web analytics

14

MADONNA, IN 1 WOORD: ‘AWESOME’

‘Concert Madonna met gemengde reacties ontvangen’, hoor ik vanuit de televisie. Oh! Zucht! Oh, hele diepe zucht! “Ja, ze kan niet zo goed zingen hè, maar ze kan wel dansen”,
zei een meisje. “Ze kan niet gitaarspelen”, zei een ander. Ook gehoord: “Ik vond het vorige concert veel beter.” Oh, shut up! En ik las ook ergens dat het dus echt niet kon dat ze haar oude liedjes in een nieuw jasje heeft gestoken, want dat het publiek daar helemaal niet op zit te wachten, omdat het publiek gewoon die hits wil horen zoals ze op de ‘Immaculate Collection’-cd staan. Ik zeg: fuck them all! Al die zeikwijven. Keihard en diep in hun reet! Ik zou er als ik Madonna was ook helemaal klaar mee zijn om ‘Get into the Groove’ voor de bloody fucking duizendste keer op dezelfde manier te moeten zingen als 2 decenia jaar geleden. Hell no! Bring on Pharell, bring on Justin, bring on Timbaland, freakyfreakyfreaky, trek een geil netkousen-setje aan en laat je godverdomme gáán op het podium alsof je 18 bent, maar laat je nooit vertellen wat je moet doen door een stelletje vastgeroeste bitches die nog nooit in hun aars geneukt zijn! Nee, Madonna gooide er een lekkere keiharde dance-beat onder en stond ondertussen te touwtjespringen op het podium! Dat heet progressie ja, dat heet vooruitgang ja, dat heet innerlijke, geestelijke en spirituele groei! Dat is de kracht van de Kabbala! Ja! Als je als artieste een liedje dat al 23 jaar oud is met zoveel enthousiasme, show, spektakel en vernieuwing weet te brengen, dan mag je je met recht ook de Queen of Pop noemen. En als je daarna ook nog een stel oude zigeuners met gitaartjes en viooltjes bij elkaar weet te brengen die samen met jou ‘La Isla Bonita’ op een volledig nieuwe fado-salsa-mambo-manier weten te brengen, nou, dan heb je mij dus volledig in the pocket! “Awesome”, riep vriendin S. in m’n oor. “Echt wel awesome!”, riep ik terug. Ik vond het hele Sticky&Sweet-concert dinsdag zelfs zo gaaf dat ik nu nog met natte slip op de bank zit! En om dan al die zeikreacties te lezen of te horen, nou daar zakt die natte slip dus in 1 keer vanaf! “Ja, het was een goed concert, maar…” Wat nou maar! Niks geen ge-maar! Shut up! Het was awesome. En iedereen heeft natuurlijk recht op een eigen mening, zolang het maar wel mijn mening is!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. susan schreef:

  ik pak er een wijntje bij, op mijn nuchtere maag.
  heerlijk madonna heerlijk

 2. janine schreef:

  hahahahahaa whahahahaahaaa LOL!!!!!

 3. Nina schreef:

  Mensen weten inmiddels toch wel wat ze van de vernieuwde Madonna kunnen verwachten? Wat een burgerlullengezeik.
  Anyways: WAS GOGOL BORDELLO ER OOK BIJ?????
  Want dan heb ik iets gemist. :(

 4. dré schreef:

  Helemaal mee eens.
  waar komt die anale obsessie opeens vandaan?

 5. linda schreef:

  hahaha ja het is ZO waar, ik heb dat gezeik daar ook al gehoord.
  Madonna was gewoon ge-wel-dig. (ik vond het mega leuk dat ze een nummer van eurythmics doorheen deed “here comes the rain again”). Maar WAT een wijf.WAT een lijf.
  Enige zeikpunt die ik kon bedenken is die gruwelijke mensenmassa. Maar ach, ik ben dan ook nooit in mijn reet geneukt.

 6. Eveline schreef:

  Mijn zusje, toen nog een klein meisje, dacht dat La Isla Bonita over een naaktstrand ging. Lullaby was in haar hoofd een baai vol lullen, een naaktstrand dus. Tja…

 7. Johannet schreef:

  Trouwens, ik ga naar Lionel. Ben je daar ook bij?

 8. Rutger schreef:

  *boemboemboem*MADONNAH*boemboemboem*

  Ik weet ik waarom ik er bij wou zijn.

 9. Kimske schreef:

  ohyeah.. that really was a candyshop..

 10. Victor schreef:

  ff een vraag, maar is Madonna nou echt een meisjes-ding, of zijn er ook mannen die Madonna-freak zijn? (zonder zelf ook Queen te zijn)

 11. Gerard schreef:

  Nouja freak, dat niet direct, maar was een geweldige show – indrukwekkend !! En ja die anale obsessie van Luna..?? Ja die viel mij ook al op. Blijkbaar is het aan de ene kant een straf om in je aars geneukt te worden, maar ben je aan de andere kant een ‘vastgeroeste bitch’ als je dat nog nooit meegemaakt hebt…?!
  Naja, was ieg een retegaaf concert !!! ;-)

 12. linda schreef:

  Een baai vol lullen!?
  hahaha LOL!

 13. Erain schreef:

  Precies!!! Ik ben er niet geweest, maar ik weet zeker dat dit ook mijn mening zal zijn. Ik ga er in november heen in Miami. Ik heb er zin in!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *