web analytics

38

LUNA’S UITSTEL EN LUNA’S AFSTEL

Bellen. Ik moet J. nog bellen. Afspraak maken. Nu. Mobiele telefoon zoeken. Zit in m’n tas. Tas zoeken. Tas gevonden. Hé, m’n agenda. Blader. Blader. Hé, het adres van E.! Was ik kwijt. Die moet ik echt snel een kaartje sturen. Kaartje zoeken. Stapel kaartjes bekijken. Niet leuk. Niet leuk. Allemaal niet leuk. Dan niet. Kaart kopen. Onthouden. Hé, wat is het stil. Muziek afgelopen. Nieuwe cd zoeken. Zoeken, zoeken. Niks leuk. Dan niet. Eten. Honger. Koelkast. Hé, de poezen hebben bijna geen vers water meer. Bakje schoon, bakje vullen met water. Hé Bruce. “Nee, Bruce, dit is water, geen blikkie, wil je blikkie? Blikkie! Blikkie!” Kastje open. Hé, geen blikken met kattenvoer meer. “Vrouwtje gaat wel even een blikkie halen voor jullie.” Jas aan. Tas mee. Hé, ik moet die brief voor vriendin I. nog op de post doen. Trap af. Brief in tas. Hé, een rekening. Die rekening moet ik nu betalen, anders wordt m’n mobiele telefoon afgesloten. Jas uit. Computer aan. Hé, die glazen staan al 2 weken naast m’n computer. Smerig. Glazen naar boven brengen en in de afwasmachine zetten. Hé, nog maar een paar vaatwastabletten. Op boodschappenlijstje zetten. Papiertje zoeken. Pen zoeken. Boodschappenlijstje schrijven. Nadenken. Ook nog vuilniszakken. En kattenvoer. Nadenken. Avondeten. Kijken wat er nog in diepvries zit. Hé, een pond rundergehakt. Vanavond spaghetti. Even P. bellen: “P. we eten vanavond spaghetti.” Hij wil liever bloemkool. Ondertussen bladeren in tv-gids. Niks op tv. Naar de wc. Hé, de post is gekomen. Check, check, check. Negeren. Alles negeren. De wc boven is koud, dus beneden naar de badkamer. Hé, een spiegel. Jesus, ben ik dat? Dichterbij. Ja, dat wordt niks meer vandaag. Ik moet m’n haar verven. Staar. Staar. Nadenken. Wat was ik aan het doen?

You may also like...

38 reacties

 1. Job schreef:

  Misschien moet je af en toe de tijd nemen om adem te halen….

 2. Majadebij schreef:

  KATTENVOER blikkie blikkie !!

  en vergeet niet te bellen..

 3. RuSt schreef:

  Ja… heel herkenbaar!
  Behalve dan dat ik mijn haar niet ga verven. En geen katten heb. En geen P. eh…
  maar toch.

 4. Yuroen schreef:

  Hahahahaha herkenbaar

 5. Paul schreef:

  Luna is Great,
  Chantall is the Best.
  Zoiets.
  Kalmpies an, hè,
  reutelde

 6. Chantal schreef:

  Heel herkenbaar! Ik roep dan altijd: “kip zonder kop, kip zonder kop…”

 7. Paul schreef:

  Bah, Chantal met 1 l.
  Yikes, zelfs!

 8. Acnaib schreef:

  maandelijks feest in aantocht? ;)

 9. typicaldutch schreef:

  Ik ga een cursus timemanagement doen, doe je mee?

 10. schreef:

  Je ging een kaart kopen voor E. :-)

 11. adri schreef:

  pffff inspiratieloossssss
  gebrek aan items=tekort aan
  externe stimuli!

 12. blue schreef:

  superherkenbaar Luun! Ben net zo’n chaoot die tien dingen tegleijk doet en de helft niet afmaakt. ben er ook nog steeds niet uit hoe dit probleem op te lossen….sta open voor tips!

 13. CiNNeR schreef:

  Wow, een site vol ADHDers merk ik ;)

 14. Michiel schreef:

  Volgens mij zit je gewoon weer aan de stackers ;)

 15. prampje schreef:

  Klinkt als: chemische kater… Ultiem genot.

 16. Rolandow schreef:

  Ik ken het nog erger.

  Zelf zou ik waarschijnlijk al bij het vinden van de tas denken “Wat was ik aan het doen?”.

  Het went.

 17. Terrebel schreef:

  Gewoon doorgaan. En niet vergeten adem te halen.

 18. Naat schreef:

  Oh wat ben IK blij dat meer mensen dit hebben. Ik word regelmatig gek van mezelf, waarom kan ik nou nooit eens één ding tegelijk doen?! En dat terwijl ik heel rustig ben en absluut geen ADHD of drugs typetje…

 19. Nove schreef:

  1 Palm organizer
  1 I-pod
  1 mooie dag..

 20. suuzzzz schreef:

  Ik heb heel hard om je gelachen

 21. chris schreef:

  Nou, je ging J. bellen.

  Maarreh, leidt je chaotische gedrag tot problemen? If it ain’t broke, don’t try ’n fix it, namelijk. Wat voor jou werkt werkt voor jou, punt.

  Mijn probleem is omgekeerd. Als ik één ding doe kan de wereld rond me vergaan zonder dat ik ’t merk. Ik heb daar geen problemen mee, maar m’n vriendin vindt het creepy. ;-)

 22. jezus schreef:

  jezus, niet jesus. en nee, ik ben het.

 23. Flep schreef:

  Dr is een naam hiervoor, eens in mn inbox zoeken :)
  Heb het zelf ook, maar lijstjes maken wil werken ;)

 24. Menno schreef:

  Wat een luxe :)

 25. lijn schreef:

  J. bellen. Niet vergeten. Nu doen.

 26. Kikkertje schreef:

  Zit die Tarzan constant in je doos. Je schrijft gehaast!

 27. johan onlijn schreef:

  heeej ADHD v2.2
  Heb ik ook! :)

 28. karin schreef:

  Ik geloof dat ik een net een stukje heb gelezen over mijzelf… :-)

 29. draakje schreef:

  Haha ik herken het heb het vaak met een gesprek zit je er midden in en ben je in 1x kwijt waar je het over had :-S

 30. Daan schreef:

  @Johan,Luna: Hou tussen het telefoneren, kaartjes schrijven, boodschappen doen, eten maken, vuilnis buiten zetten, trappen lopen, wc schoonmaken ff in de gaten: ADHD v2.3 is in aantocht! Updaten! ;)

 31. Skar schreef:

  herkenbaar idd

 32. ivor schreef:

  uh.. ging het met het stokkie ook zo? Zou jammer zijn want ik verheug me er nog steeds op hoor! Wezullewelzien..

 33. Jelmer schreef:

  Je was je mobiele telefoon aan t zoeken. Geef je telefoonnummer ff, dan bel ik je, en heb je m zo gevonden.
  En dan niet opnemen natuurlijk, want dat kost me geld, en ik ben een vrek

 34. Paola schreef:

  … gelukkig ik ben niet de enige chaoot in het leven… helaas vergeet ik ook nogal veel…maakt het nog gezelliger :-)

 35. pill schreef:

  Please check out some relevant information in the field of bonus – Tons of interesdting stuff!!!

 36. pill schreef:

  Please check out some relevant information in the field of bonus – Tons of interesdting stuff!!!

 37. win schreef:

  Take your time to check out the pages about how to play street craps messageboard how to play street craps messageboard http://www.smogless.com/how-to-play-craps.html http://www.smogless.com/how-to-play-craps.html … Thanks!!!