren)
Luna says: dan deed je het niet goed, dat vingeren…
Ex S. says: welles…
Luna says: dat zeggen vrouwen als ze er vanaf willen…
Ex S. says: echt wel…
Luna says: nee hoor…
Ex S. says: het was zo’n beetje klaar…
Luna says: ook nog faken ook nog…
Ex S. says: no way… dat lukt niet bij mij
Luna says: jawel hoor…
Ex S. says: ja, je hebt gelijk, een beetje vrouw kan easy faken…
Ex S. says: maar, ik was al een tijdje bezig…
Luna says: so?
Ex S. says: ik was goed
Luna says: ja, dat denken alle mannen… mannen kunnen niet vingeren…

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. D.W. schreef:

  volgt nu een vingercursus ?

 2. Aliëtte schreef:

  Tot voor kort deelde ik die mening, Luna, maarre… OH JOY!!!

 3. Dude schreef:

  en vrouwen kunnen niet aftrekken. So? Als een man het niet goed doet, en de vrouw vertelt em niet wat er beter kan, wie is er dan het probleem?

 4. Swampy schreef:

  Ha ha Ex S! Women! MEN!! Faking is the easiest thing in the world, you Don Juan you!

 5. BDisOKE schreef:

  faked LUNA ook dan??? :P

 6. miss bitch schreef:

  @Dude: volgens mijn vent kan ik heel goed aftrekken en dat zegt ie niet om mij te vleien :-)

  Alle schapen over 1 kam enz.

 7. Wybo schreef:

  ha ha ha ha ha…. en het verbaasd me niks…

 8. Nico Dijkshoorn schreef:

  Wat Luna niet weet is dat mannen ook bijna altijd hun orgasme faken. Onder mannen een heel bekende techniek. Zeeppompje mee, iets aanlengen met een zoutoplossing, voor de smaak, en dan met die pomp in je rechterhand wat kreunend heen en weer bewegen. Nu porno weer helemaal in is helemaal mooi. Lul er uit laten floepen en dan met zestien drukjes op de dispenser de buik vol sproeien. “Ja, ja, ja, ja, ja..” enz. Je kan het af laten hangen van de vrouw in kwestie. Wil je vroeg naar huis dan druk je 1 keer half op het knopje.

  Ik kom overigens uitsluitend in totale vervoering klaar, dat daar geen misverstanden over bestaan.

 9. Dude schreef:

  @ miss bitch:
  Luna says: ja, dat denken alle mannen… mannen kunnen niet vingeren…

  Snap je nu waarom ik dat zei?

 10. BDisOKE schreef:

  Ga jij ook een online cursus maken monsieur Dijkshoorn?

 11. Nico Dijkshoorn schreef:

  Mijn online cursus pijpen voor vrouwen stond er al een maand geleden op. Oud nieuws. Overigens gevolgd door een cursus beffen.

 12. Menno schreef:

  In de Washington Post gelezen:
  “My Husband Is a Great Lover — He Knows All My Erroneous Zones”

 13. docter_dudz schreef:

  @menno….ge mist iets

 14. Dude schreef:

  LOL… Volgens mij bedoelde Menno dat zo, dudz.

 15. Dude schreef:

  Overigens, Nico D. is behoorlijk kritisch over Luna’s openbaringen…

 16. Swampy schreef:

  Behoorlijk kritisch is eigenlijk wel een understatement…….!

 17. miss bitch schreef:

  @Dude: er bestaan mannen die kunnen vingeren, dat weet ik uit eigen ervaring.

  Als ik alles zo teruglees ben ik eigenlijk best wel een tevreden mens!

 18. draakje schreef:

  misschien een idee laat het ‘r zelf doen voor zijn neus?

 19. Ray schreef:

  “ja, dat denken alle mannen… mannen kunnen niet vingeren…”

  Schitterend, generaliseren is een kunst, zullen we maar zeggen. Eindelijk de vrouw gevonden die net zo kortzichtig en bevooroordeeld is als de gemiddelde man. Goh, zouden mannen en vrouwen dan toch tot hetzelfde ras behoren?

  Maar wel doorgaan graag!

 20. Kris schreef:

  En waar blijft ex S in deze reacties? Die zal zich behoorlijk verneukt voelen na deze openbaring van luna. Aan de toon van het gesprek te lezen weet luna waar ze het over heeft: ex s. deed haar ook niet kronkelen van plezier en overgave…;)
  Ben overigens niet van mening dat mannen niet kunnen vingeren. It just takes a little time and practice.

 21. ex S. schreef:

  Ik lurk een beetje.. Voor alle zekerheid nog even gecheckt met de dame in kwestie en ze was dus wel woest klaargekomen. Heb inmiddels ook een mooie map met alle erogene zones, voorbereiding is de helft van het succes.

 22. ralleyfingers schreef:

  ik denk dat luna goed laat zien dat er eigenlijk geen verschillen zijn tussen een man en een vrouw op geestes en karakter niveau.

 23. CK schreef:

  het is heel moeilijk voor een man om precies die plekjes te weten die een vrouw lekker vind. Bovendien is dat ook nog verschillend per vrouw. Net zoals een vrouw dat bij een man niet kan weten. Volgens mij kun je, als vrouw, beter eerst bij jezelf ontdekken wat je fijn vindt en dat vertellen/uitleggen aan de man. Heel veel vrouwen weten het van zichzelf niet eens. Dan kan een man best vingeren hoor! Tis te kort door de bocht om te zeggen dat een man dat niet kan, it takes two.. :).

 24. Pierrot schreef:

  Misschien dat er niets te faken valt met een pneumatische Hilti.

 25. joke schreef:

  ik persoonlijk word het liefst wakker gehouden met de drevel van van black & Decker!!

 26. taco schreef:

  Zeg lieverds,
  Is het misschien in jullie schattige bolletjes opgekomen dat mannen helemaal niet willen vingeren? Wat is daar het nut van? Een poging om tijd te besparen door niet te hoeven neuken? Een manier om de muk onder je nagels vandaan te krijgen na het verwisselen van je ketting? Een handige methode tegen nagelbijten?
  De man heeft in mijn, overigens niet al te bescheiden, opinie absoluut geen baat bij het beheersen van het fenomeen vingeren. Mocht hij al iets willen doen om de vrouw in questie te plezieren dan weet elke man tegenwoordig dat hij geacht wordt niet te kunnen vingeren en dat de voorgenoemde vrouw gedurende de hele exercitie van alles en nog wat faket. Hij zal dus waarschijnlijk gewoon een taart bakken. Het is dan namelijk eenvoudiger om te zien of het gelukt is en je hebt er zelf ook nog iets aan.

  Taco Toc

 27. greg schreef:

  Hey beste luna,
  eerst en vooral wil ik je ff laten weten dat ik je een ongelooflijk lekker stuk vind,en mischien kunnen niet alle mannen goed vingeren,
  maar er zijn er toch wel een paar,
  ik wil niet stoeffen maar al mijn liefjes zijn al behoorlijk opgewonden geworden terwijl het vingeren,ik heb er ook al dikwijls complimenten over gehad,
  maar natuurlijk voor elke gave is er een prijs en ik geef toe dat ik het niet zo heb begrepen op langdurige penetratie zonder te komen,ik probeer dus meestal het meisje in volledige vorm van extasy te brengen,en zo lang mogelijk uit te stellen van penetratie,eerst op alle andere mogelijke manieren van mekanders lichaam genieten,en doch denk ik dat ik het wel goed kan,waarom omdat ze het willen dat ik het doe en dan liefst nog met de tong erbij etc…
  ik wil graag enkele anekdotes vertellen,
  Mijn vorige vriendin,die ik zeer graag zag en toen andersom ook nog,
  lag bij mij in de zetelik met mijn hoofd langs links en zij met haar hoofd langs rechtsik lig met mijn benen open,zij ligt met haar poesje tegen mijn ballen,we liggen op onze rug,snap je de positie zo’n beetje?toen heb ik haar gedurende 2uur voorverwarmd dmv strelen van de dijen,en met mijn voeten raak ik haar tepels aan die al vrij snel hard werden ze had haar ogen half toe en zag af en toe of ik aant kijken was hoe ze daar geil lag te wezen,tuurlijk was ik aant geilen op haar hete lichaam,nog niet dikwijls was mijn penis zo hard als toen,toen ik met het masseren van het perineum begon,begon ze met haar tong haar lippen nat te maken van ongeduld tot ze die prikkelingen kon doen ontladen,stilletjes ging ik verder met het strelen van haar poesje,haar schaamlippen waren zeiknat om het zo stom te zeggen,btw ik heb toen ook regelmatig haar lekkere sap dat uit haar natte spleet kwam opgezogen en af mijn vingers gelikt,en jeah it makesme so horny,terwijl mijn linkerarm rond haar dij zit en zij ondertussen al met haar (beetje lekker,nie dik)kontje al op mijn lul zodat ik namelijk bloedgeil word en mijn energie op haar af reageer,en aan de hand van hoeveel keer ik gevoeld en gehoord heb is ze toen 3keer klaargekomen achtermekaar om daarna zelfs nog te ejaculeren,haar tepels zo groot als een vuurtoren,haar poes de zetel mijn hand en stuk van mijn arm volledig onder het sap van mijn werk.
  als je denkt dat ik dit uit mijn duim zuig,is dat jouw gedacht,maar ik weet dat ik mischien niet heel goed maar ik kan wel vingeren.
  zo hebbek ook es een vriendin van mij,die een relatie wou me mij,maar ik nie me haar,haar broer zat in de zetel naast ons en haar benen liggen over de mijn onder een deken,zij lag daar gewoon geil te wezen omdat ze een boontje voor me had,
  terwijl de film die we aant zien waren,vraag me nie welke of over wat het ging want kheb hem nie gevolgd,
  eerst was ik niets van plan en streelde ik gewoon over haar dijen in cirkels,
  tot ze me opeens bij mijn kruis greep,en voelde of ik een stijve had en ja sorry maar ik stond weer super geil.
  ze begon te lachen en gewoon omdat zij dat bij mij deed,deed ik dat ook bij haar ik streelde eens op en neer over haar schaamlippen tot aan haar anusje,
  bleek dat ze al een beetje nat was en mijn handvastgreep en op haar borsten legde,met mijn andere hand ging ik stiekem zoals ik soms ben langs de onderkant van haar bil tot aan haar sacrum en trek zachtjes in een ruk door haar slipje uit,haar broer zit er naast,ik weet niet wat die moest denken,
  ik begon door haar vrij korte haartjes te strelen,en ging vrij snel daarna met mijn vinger zacht in haar poesje,eerst zeer zacht met een vinger daarna telkens iets sneller en af en toe een vingertje meer,toen ze ohh zei,zelfs nog nie hard zei haar broer,zeg kelly,ge ga nu toch wer nie naar dien film zien me uwen “tarzan”zo noemt hem nie ze maar ze had wel een dildo,zo een uit namaakhuid,ware grote of zoiets,heb hem gevoeld juist echt,maar zonder te antwoorden draaide kelly haar hoofd naar de zetel (van genot?)en begon lichtjes te bewegen met haar heupen,
  terwijl ik geil op de boven uitkomende tepel(deed ze expres)komt ze klaar met schokken maar het duurde zeker bijna tien minuten,zo heet was ze ondertussen,was het door de spanning dat haar broer ernaast zat??wie weet,
  ik heb er dan later nog drie keer met geneukt,anders kan ik het niet noemen,geen van beide klaargekomen,
  maar deze twee keer op de zetel heriner ik me nog als gisteren,
  waarschijnlijk daarmee dat door dit te typen en me er zo op te concentreren dat mijn penis weeral zo hard als steen in mijn broek zit,
  khoop da’k jullie heb kunnen bij brengen dat niet alle mannen slecht kunnen vingeren maar dat er ook zijn die gewoon niet supergoed kunnen neuken maar wel andere dingen mischien goed kunnen,wat mij het meeste opwind,horen voelen merken zien dat de ander er genot van heeft.
  groetjes
  en very hot xx-s(nu toch weeral)
  greg
  als je tips of verhalen hebt wilt babbelen of eender wat mag je me altijd een mailtje sturen,of een sms-je sturen
  0494 76 47 83

 28. Dave schreef:

  Hahahahahahaha tsjonge jonge jonge, het is me wat met die bijna-Belgen (niet slecht bedoelt:)

 29. Dave schreef:

  Overigens wel eens gedacht dat die hele verhaalsjit van Luna ook net zo goed gefaked kan zijn? Het ziet er wel naar uit in ieder geval…

 30. Danny schreef:

  Dat mannen niet kunnen vingeren is gewoon de bleuheid van de vrouw omdat die gewoon niet durven te zeggen van dat doe je niet goed, ik zal het even voordoen/uitleggen.

  Wij mannen zijn er veel makkelijker in, doe je het niet goed dan slaan we het toch gewoon over of we leggen het gewoon uit.

 31. Wieger schreef:

  Danny, als je een nieuwe videorecorder koopt duik je toch ook niet direct in de handleiding? Die komt er pas bij als het ECHT niet meer lukt. En de voldoening is toch des te groter wanneer je de handleiding ongelezen in de verpakking kunt laten? Echt, zo moeilijk is het niet…dat heeft Greg wel bewezen, hahaha

 32. astrid schreef:

  Mannen kunnen niet vingeren… idd. Niks aan toe te voegen. Laat hun maar likken, dat kunnen vrouwen namelijk niet.

 33. WebDeb schreef:

  Mannen kunnen inderdaad niet vingeren, laat een kerel maar neuken of beffen, al moet ik eerlijk toegeven dat ook alle kerels dat niet allemaal even goed kunnen!

  Ik ben daarentegen een wereldvrouw, ik kan goed trekken, pijpen EN beffen!
  Oh ja neuken ook nog eens!

  Soms is het wel een genot Bi te zijn!

 34. Welcome ring tap play poker blind pushka royal equity stack credit up heads. Her bluff tell corner second gang free poker online game nickel outdraw raise em semi round prize? When raise mit nuts case joint roulette pacific poker site round buy blackjack crown carpet crack! I start with baccarat cycle party poker grande etiquette double deal chalk gesture online royal eight! If house pair poker games online up handle. There hidden trips stud price empire poker (http://poker-games.cjb.net/empire-poker.html ) post blind chip video hand video. Likewise rock online tilt odds complete online poker (http://poker-games.cjb.net/online-poker.html ) picture?

 35. Begin with pacific poker site churn. No matter royale vigorish cap represent pacific poker info variations gross punto cheat bet ball. Consider club rolled deck pacific poker bonus codes complete? If You are pairs tutorial churn tap table enjoy pacific poker room?

 36. online poker schreef:

  Are bank kind play online poker round acquaintance http://www.lepcart.com/online-poker.html coffeehouse slow river online poker http://www.lepcart.com/online-poker.html churn joint croupier tutorial!